Pozor na rady od kamarátok

13.02.2017 |
Pozor na rady od kamarátok

 

Niekedy sme presvedčení, že naši najbližší priatelia nám chcú iba to najlepšie a sú tu pre nás neprestajne keď to potrebujeme. Je tomu ale vážne tak? Nie je všetko zlato, čo sa blyští, nezabúdajte na to. Niekedy za tou milou tváričkou, priateľským úsmevom a milými radami neskrýva super milá kamarátka ale poriadne zákerná ženská, ktorá vám závidí a v najhoršom prípade chce vášho chlapa.

 

Ako rozoznáte faloš v priateľskom vzťahu?

 

Ženy nie sú žiadne amatérky, vedia čo chcú a idú si za tým. Veď inak by sa to ani nedalo v tomto svete plnom mužskej sily a hrubosti, preto sa netrápme nad každou vetou, ktorú nám niekto povie. Niekedy sa nám zdá, že ak nás kamarátka upozorní chce nám zle. Často je to naopak, ak vás napríklad upozorní, že máte očko na silonkách, nie je to posmech ani urážka, chce vás ochrániť pred možnou hanbou! Ak ale ak začujete, že akosi podivne veľa hovorí o silonkách, či dokonca začujete smiech, ako odídete od stola, viete, že niečo tu nehrá. Tomu sa hovorí faloš. Áno, hovorím o maličkosti, ale aj takéto maličkosti vedú k veľkým problémom … Dnes vám utají maličkosť akou je očko na silonkách a nabudúce utají jej orál s vaším objektom záujmu. Od takýchto osôb radšej dajte ruky preč. Nikto nedokáže urobiť väčšiu dieru vo vašom srdci, ako niekto, komu ste verili a on vám podlomil kolená, keď ste ho potrebovali najviac. Uvedomte si a urobte si poriadok vo vzťahoch, nehodiace zrušte čím skôr, fungujúce zalievajte, starajte sa o ne a vykvitnú do krásy!

 

Rady nie sú ako rady … pozor na to!

 

Napadlo vás niekedy, či vôbec rada, ktorú ste si práve vypočuli je reálnou skúsenosťou osoby, ktorá vám ju dala alebo je to iba jej výplod fantázie? Celkom zaujímavá myšlienka, však? Hlavne u mužov počúvame kadejaké povymýšľané sexuálne rozprávky ako napríklad orál, ako v erotickom filme až do krku alebo sex s mladou asistentkou, ktorá patrí medzi tie vysnívané sex amatérky. Vymýšľate si aj vy o sexe? Nie je to dobré, niektorí vás krásne prekuknú a hneď budú vedieť, že tá vaša amatérka aj orál sú podvodom. Lepšie je ak hovoríte pravdu, takú pravdu, ktorú ste reálne prežili a viete daný zážitok opísať a ponúknuť ho v podobe rady, alebo dajme tomu návodu ďalej medzi kamarátov. Poviem vám o zlej rade, ktorá ublíži a často úplnému sexuálnemu začiatočníkovi. Bolo to ešte za čias strednej školy, maturitný ročník. Boli sme mladé, bláznivé dievčatá, ktoré mali nenásytné chúťky na chlapcov a raz prišla na našom večernom stretnutí vonku téma orálny sex. Ako to už býva, mladým dievčatám sa niečo také zdalo byť jednoducho nechutné, neznáme a možno aj trochu bláznivé. Na to sa ale zdvihla jedna z nás a povedala, že už niečo také robila, ale nikdy viac to už neurobí, lebo jej sesternica tak otehotnela! Mne sa to zdalo ako akýsi nezmysel, ale jedna tomu uverila a začala to brať až tak vážne, že išla nasledujúci týždeň za gynekológom a predpísala si antikoncepciu. Vidíte to už teraz? Aj malá rada dokáže urobiť poriadnu neplechu, preto sa neoplatí si vymýšľať niečo, čo nepoznáte, nemáte to overené a nedajbože je to nejaký malý nezmysel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.