Prečo erotické ponuky vyhrávajú nad partnerským sexom?

08.09.2016 |
Prečo erotické ponuky vyhrávajú nad partnerským sexom?

 

Samotné vsunutie penisu do cudzej vagíny nie je to jediné, čo mužov na sex ponukách láka. Takú možnosť majú často aj doma. Prečo teda toľkí zakotvia v náručí slečny zaFO radšej ako vo vlastnej posteli?

Nekonečný výber

 

Ponuka polonahých bohýň sexu s roztiahnutými nohami budí v mužoch alfa samcov. Čo viac uspokojí mužské ego ako možnosť vyberať si z množstva obdarených krások? Predstava, že všetky čakajú len na jeho nájazd a on sa môže prehŕňať v spleti ich nahých tiel, je rozpaľujúca. Ak raz otvoríte ponuku erotických portálov, už navždy vám bude vŕtať v hlave a v nohaviciach malé pokušenie. Keď sa ho aj nejaký muž vzdá, obyčajne to nie je z nezáujmu, ale zo strachu. Telo chlapa je jednoducho naprogramované podľahnúť ženskému vábeniu.

Scenár: ide sa rovno na vec

 

Tak nejako si muži predstavujú nebo. Vojdeš do bytu a nájdeš tam sexi ženu, ktorá čaká len na teba a na tvoj penis. Je taká nadržaná, že si s ňou môžeš robiť čo chceš a ona bude pri všetkom kričať „Ešte! Ešte!“ Vo vedľajšej miestnosti ďalšia a ďalšia a každá dúfa, že aj jej sa kúsok z teba ujde. Ako inak by mohol vyzerať raj, ak nie takto? Doma sa kúsok takéhoto potešenia ujde len málokomu a väčšina chlapov musí vynaložiť značnú námahu, aby si mohli z času na čas poriadne zasúložiť. Česť výnimkám, milé dámy! Sex priváty sú oproti tomu alternatívnou realitou, ktorá mužom za malú FO splní ich najtajnejšie sexuálne túžby.

Možnosti sú neobmedzené

 

Ak už mužov nezlákajú otvorené dvere do každého telesného otvoru, tak čo potom? Túžite vraziť bez prípravy do análu alebo až do krku? Žiaden problém! Iste sa nájde dáma, ktorá dokáže kričať "Ešte!" aj s vašim penisom medzi mandľami. Alebo máte chuť na príjemnú masáž, relaxačný kúpeľ či nejakú tú romantiku? Bŕŕŕ, to radšej jemné S/M alebo ľahký fetiš? Dvere sex privátu vám bezpochyby otvorí dievča, ktoré miluje presne to isté, čo vy. Alebo sa tak bude aspoň nasledujúcu pol hodinku tváriť. A viete, čo je na tom najlepšie? To, čo bude po vašom odchode, vám môže byť ukradnuté. Keď prídete nabudúce, bude minimálne rovnako nadšená ako naposledy. No kto má toto doma?

Erotické ponuky sú bez následkov

 

Počuli ste už o prípade, že by sa niekomu ozvalo dievča zo sex privátu, že je zamilované či, nedajbože, tehotné? Také niečo sa v tomto svete jednoducho nestáva. Každý si dáva pozor sám na seba a jediné, čo má zaujímať vás, je vlastná ochrana pred pohlavnými chorobami. Všetko ostatné je jej vec. Vy jednoducho prídete, urobíte čo chcete a spokojný odídete. Nikto vám nebude po nociach vyvolávať, kedy pôjdete do kina, na kávu či pred oltár.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.