Orgazmická jóga

17.09.2016 |
Orgazmická jóga

 

Čo to vlastne je?

 

Nejde o žiadne jógové pozície ako by si niekto mohol na prvý pohľad myslieť. Ide o postupné posúvanie a rozširovanie hraníc nášho pôžitku a o sebapoznanie. Na prvý pohľad môže táto jóga vyzerať ako obyčajná masturbácia, ale masturbácia je vlastne len uvoľnenie od sexuálneho napätia a to je ten hlavný rozdiel.
Cvičenie orgazmickej jógy rozvíja našu schopnosť vnímať zmyslové podnety, byť v spojení s vlastným telom a so svojou sexuálnou energiou a učí nás ako ju využiť aj v bežnom živote.

Orgazmická jóga mieri k jadru našich pocitov. Malo by sa jej venovať pravidelne, čiže nezávisle na tom či má človek chuť alebo nie alebo či mám alebo nemám čas. Podľa výskumov by sa mal študent orgazmickej jógy venovať v praxi aspoň 7 dní za sebou po dobu najmenej 30 – 40 minút. Samozrejme najideálnejšie je venovať sa jej približne jeden mesiac a nie len jeden týždeň. Po pár dňoch študent jógy prestáva mať čas a prestane sa mu chcieť cvičiť a prichádza aj únava. Je potreba to prekonať a povedať si, že robíme niečo pre seba a pre svoje telo.

Študenti môžu objaviť počas týchto cvičení zaujímavé veci. Napríklad, že je ťažké sa „potešiť“ inak ako sme celé roky zvyknutí a aj to, že môže byť niekedy zložité vymeniť pravú ruku za ľavú, prípadne naopak. Študenti tejto jógy sa ale postupne môžu stretnúť s rôznymi psychickými problémami typu, veľkosti pohlavie (u muža) alebo že pohlavie vyzerá divne, či inak ako má (u žien).
Čo je ale omnoho zložitejšie, je, že pri trénovaní ďalšieho kroku by sa mal na študenta pri praxi orgazmickej jógy niekto pozerať. Tam nastávajú aj iné problémy. Či už hanblivosť, nespokojnosť a najmä pochybnosti či sa človek čo sa prizerá nenudí.

Orgasmická jóga môže pomôcť s radou drobných ale aj náročnejších problémov:

  • rieši problémy s orgazmom (či už príliš rýchlym alebo naopak neschopnosti jeho dosiahnutia)

  • trénuje a spevňuje panvové dno

  • zvyšuje pôžitok z milovania

  • mení a zlepšuje vzťah k vlastnému telu

  • zvyšuje našu citlivosť a zlepšuje komunikáciu

 Práve lekcie s profesionálnou trénerkou pomáhajú prebúrať rôzne problémy, ktoré už boli spomínané. Zo začiatku pomôže najmä so správnou technikou a neskôr s problémami spojené s každým človekom zvlášť. Vo svete sa táto metóda uvoľnenia stala nesmierne obľúbenou a aj známou. Veľa pozitívnych reakcií a taktiež veľa nových študentov, ktorí sa na to dajú. Preto nezostáva už nič iné, len si nájsť najbližšie miesto, kde sa orgazmická jóga vyučuje s profesionálnou trénerkou a ísť to skúsiť. Určite neoľutujete.



Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.