Poviedka - Sex na private

29.06.2016 |
Poviedka - Sex na private

Poviedka: Zo sexu na priváte sa stal swingers

Tretie poschodie, bielo-sivé dvere, strohá kvetina. S miernou obavou, ale aj so vzrušením v prstoch som stlačil zvonček. Nádych, výdych,... Vo dverách sa zjavila, na prvý pohľad, krásna ženská bytosť. Výška asi 170 cm, plavé vlasy, hnedé oči a krásne nohy. Nohy, to je veru komodita, ktorú si všimnem aj poslepiačky. Mala na sebe krátke modré džínsy a sexi biele tričko. Vyzerala, ako keby práve vstala, lebo vlasy jej stáli na všetky strany.

 

Mimika jej tváre však naznačovala naliehavý výraz, ktorý by som si ani nevšimol, nebyť jej prehovoru.

 

Tak poďte, rýchlo!”

 

Tak som išiel. Byt vyzeral veľmi príjemne. Drevený nábytok, podlaha z masívu. Kvalitne vypracovaná, zdá sa. Celým bytom sa niesla vôňa, ktorá by sa dala prirovnať ku konvalinkám. Počkať, nie, k narcisom…alebo tulipánom?

 

Došľaka, to je jedno! uvedomil som si, že filozofovanie nie je v tejto chvíli na mieste. Viete, som právnik a veci potrebujem mať pod kontrolou. Hmmm, tá žena, sakra, ale fakt tak dobre vonia…

 

Čo sa to tam vzadu deje, keď odtiaľ vychádzajú také čudné zvuky? To tu snáď nebudeme sami? chodili mi hlavou vzbúrené myšlienky, ktoré mi teda nepridávali pocit istoty.

 

Prišiel som za Marcelou”, konečne som vykoktal, prečo som tu.

 

Dievčina, ktorá stála predo mnou, si ma premerala od hlavy po päty. Možno uvažovala, že prečo si mladík ako ja objednával prostitútku na priváte a možno si povedala, že by to so mnou skúsila. No nebuď taký trúfalý, prvý prípad bude asi ten pravdepodobnejší, krotil ma môj vnútorný skepticko-kritický hlas.

 

Marceeeeela, máš tu klienta!”, zaručala krásna plavovláska v sexi džínsoch.

 

Asi do 5 sekúnd sa zjavila. Ani som si nestihol uvedomiť, kde, ako, čo, kedy a prečo. Potiahla ma za ruku a s vľúdnym úsmevom mi vtisla do ruky biely uterák.

 

Asi to bola Marcela.

 

Choď sa osprchovať. Tu máš zvonček. Keď budeš, dvakrát zazvoň, prídem.” Tak, ako keď som ju zbadal prvýkrát, bola v momente fuč.

 

No dobre, tak som teda šiel do sprchy. Voda bola príjemná, teplá. Moje telo viac ako kedykoľvek predtým túžilo po sexe. Ako dlho som nezasunul a tobôž nie do peknej dievčiny!

 

Keď som vyšiel zo sprchy, opásaný iba v uteráku, zazvonil som. Akože trošku som si pripadal ako poštár Janko, ale celkom mi to vyhovovalo, lebo som mal veci pod kontrolou. Teda som si myslel, že mám veci pod kontrolou. Až pokým neprišli asi tri iné ženy a nezobrali ma do miestnosti zvanej S.

 

Fu, netušil som, čo je to miestnosť zvaná S, ale domnieval som sa, že to znamená SILENT. Akože tichá miestnosť. Moje očakávania sa nestretli s realitou. Myslím, že našťastie. V tej miestnosti bola totiž totálna sexuálna anarchia...!

 

Muž so ženou, žena s dvomi mužmi, žena so ženou, všetko pokope, čo som roky pozerával iba na internete a zdalo sa mi, že nikdy nie je s mojou povahou zlučiteľné.

 

Poď, sadni si k nám”, ťahali ma traja Charlieho anjelikovia do sedačky, ktorá bola stále voľná. Jedna z nich mi stiahla uterák a druhá ma začala náramne ocucávať na hrudi. Už som vedel, že cesty niet späť, ale veď aj prečo by bolo, keď som sa ocitol v raji?

 

Z hrude sa dostávala stále nižšie a nižšie až k penisu. Dynamickými kĺzavými pohybmi mi cucala vzrušený úd. Tá druhá potvorka, čo mi stiahla uterák, veľmi šikovne podišla k tejto prvej a začala ju vzrušovať, chytať jej prsia a dráždiť klitoris. Bolo vidno, že sa dobre poznajú, lebo presne vedela, čo jej robí dobre. Niečo takéto fascinujúce som ešte nikdy nezažil, to veru nie.

 

Tretia diablica, ktorá ma dostala do miestnosti S (teraz už viem, že ide o swingers) si našla náhradu, peknú blondínku, s ktorou sa začali vášnivo bozkávať. Neskrotnými pohybmi jazykov si dávali najavo, že sa im to „strašne” páči. A páčilo sa to nielen im, ale aj mne. Až tak, že som myslel, že toto bude môj absolútny vrchol. Ach, nie, len teraz nie! Bola by škoda skončiť to v tak dobre rozbehnutej jazde...

 

Chceš vedieť, aké bude pokračovanie? Sleduj sex blog a dozvieš sa to čoskoro.

 

 

 

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.