Ponuka kondómov na sex privátoch v Nitre: Vedeli by ste si vybrať?

02.02.2017 |
Ponuka kondómov na sex privátoch v Nitre: Vedeli by ste si vybrať?

 

 

Hovoríte si kondóm ako kondóm? Alebo najlepšie bez neho? O tom, že sa mýlite sa vás pokúsime presvedčiť s dievčatami zo sex privátov v Nitre. O populárnej latexovej ochrane vedia minimálne toľko ako jej výrobcovia. Poďme sa teda niečo nové priučiť.

 

Bez kondómu ani na krok

 

Dámy ponúkajúce erotické služby zafo musia byť pri svojom povolaní skutočne opatrné, o tom niet pochýb. Jedno nepríjemné pokĺznutie ich totiž môže stáť poriadne nepríjemnosti. Tie zodpovednejšie prízvukujú, že ani orál bez nepatrí medzi najbezpečnejšie techniky. Mnohé pohlavné choroby sa totiž prenášajú aj cez sliznice ústnej dutiny. Ak vám teda slečna nechce urobiť orál bez, nevnímajte to ako neochotu, ale ako snahu ochrániť seba aj vás. Opatrnosť je v tomto prípade na mieste.

 

Prečo jeden kondóm nestačí?

 

Dáma na sex priváte nemusí byť obzvlášť skúsená, aby prišla na to, že s jedným druhom kondómov si jednoducho nevystačí. Bezpečnosť a pohodlie latexovej ochrannej pomôcky sa totiž líši od muža k mužovi. Iný kondóm potrebuje pán obdarený, iný muž s mini výbavou, iný pán citlivý, pán nežný romantik či pán experimentátor. Viete si vybrať ten správny pre seba? Ak nie, dievčatá na sex privátoch vám iste ochotne poradia.

 

Kondóm podľa veľkosti

 

Drvivá väčšina mužskej populácie si čo do veľkosti vystačí so štandardom. To však neznamená, že na sex priváty z času na čas nezavítajú mimoriadne obdarení páni. V tom pozitívnom i negatívnom zmysle slova, samozrejme. Ale poďme k veci. Štandardné kondómy sú teda určené zlatému priemeru, to znamená dĺžka približne 17-18cm a obvod okolo 54mm. Všetko výrazne pod alebo nad je mimo. Ak navlečiete štandardný kondóm nadmerne obdarenému pánovi, bude sa cítiť nepohodlne. Ochrana ho bude sťahovať a čo horšie, môže sa dokonca ľahko pretrhnúť alebo zvliecť. Dôležitý je pritom obvod aj dĺžka. Mimoriadne obdarení páni však už obyčajne hrdo prichádzajú s vlastnou výbavou extra veľkých kondómov alebo si ich od slečny automaticky pýtajú. Problémom sú skôr tie skromnejšie veľkosti. Kto by si dobrovoľne priznal, že potrebuje menší kondóm? Dievčatá radia, že mužovi to jednoducho netreba povedať. Kratšie penisy vraj nie sú taký problém. Možno na ne použiť aj štandardné kondómy, ktoré zostanú pri koreni zrolované. Náročnejšie je to však s úzkymi penismi. Tie v štandardných kondómoch doslova plávajú, čo výrazne znižuje spoľahlivosť ochrany. A ako rozoznať pána štandard od pána mini? Nuž dievčatá s úsmevom prezrádzajú, že to majú jednoducho v ruke.

 

Kondómy podľa hrúbky

 

Výber hrúbky je už vo všeobecnosti na mužovi. Alebo skôr na jeho preferenciách. Mnohí muži ochranu zaryto odmietajú. Pre tých sú najvhodnejšie extra jemné kondómy. Sú tenšie a menej tlmia dotyky. Na druhej strane si vyžadujú aj rovnako jemné zaobchádzanie. Ak pán príde s požiadavkou na krkolomné pozície alebo tvrdý, vášnivý sex, jemný kondóm nie je pre neho vhodný. V týchto prípadoch sa naopak odporúčajú takzvané extra bezpečné kondómy. Sú pevnejšie, pružnejšie a odolnejšie. Ich pretrhnutie alebo iné poškodenie je takmer nemožné. Ďalšími v rade sú extra hrubé kondómy. Mužský penis značne znecitlivejú a preto sú veľmi vhodné pre mužov s predčasnou ejakuláciou. Používať by ich, naopak, nemali páni s problematickou erekciou.

 

Kondómy so špeciálnymi vlastnosťami

 

Mimoriadne vlastnosti ako vôňa alebo vrúbkovanie sú už len čerešničkou na torte. Aromatizované kondómy si obyčajne pýtajú muži, ktorým obzvlášť záleží na atmosfére. Vrúbkované sú o niečo vhodnejšie pre pánov s tenším penisom. Stimulácia vagíny bude pre nich o niečo jednoduchšia. Na priečke číslo jeden medzi špeciálnymi vlastnosťami je fosforeskujúci, chladivý alebo hrejivý efekt. Aj také kondómy si vraj páni pýtajú. To už je však na iný článok...

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.