Prečo som využil tantra masáž?

19.03.2017 |
Prečo som využil tantra masáž?

 

 

Prirodzené uvoľnenie prelínajúce sa s návalom energie plynule prúdiacej telom sa popisuje len ťažko. Je to akoby horúca láva vyvierala z vášho najintímnejšieho vnútra, vinula sa celým organizmom a odovzdávala mu životodárnu silu. Je to ako nová dimenzia bytia, keď ste tak neuveriteľne blízko masérke, ale hlavne sám sebe. Je to spaľujúca sexualita, ktorá má zrazu nový rozmer. Moja prvá tantra masáž bola mojim prvým kontaktom s vlastným telom.

 

Fungoval som na káve a ružových tabletkách

 

Pravdupovediac, na masáže som nikdy nebol. Raz som sa na jednu odhodlal kvôli problémom s krčnou chrbticou, ale takýto telesný kontakt s cudzím človekom, aj keď to bola priemerne vyzerajúca žena v mojich rokoch, nebol nič pre mňa. Moje telo sa uvoľnilo, ale moja myseľ bola po celý čas v neuveriteľnom napätí. Viac som tam nešiel.

Žil som si svojim rýchlym životom niekde medzi prácou a manželstvom. Sedenie za počítačom striedalo sedenie za volantom a sedenie na pracovných stretnutiach. Stále som niekde sedel alebo som sa niekde ponáhľal. Bol som permanentne unavený a napätý. K bolestiam krčnej chrbtice sa pridali bolesti hlavy a ja som fungoval na káve a na obľúbených ružových tabletkách. Ťažko sa to priznáva, ale v posteli som bol v tom čase doslova mizerný. Po prvé som nemal čas a vlastne ani chuť a po druhé, ak už k niečomu došlo, Diana to musela takpovediac "odrobiť za mňa". Ja som už na to jednoducho nemal energiu. Bol som len jej nástroj, na ktorom si urobila, čo potrebovala. Postupne však prestával fungovať aj tento scenár. Dostal som sa do stavu, že bolo kde aj s kým, dokonca sa našiel aj čas, ale nebolo s čím. Cítil som sa vtedy úplne mizerne. V práci sa mi kopili problémy a doma som len čakal, kedy Diana tresne dverami a viac sa nevráti. Ale netresla.

Bola to ona, kto ma objednal na moju prvú tantra masáž. Najskôr som ju vysmial, potom som bol nejaký čas nahnevaný a keď mi povedala, že to bude trvať dve - tri hodiny, razantne som rozhodol, že nikam nejdem. Ako sa termín masáže blížil a ja som sa márne snažil Diane dokázať, Že v posteli ešte za niečo stojím, postupne som svoje rozhodnutie prehodnocoval. Nakoniec som si po ďalšom nevydarenom pokuse povedal, že to skúsim. Snáď po roku som si zobral z práce voľno, ktoré som plánoval venovať oddychu bez mobilu a notebooku. Išiel som na tantra masáž.

 

Príchod od centra tantry

 

Bol som z toho nervózny. Toto neboli pocity, aké som poznal. Ráno som si pospal dlhšie ako zvyčajne a hneď po raňajkách som sa vybral na dohodnuté stretnutie. O tantre som vtedy nevedel vôbec nič. Len matne sa mi vybavovali nejaké informácie o sexualite bez sexu a podobne. Tantrickú masáž som vnímal ako masáž s prímesou erotiky a najviac ma znepokojovalo, že by som mal byť nahý. Nikdy som nebol nastavený na blízky kontakt s cudzími ľuďmi. Aj k novým zamestnancom som si dlho hľadal cestu a teraz sa ma mal niekto cudzí dotýkať celé hodiny? Keby nešlo o Dianu, pravdepodobne by som tam nikdy nešiel.

Pri príchode do centra tantry mi srdce tĺklo viac ako pred najdôležitejšou prezentáciou v práci. Už vo dverách ma spolu s príjemnou vôňou privítala aj sympatická recepčná. Bola pekná, ale moje obavy sa jej príliš nedarilo rozptýliť. Po pár minútach si ma na recepcii vyzdvihla moja tantra masérka. Bola to charizmatická slečna o pár rokov mladšia odo mňa. Okamžite ma vzala pod svoje "krídla" a moje obavy sa začali postupne rozplývať. Od prvej chvíle som sa cítil akoby sa celý svet točil len okolo mňa. Zaujímala sa o mňa takým zvláštnym, novým spôsobom. Odviedla ma do zatemnenej miestnosti plnej sviečok a úžasnej upokojujúcej vône. Nejaký čas sme sa rozprávali o mojom živote, problémoch a o tantre. Navrhla mi klasickú tantra masáž a ja som rýchlo súhlasil. Krátko mi porozprávala o tom, aký význam má dýchanie pri uvoľnení a pri práci s energiou a išli sme "na vec". Osprchoval som sa, chvíľu som porelaxoval na matraci a potom to prišlo...

 

Moja prvá tantra masáž

 

Tantra masérka vstúpila a spolu s ňou zvláštna atmosféra blízkosti a intimity. Po úvodnom rituáli, ktorý by mi za iných okolností prišiel neuveriteľne smiešny, ale v tej situácii bol zrazu na mieste, prišla tá chvíľa a masérka mi odložila rúcho. Na chvíľu som stŕpol, ale v okamihu som pocítil tú prirodzenú intimitu, ktorá sa už so mnou niesla celým procesom masírovania. Ľahol som si na matrac a oddal som sa dotykom svojej masérky. Bol som plne v jej rukách. Tie pocity sa nedajú porovnať s mojou skúsenosťou z klasickej masáže. Tu bolo všetko prirodzené a vzduchom prúdilo akési zvláštne porozumenie a blízkosť. Po chvíli bola nahá aj moja masérka a ja som ani na okamih nepochyboval, že to má presne tak byť. Samotná masáž bola už len vrcholom blaha a uvoľnenia.

Masérka ma uvoľnila presne mierenými dotykmi. Masáž horúcimi uterákmi moje telo doslova rozliala na podložke. Cítil som ako zo mňa odchádza napätie spolu so všetkými myšlienkami. V okamihu, keď sa v doprovode príjemnej hudby začala olejová masáž, som už len bol. Prvýkrát v živote som nemyslel na nič a iba som cítil. Každučkým kúskom môjho uvoľneného tela vibrovala úžasná energia vychádzajúca z môjho najintímnejšieho vnútra. Moje telo reagovalo presne tak ako by malo a pevná erekcia vôbec nenasvedčovala tomu, že som sa ešte včera márne snažil o súlož s manželkou. V tej chvíli som si svoju erekciu ani neuvedomoval. Bol som v takej hlbokej relaxácii akoby som ani nebdel. Cítil som iba seba a svoju masérku. Keď sa dotykmi dostala až k mojim intímnym partiám, mal som pocit, že energia vo mne exploduje. Tantra masérka ju však neustále rozvádzala do každého kúska môjho tela a ja som sa rozkošou a pokojom rozplýval na matraci. Keď si na mňa v závere zložila svoje nahé telo, doslova sme energeticky splynuli.

Tantra masáž zmenila môj pohľad na sexualitu a na telo ako také. Prvýkrát v živote som začal počúvať, čo sa mi môj organizmus snaží povedať a prispôsobovať tomu svoje životné tempo.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.