Nočná mora muža: Predčasná ejakulácia

23.08.2016 |
Nočná mora muža: Predčasná ejakulácia

Môžete si byť istý, že okrem vás teraz zbystrila drvivá väčšina mužov. Existuje totiž len mizivé percento sexuálne aktívnych pánov, ktorí by niekedy vo svojom živote neriešili problém rýchleho konca. Hneď na úvod je dôležité povedať jedno.

To, či je vaša ejakulácia predčasná, určujete len vy. Nikto nikdy totiž nepovedal, aký dlhý čas má prejsť od začiatku erekcie po vyvrcholenie. Ak ste vy aj partnerka spokojní, nie je dôvod hasiť, čo vás nepáli.

Ak vám ale krátka súlož predsa len nedá spávať, je načase s ňou skoncovať. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré by mohli pomôcť.

Tréning robí majstra

Nácvik oddialenia ejakulácie je možné realizovať s partnerkou alebo pri masturbácii. Existujú dve cvičenia, ktoré vám pomôžu naladiť sa na svoje pocity a naučiť sa ich ovládať. Dôležité je cvičiť dlhodobo, pravidelne a nevzdávať sa pred cieľom. Futbal ste tiež nevedeli hrať deň po tom ako ste prvýkrát chytili do rúk loptu. Tak poďme na to. Obe cvičenia začínajú stimuláciou penisu. Keď zacítite blížiace sa vyvrcholenie môžete urobiť dve veci: okamžite prestať s dráždením a dopriať si malú prestávku alebo na pár sekúnd pevne stlačiť svoj penis tesne pod žaluďom. Po chvíli budete v stimulácii pokračovať. Odporúča sa túto techniku opakovať niekoľkokrát za sebou, pričom na konci necháte prebehnúť ejakuláciu.

Dýchajte

Správna technika dýchania nie je dôležitá len pri športe. Ak sa počas sexuálneho styku zameriate na dych a budete sa ho snažiť cielene kontrolovať, dosiahnete hneď dve veci. Okrem toho že sa, mentálne vzdialite z erotickej situácie, uvoľníte hromadiace sa sexuálne napätie. Potrebujete jednoducho vypustiť paru. Aby nevytryskla vašim penisom, mali by ste dýchanie spomaliť a výrazne predĺžiť výdych.

Znížte citlivosť

Obľúbenou a často využívanou technikou je zníženie citlivosti penisu voči stimulácii. Dosiahnuť to môžete použitím kondómu alebo gélu pre oddialenie ejakulácie. Ten vašu rozkoš predĺži tým, že dočasne čiastočne ochromí nervové zakončenia v penise. Niektoré zdroje odporúčajú pre lepšie znecitlivenie nasadiť dva kondómy súčasne. Táto technika nie je veľmi rozumná vzhľadom na ohrozenie primárnej funkcie kondómu ako takého. Ak sa však neobávate pohlavnej nákazy ani neželaného otehotnenia, pokojne do toho.

Dajte si prestávku

Dohodnite si s partnerkou time out. Keď začnete cítiť, že do cieľa už nie je ďaleko, jednoducho si na pár sekúnd oddýchnite. Môžete medzi tým napríklad zmeniť polohu alebo len nabrať nový dych. Pomôcť vám môže aj voľba polohy, pri ktorej je stimulácia penisu o niečo menej intenzívna. Za takú sa považuje poloha žena hore. Takže oddych a hop na koňa.

 

Navštívte sex privát

Ako by vám mohli pomôcť erotické služby? Zásadne. Pri návšteve sex privátu totiž odpadá tlak na výkon. Vy si za službu platíte, takže v podstate nemusíte vôbec nič. A už vôbec nie dobehnúť do cieľa. Cieľ je tam, kde poviete vy. Mnohí muži vydržia viac práve v situácii, keď im je to jedno a nevyvíjajú na seba nátlak. A čo je veľmi dôležité, dievčatá na sex privátoch majú s podobnými situáciami nemalé skúsenosti. Ak im poviete o svojom probléme vopred, často vám vedia veľmi cielene pomôcť.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.