Neviete si predstaviť sex bez pančúch?

28.03.2019 |
Neviete si predstaviť sex bez pančúch?

Ak už máte akékoľvek sexuálne úchylky, nebojte sa, určite nie ste jediný, kto má podobné alebo rovnaké pocity vzrušenia pri niektorých veciach alebo v určitých situáciách. V tomto článku si povieme niečo málo o sexe, kde by žena mala mať pre to najlepšie navnadenie atmosféry nejaké pančuchy alebo aspoň silonky, ktoré zvýrazňujú krásne nohy sexi čajočky

 

Fetiš na topánky

 

Pri tomto druhu fetišu si predstavíme všetko možné čo sa týka nôh. Je pravdepodobné, že si požičiame niečo z témy foot fetišu alebo fetišu na topánky. Jedna sa totiž z veľkej časti o nohy a z tej menšej časti o určitý druh odevu na nich. Tu ale asi nájdeme viacero ľudí, koho samotné nohy nijak špeciálne nevzrušia, ale v lete, v horúcich dňoch kedy majú krásne mladé ženy len krátke sukne nás dokáže naozaj poriadne vzrušiť doplnok v podobe polopriesvitných sexi pančúch na nohách. Môže byť mnoho tvarov, vzorov, farieb a rovnako materiálov z ktorých sú vyrobené, no každé sa hodia špeciálne na určité nohy, k určitému odevu ako celok, no mnoho dievčat alebo žien to vie a dokážu na ulici rozpútať vojnu hormónov a erekcii, ktoré sa prejavujú na každom druhom mužovi alebo chalanovi, ktorý sa prechádza. Teoreticky by sme do tejto kategórie mohli zaradiť aj legíny, ktoré už asi každý chlap na svete najmenej raz ospevoval a ďakoval osobe, ktorá ich vymyslela. Je naozaj príjemné ísť na ulici za ženou, ktorá má sexi boky a krásny guľatý zadok, ktorý sa rysuje v obtiahnutých legínach a ešte k tomu sa presne medzi polkami aj pekne zarezáva. Vtedy môžete aj pekne spozorovať aké spodné prádlo žena pred vami nosí. Ak teda vôbec nejaké má. Tangá sú ešte nejak rozpoznateľné aj napriek ich veľmi obmedzenej veľkosti by ste videli pásiky na niektorých miestach zadku, ale ak neuvidíte nič, tak máte vyhraté a žena šla pekne na ostro. Je otázne z akých dôvodov, možno jej to len takto vyhovuje, bolo jej teplo ale to vás nemusí až tak zaujímať, vám sa naskytá super pohľad na niečo „zakázané“. Ak samozrejme tú ženu nezbalíte, pretože popravde žena, ktorá takto vyjde na ulicu nie je určite anjelik a mohla by byť v sexe pekne divoká a taktiež určite nie je veľmi zdržanlivá. Teraz sme hovorili o legínach, ktoré sú klasické a vidíme ich na každom kroku. Mne osobne sa už ale raz stalo, že som šiel v električke a jedna sexi dievčina sedela pár rád predo mnou a mojimi kamarátmi. Mala legíny, inak by som ju asi nespomínal, ale klasické neboli, boli až prekvapivo priehľadné. Naozaj, keď sa postavila s tým, že vyšpúlila zadok, tak sa dokázali tak natiahnuť, že boli prakticky priehľadné a vtedy bolo naozaj veľmi ťažké sa udržať. Spodné prádlo síce mala, ale už vtedy som premýšľal nad tým, aký zmysel má chodiť v jej prípade oblečená? Musela vedieť, že je všetko vidieť a čipkované tangá krásne ladili. Ako potom v takejto situácií spoznať, že má žena nejaký záujem o sex alebo o flirt či aspoň orál? Tak asi by bolo dobré sa najskôr opýtať. Nie úplne priamo, môžete si pokaziť šancu, pretože môžete pôsobiť ako úchylák, ale pekným oslovením, začatím konverzácie a možno neskôr niečím viac nič nepokazíte. Prinajhoršom vás len odmietne, ale potom už naozaj nebudeme vedieť, prečo niekto nosí niečo takéto priehľadné. Jedine ak by mala konkrétny cieľ, ale to by bol boj zbytočný už dopredu a vy za nič nemôžete.

 

Pančuchy, alebo silonky sú predzvesťou divokého sexu

 


Podobne fungujú aj pančuchy, podkolienky alebo silonky, ktoré môže mať kľudne vaša partnerka na sebe aj počas predohry a sexu. Nemusíte ich dávať ani úplne dole, mohlo by byť celkom vzrušujúce ich vyzliecť len napol a začať divoký sex, prípadne silonky „násilne“ roztrhnúť, nech to pôsobí dominantnejšie a pustiť sa do nej. Mnoho mužov potom svoj sex zakončí práve striekaním na tento kúsok látky a nie dovnútra ženy. Aj to je rovnako neškodné, obyčajné vzrušenie zo sexi oblečenia, ale určite sa spýtajte, či to nosí bežne a či by sa to dalo neskôr aj vyprať, pretože by asi nebola najradšej ak by ste jej pokropili drahé pančuchy, ktoré má len na výnimočné príležitosti alebo k určitým šatám a už sa nedajú nikde kúpiť. V pančuchách vás môže potom kľudne ja dorobiť a to sa mierne blížime práve k tomu foot fetišu, ktorý som už spomínal. Ale nie je to pravidlo. Ak budete chcieť sex len s týmto sexi módnym doplnkom, rada vám vyhovie a nebude jej to robiť problém. Naopak, možno ešte bude rada, že máte o ňu až taký záujem a môže sa pre vás pekne prichystať, aby bol ten sex iný ako to bežné milovanie sa. Nič ale netreba preháňať.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.