Pozor! Nemýľte si Tantra masáže s erotickými službami

14.01.2017 |
Pozor! Nemýľte si Tantra masáže s erotickými službami

 

 

 

Sexualita muža či ženy je aj v súčasnosti vecou záhadnou a mnohí ľudia strávia život jej skúmaním. Sexualita nie je iba samotný akt sexu či pociťovanie vzrušenia pri pohľade na iného človeka. Je zakorenená hlboko v nás, v tých najhlbších zákutiach nášho tela a mysle. Už najstaršie civilizácie chápali jej opodstatnenú dôležitosť a zanechali nám poznatky, ktoré využívame aj dnes. Tantrická masáž je založená na vnímaní, pochopení a využití ľudskej sexuality a sexuálnej energie. Je jedným z erotických darov, ktoré sa používajú aj dnes. Ak patríte k vnímavým ľuďom, Tantrická masáž môže byť pre vás to pravé. Vydajte sa na vzrušujúcu cestu svojim vnútrom!

 

 

Neopísateľný zážitok

 

Tantra masáž sa najprv používala na liečebné účely, neskôr sa stala súčasťou erotického života ako žien, tak aj mužov. Jej prioritným výsledkom nie je dosiahnutie vrcholu, ale skúmanie, ovládanie a nasmerovanie sexuálnej energie v človeku. Ide o jedinečný a neopísateľný zážitok, pri ktorom muž alebo žena nájde svoje vnútorné, sexuálne Ja. Súčasťou tejto masáže však nie je iba masáž intímnych partií – práve naopak. Masér alebo masérka venuje pozornosť celému telu a rozprestiera doň vašu sexuálnu energiu. Často práve vtedy pochopíte jej naozajstný význam. Tento magický moment vám ponúkne dokonalý relax, ktorý ste nikdy predtým nezažili. Zastavte v zrýchlenom svete a zažite nadčasový zážitok za pomoci Tantry!

 

Profesionálne Tantra masérky

 

Aj keď sú profesionálne Tantra masérky pri samotnej masáži väčšinu času nahé, myšlienkou tejto masáže nie je sexuálny styk. Práve naopak – Tantra masérka usmerní vašu energiu a naplní ňou celé telo. Tieto profesionálky sú prekrásne ženy a to, že sú ony a aj ich klient úplne nahí je znakom úcty voči telu a voči druhému. Profesionálna Tantra masáž teda nikdy nekončí sexom – môže však skončiť vyvrcholením. Masérky sú školené profesionálky a preto vedia, čo robia. Tantru si ale môžete vyskúšať aj doma ako súčasť predohry alebo celého sexuálneho aktu. Tantra masérky však erotické služby neponúkajú.

 

Nájdite seba

 

Tantra masáž je dokonalým zážitkom pre každého! Pomôže vám pochopiť vašu sexualitu, ovládať ju a ešte lepšie a efektívnejšie ju využívať. Toto vedie k odstráneniu vašich sexuálnych problémov a výraznému zlepšeniu vášho sexuálneho života. Spoznávať svoje telo by malo byť jedným zo základných cieľov života a Tantra masáž vám v tom rozhodne pomôže. Pravidelné Tantrické masáže vám poskytnú pohodu a relax, ktoré sú v dnešnom stresujúcom svete tak dôležité. Na masážnom stole nájdete seba a pochopíte svoju podstatu. Sexuálna energia nie je iba sex, je to oveľa väčšia truhlica. Otvorte ju!

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.