Praktika anál pre začiatočníkov

02.05.2017 |
Praktika anál pre začiatočníkov

 

Pre mužov lákavé dobrodružstvo a šanca zapichnúť vlajku na neprebádanom území, pre ženy večná sexuálna dilema. Anál. Jedny ho milujú, iné nenávidia. A potom je tu tretia skupina, ktorá s myšlienkou na preskúmanie trinástej komnaty svojho tela nezáväzne laškuje a čaká na tú správnu príležitosť. Pre všetkých sexuálnych experimentátorov prinášame praktický návod na bezbolestné otvorenie nových obzorov.

Dôležité je uvedomiť si jedno: spackaný análny sex je zážitok do konca života. Nepríjemný až traumatizujúci. Opatrnosť a dôkladná príprava je teda skutočne na mieste. Vzájomná dôvera partnerov je ďalšia vec, ktorú sa oplatí zdôrazniť skôr než sa pustíme do rozťahovania konečníka. Predovšetkým od muža sa očakáva trpezlivosť a jemný, ohľaduplný prístup. Oplatí sa vydržať.

 

Príprava konečníka

 

Okolo nevyhnutnej hygieny pred análnym stykom sa vedú nekonečné diskusie. Jedni tvrdia, že postačuje obyčajná sprcha, pri ktorej sa posnažíte zájsť aj trochu hlbšie do zvierača, iní odporúčajú dôkladný klystír či prepláchnutie celého konečníka a ďalší tvrdia, že možno ísť rovno na vec. Nároky na hygienu vo všeobecnosti závisia od preferencií partnerov. Ak ste v tejto oblasti citliví, stavte na análnu sprchu alebo pomôcky z lekárne. V prípade, že preferujete prirodzenosť navzdory všetkému, choďte rovno na vec. Všetci milovníci análu však svorne zdôrazňujú, že styku do konečníka by mala predchádzať stolica. Ideálne je, ak sa žena vyprázdni hodinu až dve pred samotným aktom. Anál sa samozrejme neodporúča v prípade, ak trpíte zápchou či nedajbože hnačkami. V tomto prípade si radšej nechajte zájsť chuť a vyčkajte vhodnejšieho času.

 

Roztiahnutie zvierača

 

Ritný otvor je ukončený silným zvieračom, ku ktorému je v rámci predohry potrebné pristupovať veľmi citlivo. Vo všeobecnosti treba počítať s dlhou predohrou. Vhodné je zvlhčenie bežným lubrikantom. Neodporúčajú sa znecitlivejúce gély. V niektorých sexshopoch sú dostupné spreje na uvoľnenie zvierača. Samotný akt by mal začať postupným otváraním a rozťahovaním. Na mieste je mierne laškovanie s konečníkom pri súčasnom vaginálnom alebo klitoriálnom dráždení. Jemnými krúživými pohybmi prsta zvierač spočiatku len hladkajte a postupne pritláčajte. Keď sa vám podarí vniknúť dnu, rozťahujte ho stále viac a viac. Robte klasické pohyby dnu a von. Postupne môžete pridať druhý prst. Postupujte jemne a nežne ako pri panne. Vnímajte všetky signály partnerky a pri nepohode sa radšej stiahnite a začnite znova. Možno sa vám to na prvýkrát nepodarí. Nenechajte sa odradiť. Vniknutie do análu sa vždy spája aj s miernou bolesťou, ktorá sa ale v sekunde zmení na úžasnú rozkoš. Silná bolesť alebo lokálne trhanie je však znakom na ústup.

 

Vstup do análu

 

Vstupu penisu do análu by malo predchádzať zasunutie minimálne dvoch prstov. Vhodné je vyskúšať aj menší vibrátor. Jednoducho si treba pripraviť prostredie. Odporúčame použiť kondóm. Ochráni penis pred prípadným znečistením, nákazou ale aj pred príliš intenzívnym dráždením a zodretím kože. Vstupujte pomaly a opatrne. Nesnažte sa vsunúť dnu celý orgán. Užívajte si každý okamih. Robte pomalé a nežné pohyby. Partnerka by vám mala štandardne vychádzať v ústrety. Na prvýkrát neočakávajte bujarú análnu súlož. Tiež sa neodporúča priamy prístup tak ako to poznáte z porna. Ak žena kľačí a muž do nej vniká zozadu, zvierač je veľmi pevný a penis naň doráža príliš intenzívne. Na začiatok je vhodnejšia poloha na boku. Niektoré ženy si pochvaľujú aj polohu v ľahu na bruchu s nohami pri sebe. Cítia sa tak viac chránené.

 

Niekoľko rád na záver

 

Vyvarujte sa análu, ak partnerka trpí hemoroidmi alebo trhlinami v oblasti konečníka. Vhodné je počkať, kým bude ritný otvor v poriadku.

Zabudnite na laxatíva. Zbytočne si podráždite črevá a to pri akte naozaj nepotrebujete.

Ak je žena v tejto oblasti veľmi citlivá a obáva sa prípadnej nehody, môže pomôcť zaradiť pred plánovaným análom očistný, vodný deň. Črevá sa vyprázdnia a nie je sa čoho obávať.

Neinšpirujte sa pornom. Prvý anál pravdepodobne nebude taký ako ho vidíte v na obľúbenom kanáli.

Nikdy nevstupujte z konečníka do vagíny. Hrozí prenos baktérií, ktorý môže žene spôsobiť nepríjemné zdravotné problémy. Ak chcete anál dokončiť vaginálnym sexom, vymeňte si kondóm alebo si starostlivo umyte penis.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.