Prečo sa nám snívajú erotické sny?

15.12.2016 |
Prečo sa nám snívajú erotické sny?

 

 

Určite sa to stalo niekedy aj vám. Tá krásna blondína, či ten sexi namakaný chlap vám v snoch robia dobre, aj keď ste šťastní vo svojom vzťahu v realite. Cítite sa kvôli týmto snom zle, až dokonca neverne? Nemusíte sa báť, je to úplne normálne a má to každý z nás. Ak vás zaujíma dôvod, prečo sa ľuďom tieto sny snívajú, my vám to dnes objasníme.

Erotické sny sa snívajú nielen ľuďom, ktorí sú nezadaní, ale aj ľuďom, ktorí sú v niekoľko ročnom vzťahu. Je to úplne normálne a mnohí psychológovia sa zhodujú na tom, že každý človek na planéte už niečo takéto v noci „zažil“. Mnohí sa cítia po týchto snoch tak zle, ako by podviedli svojho partnera či partnerku v skutočnosti. Pravda je však taká, že naše sny ovplyvňovať nemôžeme a preto by ste sa nemali obviňovať.

 

Sny sú naše tajné túžby

 

Snívanie je jednou z neodmysliteľných funkcií, pri ktorých sa nám regeneruje nielen telo, ale aj duša. Vnútorne nás spája a vďaka snom dokážeme byť v súlade so sebou samým a okolitým svetom. Nemusíte sa preto za svoje sny hanbiť či dokonca ich považovať za svojich nepriateľov. Nedajte sa však oklamať hneď prvým dojmom!

Ak si myslíte, že erotické sny vám napovedajú, aby ste niečo podobné zažili aj v reálnom svete, ste na omyle. Mnohokrát práve erotické sny majú úplne iný podtón a sny, ktoré v sebe nemajú ani štipku sexu v sebe nesú erotické posolstvo, po ktorom túžime už nejakú dobu. Ak neveríte na snáre a nemáte chuť sa v niečom takom listovať, nemusíte. Všetky sny, ktoré sa vám snívajú sú totižto spojené s vašou fantáziou, ktorá vám rada ukáže, o čo máte záujem a čo by ste chceli.

 

Stupne erotických snov

 

Vedeli ste, že erotické sny majú aj stupne? Prvý, základný stupeň erotického sna sa však ani nedá považovať za erotiku či sexuálny zážitok. Väčšinou to býva iba objatie, v ktorom však cítite nejaký výboj, ktorý medzi vami a druhou osobou rezonuje. Mnohých po prebudení však prekvapí najmä to, že k objatiu neprišlo práve s tou správnou osobou – či už váš priateľ/priateľka alebo človek, o ktorého máte záujem. Myslíte si, že s týmto má niečo túžba po nevere? Nie je to tak. Tento sen vám len nahovára niečo viac o vás, akoby druhá osoba bola vašim protipólom a mnohokrát sa práve stáva, že objatá osoba je niekto z blízkeho okolia.

Ďalším stupňom je sen, ktorý končí orgazmom. Áno, aj takýto sen je možný a vo veľa prípadoch nie je práve najpríjemnejší. Tento sen však už poukazuje na sex. Sexualita, ktorá nie je dosť uspokojená v realite sa prejavuje práve v tomto prevedení. Ste nespokojní s partnerom? Skúste to v realite lepšie. Vaše podvedomie vám pomáha pociťovať v sne to, čo nemôžete prežívať v skutočnosti. Neberte to však len ako túžbu zmeniť partnera či zlepšiť práve sexuálnu túžbu. Často je to práve podnet zmeniť prácu alebo bývanie, ak o tom dlhšie uvažujete.

Tretím a asi aj tým najhorším stupňom, ktorý vás môže zastihnúť je erotický sen s jedným z vašich rodičov. Môže sa vám to zdať vtipné a nereálne, no sny sú bohužiaľ aj také. Tieto nočné mory však nemajú nikdy až tak strašný význam, ako si asi myslíte. Tieto zakázané sny, ktoré by ste asi na realitu nechceli premeniť, znamenajú porušenie pravidiel v nejakých medziľudských vzťahoch alebo aj skončenie nejakého kamarátskeho vzťahu, ktorý pretrvával určitú časť vášho života a znamenal pre vás veľa.

Sny majú často úplne iné vysvetlenie, ako si môžete myslieť. Mnohokrát majú za následok zlý pocit, no ich podstata je omnoho lepšia. Nezačnite hneď panikáriť a predtým, ako si niečo zle vyložíte, si pozrite radšej význam snov.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.