Pohlavné choroby – II. časť

28.10.2016 |
Pohlavné choroby – II. časť

 

 

Nepríjemné dôsledky príjemných chvíľ. Páni, ktorí dávajú prednosť prítomnému okamihu pred svetlou budúcnosťou, o nich iste vedia svoje. Pohlavné choroby sú daňou za nespútanú rozkoš bez ochrany. O tom, že ich symptómy zďaleka nekončia nepríjemným svrbením a pálením na tých najcitlivejších miestach, sme si už niečo povedali v predchádzajúcom článku našej série. Zďaleka sme však nevyčerpali bohatý repertoár vírusov a baktérií, ktoré si môžete zo spálne kňažky lásky odniesť.

Genitálny herpes

 

Ak sa raz dostane do vášho tela, už nikdy sa ho nezbavíte. Reč je o víruse herpes simplex 2. typu. Je to blízky príbuzný vírusu spôsobujúceho opar na perách. Tento člen rodiny herpetických vírusov sa však sústreďuje na oveľa delikátnejšie partie. Nepekné, mokvavé a navyše ohromne bolestivé pľuzgiere môžete očakávať v oblasti genitálií a konečníka. Viete ako bolí opar v jeho akútnej fáze? Tak si predstavte desiatky oparov na stokrát citlivejších miestach. Vírusom herpes simplex 2. typu sa od infikovanej osoby nakazíte veľmi ľahko. Stačí ak bude mať pri telesnom kontakte s vami aspoň jeden akútny pľuzgierik. Nech už natrafíte na akokoľvek lákavú sex ponuku, nepekné kožné zmeny v intímnych partiách partnerky by mali pre vás vždy znamenať povel na spiatočku. Ani kondóm v tomto prípade nie je jednoznačné víťazstvo. Herpes sa do vášho tela dostane cez pokožku, ktorú guma nepokrýva a už nikdy sa ho nezbavíte. Bude driemať vo vašich nervových bunkách a čakať na možnosť zasiahnuť. Dá o sebe vedieť v čase zníženej imunity, vyššej únavy, stresu alebo ako sprievodný symptóm ďalších ochorení. Je neliečiteľný! Zmierňujú sa len príznaky v jeho akútnej fáze. Od lekára dostanete mastičky a možno aj tabletky, ktorých cieľom je zmierniť utrpenie a urýchliť hojenie pľuzgierov. Vírus však už z vášho tela nedostane ni

.

HPV

 

Ľudský papilomavírus býva najčastejšie diagnostikovaný ženám, objavuje sa však aj v mužskej populácii. Nakaziť sa ním môžete výlučne sexom a to genitálnym, análnym aj orálnym.K jeho prenosu totiž stačí kontakt so sliznicou nakazenej osoby. Takže pozor, milí páni, opäť sa ukazuje, že ani orál bez kondómu nie je celkom bez rizika. Vaša partnerka môže byť infikovaná bez toho, že by o tom vôbec tušila. U mnohých pacientov totiž prebieha choroba bezpríznakovo alebo sú príznaky takmer nepozorovateľné. Ľudský papilomavírus sa obyčajne hlási bradavicami v intímnych partiách. U žien postihujú krčok maternice, vagínu a oblasť vonkajších pohlavných orgánov. U mužov je najčastejšie zasiahnutý penis, miešok a okolie konečníka. Bradavice sa môžu líšiť veľkosťou, tvarom i sfarbením. Všetko závisí od typu HPV a imunity postihnutého. Ak ste na svojej sexuálnej partnerke žiadne bradavice nezbadali, nič nie je vyhraté. Môžu byť mikroskopicky malé a voľným okom nespozorovateľné, napriek tomu však infekčné. V tých najkomplikovanejších prípadoch sa môže infikácia HPV zvrhnúť na onkologické ochorenie. Ostražitosť je teda skutočne na mieste. Ako to už pri vírusoch býva, liečba spočíva v potláčaní symptómov. Obyčajne sa využívajú roztoky alebo mastičky, ktorými sa potierajú napadnuté oblasti. Lekár však môže zvoliť odstránenie bradavíc a výrastkov aj zmrazovaním alebo chirurgicky.

Voš lonová

 

Iste ste už počuli o neslávne známych filckách. Voš lonová je zákerný cudzopasník, ktorý osídľuje ochlpenie intímnych oblastí. Ak si spokojne mädlíte ruky, pretože sa v týchto partiách poctivo depilujete, tešíte sa predčasne. Iste sa na vašom tele nájde chlp, o ktorý by sa mohla filcka zachytiť. Okrem ochlpenia genitálií totiž prežije i na chlpatom hrudníku, v podpazuší či dokonca v obočí. Žiaden chlp pre ňu nie je zlý. Dostať ju môžete pohlavným stykom, ale aj na toalete či z posteľnej bielizne. Ochrana je takmer nemožná, preto pozor, kam leziete. Vo všeobecnosti však platí, čím poctivejšia depilácia, tým menšia pravdepodobnosť. To, že ste si z postele odniesli viac než len erotické zážitky spoznáte čoskoro. Postihnutá oblasť vás bude svrbieť a bude posiata štípancami. Objaviť sa môžu aj krvavé fľaky na spodnej bielizni. Voš sa totiž bude živiť vašou krvou. Najjednoduchšia liečba je, samozrejme, úplná depilácia. V lekárňach a v obchodoch však dostanete aj prípravky určené na odstránenie tohto cudzopasníka. Ak nemusíte, k lekárovi neutekajte. Vyslúžite si pravdepodobne nejaký ten úškrn. Ak však svrbenie skutočne neviete vydržať, lekárska pomoc môže byť na mieste. Okrem celkovej telesnej očisty budete musieť zorganizovať aj veľké upratovanie domácnosti. Voš prežíva 24 hodín mimo hostiteľa. Dezinfikovať by ste mali bielizeň, uteráky, matrace, ale aj toaletu.

Molusky

 

Bradavice sa vám môžu postarať o skutočne dlhodobú sexuálnu abstinenciu. Takzvané molusky alebo kontagiózne bradavice sú prejavom vírusovej infekcie, ktorú môžete najľahšie získať pri pohlavnom styku alebo akomkoľvek kontakte s intímnymi partiami nakazenej osoby. Brániť sa voči takejto infekcii je prakticky nemožné, kondóm je však lepší ako nič. Príznaky sa môžu objaviť týždeň, ale aj pol roka od osudných erotických zážitkov. Majú podobu drobných kožných výrastkov s priehlbinou uprostred. Objavujú sa obyčajne v oblasti intímnych partií, konečníka, stehien a v dolnej časti brucha. Liečba spočíva v likvidácii bradavíc. Používajú sa dezinfekčné roztoky, ale aj vypaľovanie, zmrazovanie alebo chirurgické odstraňovanie. Liečba je dlhodobá, v najkomplikovanejších prípadoch môže trvať aj roky. Počas kožného výsevu je, samozrejme, odporúčaná sexuálna abstinencia. Ak sa nebudete chcieť postarať o šírenie tejto infekcie v okruhu vašich sexuálnych partneriek, budete si musieť poriadnu dobu vystačiť sám. Už len dúfať, že tá posledná sex ponuka stála za to.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.