Práca na sex priváte

16.06.2016 |
Práca na sex priváte

Ako som sa dostala k práci na sex priváte.

 

Jeden deň sme sa s kamarátkou nudili a šli sme na nakúpneho centra.Len tak medzi rečou pri kavičke sme spomenuli       erotické služby.Ani neviem čo nás to napadlo. Kamarátka mi ukázala par dievčat a na internete čo to robia.O par dni sme išli na kávu opät. Vrátili sme sa k tej téme a vysvitlo,že ona si tak chodí privirábať. Skoro mi zabehlo :-) Hovorí mi,že by som sa na to hodila aj ja,ved sa rada bavím,aj sex mám rada. Tak nech zavolám a prídem skúsiť.

 

O týždeň na to.

Po dlhom váhaní som sa rozhodla,že to pôjdem skúsit. Môj prvý klient bol mladý sympaťak. Celá som sa triasla,bála čo bude,ako to zvládnem. Nie som žiadne neviniatko,ale nikto mi za to ešte naplatil. Videl to na mne aj on a bol milý,jemný a vtipný. Bolo to super a ešte som si aj zarobila. Nevedela som,že práca môže byt aj taká príjemna. Sex služby využíva často,lebo nemá priateľku a ma málo času v dnešnom rýchlom svete si ju nájsť. Ja mu viem zabezpečujúci diskrétnosť a to čo inde nenájde :-) Práca ma baví chcem ju robiť pokiaľ mi to vek dovolí.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.