Opustila ma žena, útechu hľadám na sex priváte

25.03.2017 |
Opustila ma žena, útechu hľadám na sex priváte

 

 

Jedného dňa sa zbalila a odišla. Prvý týždeň som ju čakal, druhý týždeň prosil, tretí týždeň som pil a po mesiaci som si to začal užívať. A užívam si dodnes. Paradoxne, až keď sa moja žena definitívne presunula do postele môjho najlepšieho kamaráta, zažil som ja súlož svojho života. Staré známe - klin sa klinom vybíja - u mňa platí do bodky.

 

Manželstvo bez vášne

 

Simona bola vždy svojim spôsobom suchárka. Pôžitok mala len z nakupovania a z vysedávania na káve. Dobrodružstvo žiadneho druhu nebolo nič pre ňu. Nešportovala, necestovala, nikdy nespala v stane a neurobila nič riskantné. Rovnaká bola aj v posteli. Sex s ňou bol pomalý, nudný, bez vášne a hlavne ojedinelý. Simona mala krásne telo, ale nevedela ho "predať". Milovali sme sa v tme, pod paplónom a mali sme takmer rovnaký scenár. Niekedy som mal dokonca pocit, že ju svojou túžbou otravujem. Môj záujem jej už dávno nelichotil. Sex bol suchý, bez rytmu a doslova bez vášne. Napriek tomu som sa nikdy neotočil za inou. Naopak, často som sa snažil hľadať inovácie a spôsoby, ako jej v posteli vyhovieť. Zbytočne. Moja žena o vášeň nestála. Aspoň nie so mnou. Niekedy som mal pocit, že pri sexe premýšľa nad niečím úplne iným. A možno to ani nebol pocit.

Simona ma dva roky podvádzala s mojim najlepším kamarátom. Zistil som to náhodou, keď som sa neplánovane vrátil z práce už na obed. Mal som príšernú migrénu a s víziou postele som sa vrútil do bytu. Po otvorení spálňových dverí som však okamžite stratil chuť na svoje mäkké periny. Ležal v nich Peter so Simonou. Nikdy som u nej nevidel takú vášeň ako v ten deň. Zrazu mi bolo na vracanie. Otočil som sa na päte a skončil som sám v hotelovej posteli. Prespal som snáď 24 hodín a oddýchnutý som sa vrátil domov s chuťou riešiť to. Simona tam už nebola.

 

Sex, o akom sa mi ani nesnívalo

 

V manželstve som bol doslova zvyknutý žiť bez kvalitného sexu. Aj preto to bola jedna z posledných vecí, ktorá by mi po Simoninom odchode chýbala. Vlastne mi dobrý sex chýbal už niekoľko rokov, takže som si na to jednoducho zvykol. Zapíjal som nechcenú slobodu s kamarátmi a oni si ma stále doberali, že zlomené srdce vylieči len poriadna súlož. Spočiatku som nad tým len mávol rukou, ale postupne mi to vŕtalo v hlave. Jeden piatkový večer som trávil doma pri fľaši a myslel na Simonu. Ani neviem prečo, skúsil som jej zavolať. Nedvíhala. Bol som naštvaný a stále dookola som si v hlave premieľal ten deň, keď som ich našiel vo svojej posteli. Bolo to naposledy, keď som videl svoju ženu. Vlastne to bolo naposledy, keď som videl akúkoľvek ženu nahú. Hodil som do seba ešte jedného panáka a naťukal som do vyhľadávača sex privát Bratislava. Náhodne som klikol na jednu z množstva ponúk a bez dlhého rozmýšľania som si dohodol stretnutie. Bol som ako v tranze. Na nič som nemyslel, chcel som len zabudnúť pri sexe s inou. Zavolal som si taxík a nechal som sa odviezť na adresu slečny.

Skončil som v posteli so sympatickou blondínou s veľkými prsiami. Určite to boli silikóny, ale mne to bolo jedno. Chcel som medzi ne zaboriť hlavu a na všetko zabudnúť. Ani som nedúfal, že to pôjde tak ľahko. Tá dievčina bola v posteli skvelá. Bola aktívna, vášnivá, mokrá a divoká. Jazdila na mne ako na žrebcovi. Simonu doslova vytĺkla z mojej pamäti. Už roky som nič podobné nezažil. Vrážal som do nej bez akýchkoľvek zábran. Bol som tam len ja, jej vlhká roztiahnutá vagína a úžasné prsia. Nič viac nebolo pre mňa dôležité. Striedali sme polohy, blondína kričala od rozkoše a ja som pri každom pohybe zo seba vypúšťal nahromadenú trpkosť. Po vyvrcholení som dopadol do jej postele úplne vyšťavený. Ale konečne spokojný.

 

Sex zafo je mojou útechou

 

Rozvodové konanie so Simonou prebehlo hladko a rýchlo. Nemali sme deti, takže nikto nad našim manželstvom nezaplakal a súd nás rozviedol na prvý šup. Bol som pravdepodobne jediný, koho to na okamih zabolelo. Okamžite po odchode zo súdnej siene som v telefóne naťukal sex Bratislava a do hodiny som sa ocitol v náruči ďalšej náruživej slečny. Bol som naštvaný a tvrdý. Takmer bez slova som sa vrútil do jej spálne a nezaobchádzal som s ňou v rukavičkách. Nahromadený hnev som si vybil hrubým sexom. Ona si to napriek tomu užívala. Perfektne sa mi prispôsobila a vytŕčala svoje polky v ústrety mojim prudkým pohybom. Zdrapil som ju za vlasy, aby som si ju pritiahol a mohol sledovať bolestný výraz v jej tvári miešajúci sa s rozkošou. Oddávala sa mi presne tak ako som to potreboval. Pohľad na jej podskakujúce prsia mi bol dokonalým zadosťučinením. S výstrekom semena zo mňa vystrekli aj posledné zvyšky hnevu. Zo sex privátu som odišiel ako vymenený a s úsmevom na tvári. Simonina zrada zrazu nebolela.

Na sex privátoch trávim čas pravidelne a rád. Ženám nedôverujem a vzťah nie je momentálne nič pre mňa. Napriek tomu som na ženské pohlavie nezanevrel. Naopak, úžasné ženské telo a mokrá vagína je mojou najlepšou útechou. Milujem tú vášeň, s ktorou sa platené spoločníčky oddávajú svojmu povolaniu. Mám rád ten okamih, keď je celé jej telo len v mojich rukách a ja si môžem robiť doslova čo chcem. So Simonou som taký pocit nikdy nemal. Stále ma obmedzovala, nič sa jej nepáčilo, všetkého sa bála. Na sex privátoch som zažil veci, o akých sa mi ani nesnívalo. Vyskúšal som nové polohy, užil som si nekonečne dlhý a dokonale hlboký orál, preskúmal som pár análov, skúsil som ľahké S/M a množstvo lahôdok. U dievčat sa stretávam s ochotou, pochopením mojich túžob a hlavne s vášňou, akú som nikdy nevidel.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.