Pozitívne účinky sexu

01.01.2019 |
Pozitívne účinky sexu

O sexe sa mnohokrát hovorí ako o dobrej aktivite, ktorú by sme mali vykonávať čo najčastejšie. Len málokedy vám však niekto povie aj dôvody, prečo častejšie sexovať a aké sú vlastne jeho benefity. Tých je v skutočnosti omnoho viac, ako si možno myslíte.
Sex je aktivitou, ktorá nám prináša potešenie a radosť. Mnohokrát ju robíme práve kvôli potešeniu, zábave a dobrému pocitu, ktorý počas neho a po ňom máme. Skoro nikto pritom neuvažuje, čo všetko vďaka dobrému sexu získa. My sme si dnes pre vás pripravili tri základné a tie najlepšie pozitívne účinky sexu, vďaka ktorým by ste ho mali vykonávať pravidelne.

 


Menej stresu

 


Stres sa dnes považuje už za chronickú chorobu, ktorá postihuje nielen pracujúcich ľudí, ktorí toho majú v práci a aj v osobnom živote veľmi veľa, ale takisto aj mladých ľudí, ktorí ešte len študujú. Mnohé štúdie zistili, že mladí ľudia v dnešnom svete sú vystavení mnohým faktorom, ktoré zvyšujú ich stresové hormóny každým dňom. Veľmi radi vám však povieme, že dobrým sexom dokážete zmierniť aj tie najhoršie príznaky stresu a môžete sa ho zbaviť na veľmi dlhú dobu.
Dôvodom toho, že vám sex zníži stres, sú najmä endorfíny, ktoré sa z tela vylučujú vždy, keď sa cítite dobre a keď ste šťastní. Tieto hormóny sa rozšíria do celého tela a navodia tak príjemnú náladu a atmosféru do celého tela. Okrem tohto všetkého sa budete cítiť silnejšie a lepšie nielen psychicky, ale takisto aj fyzicky. Silnejšia psychika vám tak ponúkne zvládať denné povinnosť alebo riešiť vzniknuté problémy omnoho jednoduchšie.
Vďaka menšiemu stresu sa vám zníži aj vysoký krvný tlak, čo zas vedie k menšiemu riziku pred rôznymi srdcovými chorobami.

 


Zlepšenie zdravia

 


Niektorí to možno nevedia, no sex sa považuje za rovnakú aktivitu ako aj cvičenie. Pri dobrom sexe totižto môžete veľmi jednoducho spáliť niekoľko stoviek kalórií. Mnohé štúdie potvrdzujú, že ľudia, ktorí majú sex minimálne dvakrát do týždňa, majú menšie riziko kardiovaskulárnych chorôb, ako napríklad infarkt, ako ľudia, ktorí sexujú raz do mesiaca či menej.
Medzi choroby, od ktorých dokáže sex “ochrániť” aspoň trochu, je napríklad aj rakovina prostaty. Muži, ktorí sexujú minimálne dvakrát do týždňa majú o 20% menšie riziko dostať tento typ rakoviny ako muži, ktorí sexujú menej.
Medzi zlepšenie zdravia patrí aj zdravý spánok, ktorý vďaka sexu môžete získať. Orgazmus totižto vytvára hormón prolaktín, ktorý vám pomáha zaspať omnoho rýchlejšie. Navodzuje do tela príjemnú atmosféru, vďaka čomu sa vyspíte omnoho lepšie, ako inokedy.

 


Uľavuje od bolesti

 


Je známe, že tesne predtým, ako žena dosiahne orgazmus, do jej tela sa vyplaví päťkrát viac oxytocínu, ako normálne. Spolu s ním sa uvoľňuje aj endorfín a kortikoidy. Tieto látky sú známe tým, že eliminujú bolesť, a to najmä pri artritíte, chronickej bolesti chrbta, pri migréne či pri menštruačných kŕčoch.
Ak túžite aj vy po takýchto perfektných účinkoch, mali by ste so svojím priateľom, partnerom či manželom začať pravidelne sexovať. Prospeje to nielen dobrej nálade, ale takisto aj zdraviu.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.