Neviete ako oživiť vzťah? Sex priváty Žilina majú odpoveď!

03.02.2017 |
Neviete ako oživiť vzťah? Sex priváty Žilina majú odpoveď!

 

Hovorí sa, že najväčšia kríza vo vzťahu prichádza po siedmych rokoch. Ak ste vo vzťahu dlhšiu dobu, no menej ako sedem rokov a kríza prišla, netreba sa ničoho báť. Je to úplne normálne, ak si s partnerkou alebo partnerom začnete liezť trochu na nervy a budete sa podpichovať. Ľudia, ktorí žijú pri sebe dlhšie majú svoje svetlé, ale aj temné dni.

Po niekoľkých rokoch v spolunažívaní alebo v manželstve sa môžu objaviť rôzne dni, kedy už nebudete mať chuť nielen na sex so svojím terajším partnerom, ale aj na konverzáciu. Začnete sa odďaľovať a nebudete vedieť, čo s tým robiť. Odpoveď na vaše otázky je jednoduchá, niektoré veci treba zmeniť.

 

Sex priváty

 

Jedným z najdôležitejších príčin veľkej priepasti medzi partnermi je sex. Milostný život odohráva dôležitú časť vášho života, a ak chcete, aby ste mali všetko v poriadku, určite by ste mali staviť na zmenu v sexuálnom živote. Prvou a dosť častou voľbou, ktorá by vás mohla napadnúť sú napríklad sex priváty alebo sex zoznamky. Kvalitné sex priváty Žilina, vám ponúknu všetko, čo budete chcieť. Nedajte sa len tak nachytať od svojho partnera, pretože aj ten si možno bude hľadať niečo iné. Jasne a na rovinu mu povedzte, že je čas okoreniť si život. Či už niekoho prizvete do trojky, alebo si každý nájdete na jednu noc zábavku je na vás, no určite berte aj tento nápad, ako skvelý ťah do vášho života. Takto si obaja partneri uvedomia, že im ich polovička chýba a budú sa chcieť vrátiť tam, kde bol vzťah niekedy.

 

Pár dní voľna

 

Patríte medzi páry, ktoré majú doma už aj deti? Niekedy pri výchove detí, zhone v práci a upratovaní v domácnosti nemáte ani jeden čas na to, čo bývalo predtým. Noci, ktoré ste niekedy strávili sami v posteli sa premenili na unavené hodiny spánku, kedy sa snažíte nabrať energiu. Upustite paru a začnite si život užívať! Práca vám neutečie a jeden či dva dni bez detí ich nezabije. Skúste si to a uvidíte, že takéto dni budete veľmi radi zaraďovať niekoľkokrát do týždňa.

Spravte si romantickú noc, o ktorej ste už dávno túžili. Dobrá večera, víno a sexi prádlo vašej partnerky vás prenesie do tých dní, kedy ste boli mladší, mali ste more času a nerozmýšľali ste nad tým, čo bude ďalší deň. Rovnako to urobte aj teraz. Nemajte starosti, problémy zahoďte za hlavu a užívajte si daný okamih.

 

Hračky pre dospelých

 

Klasický sex už možno ani nedáva zmysel, stále je to o tom istom, polohy sa nemenia a vás to už prestáva baviť. Slovo orgazmus ste už úplne vypustili zo svojho slovníka a sexujete len kvôli tomu, aby sa niečo nepovedalo. Okamžite s tým prestaňte a nasaďte do vášho milostného života niečo úplne iné. Skúste napríklad hračky pre dospelých, ktoré vám dokážu spraviť zo sexuálnych hier niečo úplne iné. Dostaňte sa na iný level a uvidíte, že aj orgazmus príde nejako ľahšie, rýchlejšie a bez zbytočného otáľania.

Nepomohli ani hračky? A čo tak oblečenie a hra na rôzne roly? Niekedy si môžete myslieť, že je to len scenár do filmov a vy na také niečo nie ste, ale mýlite sa. Práve erotické hry, ktoré dodajú vám aj vášmu partnerovi novú perspektívu do vzťahu sa vám budú páčiť. Vyskúšajte si rolu policajtky či niekoho iného. Vášho partnera to určite nabudí a sex môže byť každý večer iný.

 

Nemusí byť len tma

 

Čakáte na večer, kým bude tma, aby prišla tá správna atmosféra, no potom zistíte, že už večer nevládzete a najradšej by ste celú noc prespali? Vykašlite sa na noc! Zatiahnite doma všetky závesy, spravte si príjemnú atmosféru, nejaké to vínko a uvidíte, že sa budete vedieť úplne oddať sexuálnym chúťkam a vzrušeniu, ktoré príde.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.