Orál v priamom prenose

10.07.2016 |
Orál v priamom prenose

Orál v priamom prenose

Čerstvá láska

S Dávidom sme vtedy spolu chodili asi dva mesiace a šialene sme sa milovali. Boli sme ako pobláznení tínedžeri, hoci od stredoškolských čias prvých lások sme už obaja mali čo-to za sebou. Ja dvoje štátnice a on niekoľkoročný pobyt v Anglicku. Pamätám si, ako sme sa raz bozkávali v rade pri pokladni obchodného domu. Pani za nami to natoľko podráždilo, až nevydržala a musela nám hlasno vysvetliť, ako sa máme správať na verejnosti. Ja som zostala zahanbene civieť do zeme, zatiaľ čo Dávid jej s úsmevom na tvári podal čokoládu, ktorú práve zaplatil. Vraj, aby mala krajší deň. Zbožňovala som jeho nepredvídateľnosť a dôvtip. Bol svetobežník a bláznivý dobrodruh. Miloval život, ľudí a adrenalín. Zažívala som s ním úžasné veci, naučil ma užívať si každý okamih.

 

Päťdesiat odtieňov sivej

Večer v kine bol môj nápad. Dávida nikdy nebavilo vysedávať a pozerať filmy, tobôž nie romantiku. Päťdesiat odtieňov sivej mi však už týždeň ospevovala kolegyňa v práci a tak som ho nakoniec, s použitím tých najúčinnejších ženských zbraní, presvedčila. Stretli sme sa až pred kinom. Dávid dal ešte párkrát najavo svoj nesúhlas s dnešným programom, ale keď som mu cestou do sály vtlačila do rúk veľké pukance a kolu, prestal frfľať. Film bol aktuálny trhák, ale pravdepodobne ho už každý videl, lebo sála nebola naplnená ani z polovice. Dávid sa pohodlne rozvalil v poslednom rade celkom pri stene, vraj aby mohol kedykoľvek odísť. S pukancami a kolou si poradil ešte skôr než sa skončili úvodné reklamy a potom sa už len netrpezlivo mrvil na sedadle. S titulkami sme sa napokon obaja zahĺbili do filmu.

 

 

Ako sa dej odvíjal, Dávid, pravdepodobne inšpirovaný hlavným hrdinom, jemne hladkal moje stehná. Bolo mi to celkom príjemne, tak som len uvoľnene sedela a vychutnávala si film a prítomnosť svojho milovaného. Keď však jeho ruky začali blúdiť pod mojou sukňou, začínala som byť nepokojná. Cítila som narastajúce vzrušenie a uvedomovala som si aj prítomnosť ostatných ľudí v hľadisku. Keď sa dotkol mojich nohavičiek, neodolala som a vášnivo som ho pobozkala. Dávid to pravdepodobne vnímal ako tichý súhlas a jeho dotyky začali byť odvážnejšie. Zatiaľ čo ma zasýpal náruživými bozkami, jednou rukou mi nežne prechádzal po chrbte a prstami tej druhej mi cez nohavičky hladkal horúci rozkrok. Cítila som ako postupne vlhnem. Keď začal ústami dráždiť môj ušný lalôčik, takmer som vykríkla. Rýchlo som sa poobzerala, no široko – ďaleko v hľadisku nik nesedel a všetci diváci v predných radoch boli zahĺbení do nejakej milostnej scény na plátne. Ja som zatiaľ v hľadisku prežívala tú svoju, súkromnú. Dávidove prsty sa šikovne pohybovali pod mojimi nohavičkami, dráždili mi klitoris a striedavo vnikali do mojej mokrej vagíny. Vzrušenie pulzovalo celým mojim telom od rozkroku až po končeky vlasov. So zrýchľujúcimi sa pohybmi jeho prstov ma postupne zaplavovala horúčava až som zažila svoj prvý orgazmus mimo súkromia spálne. Slastne som sa zosunula na stoličku a Dávid ma zasypal vášnivými bozkami.

Orál priamo v kine

Z jeho dotykov som cítila neutíchajúce vzrušenie. Erotika na plátne práve naberala na obrátkach a Dávid očividne tiež nemienil skončiť v najlepšom. Popri tom ako sa naše jazyky navzájom preplietali som cez nohavice nahmatala jeho penis. Bol tvrdý a pevný, pripravený splynúť s mojou mokrou vagínou. Vedela som však, že také niečo si ani pri najväčšom exhibicionizme nemôžem dovoliť. Zvolila som teda inú cestu. Keď som mu rozopínala nohavice, miešalo sa vo mne vzrušenie a príjemný adrenalín. Vedela som, že Dávid tieto pocity miluje. A miloval tiež orál. Vytiahla som jeho pevný penis z nohavíc a zatiaľ čo som ho nežne láskala rukou, očami som sledovala okolo sediacich. Nikto nám však nevenoval pozornosť. Pustila som sa teda do "práce". Najskôr som ho len lahodne oblizovala jazykom ako tú najsmotanovejšiu zmrzlinu. Rukami som sa pritom jemne pohrávala s jeho spodnejšími partiami. Dávidovo telo sa napínalo vzrušením podobne ako pred pár minútami to moje. Keď som si do úst vložila jeho penis, začal hlasnejšie dýchať a pohybmi panvy vychádzal v ústrety mojim lačným ústam. Zrýchľovali sme takmer v tempe hudby z plátna až môjho milovaného zaliala extáza sladkého orgazmu. Blažene sa usmial a privinul si ma k sebe. "Myslím, že som si práve obľúbil kino,“ zašepkal. To, že hľadisko kina snímajú kamery, mi Dávid s pobavením oznámil až cestou domov.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.