Predčasná ejakulácia? Takto ju riešia na sex privátoch v Martine

30.01.2017 |
Predčasná ejakulácia? Takto ju riešia na sex privátoch v Martine

 

 

Predčasná ejakulácia je problém, ktorý niekedy v živote potrápi každého muža. Jeden ejakuluje ešte so zapnutými nohavicami, iný počas vnikania do partnerky a ďalší bezprostredne potom. Trápi ich však jeden spoločný problém: frustrácia z nedostatočného výkonu v posteli. Takíto muži neraz zavítajú i na sex priváty s cieľom "nácviku". Jednoducho čakajú, že tam, kde o nič nejde, to môže byť ľahšie ako naostro s partnerkou. Robia tak hlavne muži v prvých fázach vzťahu. Ako sa s týmito problémami dievčatá pasujú sme sa pýtali na sex privátoch v Martine.

 

Muži na sex privátoch žiadajú o pomoc

 

Vo všeobecnosti vraj prichádzajú dva typy mužov s problémom predčasnej ejakulácie: tí prví hneď v úvode spomenú, že takýto problém majú a pýtajú sa na možnosti a skúsenosti, tí druhí sa hrajú na mŕtvych chrobákov a dúfajú, že na sex priváte to prebehne inak ako doma s partnerkou. Ak ide o dlhodobý problém, väčšinou to prebehne na vlas rovnako alebo ešte horšie. Muži, ktorí o svojom probléme hovoria, prichádzajú s rôznymi prianiami: skúsiť, či to bude s inou ženou fungovať inak, nacvičiť si oddialenie ejakulácie alebo sa naučiť triky, ako si v týchto situáciách pomôcť. Dievčatá sa im snažia za každých okolností vyjsť v ústrety.

 

10 vecí, ktoré mužom s predčasnou ejakuláciou pomáhajú

 

Dievčatá zo sex privátov sa s nami podelili so svojim vzácnym desatorom prístupu k mužom s predčasnou ejakuláciou. Nuž, rady overené praxou.

  1. Netváriť sa bezradne hneď na začiatku. Keď muž hovorí o svojom probléme, potrebuje porozumenie a podporu, nie bezradné gúľanie očami. Chápavý prístup je základom úspechu. Aj keď bude muž predčasne ejakulovať, vždy sa na erotický privát rád vráti, pretože tu jeho problému rozumejú.

  2. Povedať zázračnú formulku: "S podobnými problémami prichádzajú muži často." A možno pridať niečo o tom, aké to musí byť pre neho ťažké. Muži sa obávajú toho, že práve oni sú tým jediným exemplárom, ktorý sa s podobným problémom objavil na sex priváte. Zistenie, že to tak nie je, mu situáciu značne uľahčí. Aj keby to tak bolo, povedzte mu, že nie je.

  3. Dohodnúť si znamenie, ktorým muž naznačí, že prichádza vyvrcholenie. Slečna potrebuje vedieť, kedy sa približuje k nebezpečnej zóne. Muž jej to často v zápale rozkoše nie je schopný povedať. Znamením môže byť napríklad odtiahnutie sa alebo jemné odtlačenie ženy rukou.

  4. Nezačínať príliš zhurta. Ak sa na pána rýchleho vrhnete ako dračica, všetko prebehne ešte rýchlejšie. Vhodné je začať pozvoľna a dopriať mu čas.

  5. Zabudnúť na predohru. Ak ju zaradíte do programu, k hlavnému bodu sa vôbec nedostanete. Čím studenší začiatok, tým horúcejší koniec.

  6. Keď muž dá znamenie, že sa blíži k vyvrcholeniu, prestať s dráždením. Ukončite akúkoľvek stimuláciu a chvíľu vydržte. V prípade potreby môžete jeho penis vytiahnuť z vagíny.

  7. Stlačiť penis. Ak mužovi prestávka nepomáha a ejakuluje aj bez stimulácie, zaraďte krátke, ale intenzívne stlačenie penisu tesne za žaluďom. Ide o overený trik. Penis mu stlačte medzi palcom a ukazovákom, chvíľu vydržte a povoľte. Spravidla ustúpi nielen ejakulácia, ale aj erekcia. Nerobte to však donekonečna. Maximálne dva-trikrát po sebe a potom nechajte ejakuláciu prebehnúť.

  8. Poraďte mužovi nejakú antisexuálnu predstavu. Nemusí doslova myslieť na babičku v sprche, ale niečo podobného charakteru. Môže si ňou pomôcť vo chvíli, keď pocíti, že to na neho prichádza. Musí sa jej však potom vedieť zbaviť a pokračovať v akte.

  9. Pripravte si pre pána rýchleho špeciálny kondóm. Títo muži potrebujú menej intenzívnu stimuláciu, preto je vhodné, aby bol kondóm čo najhrubší. Dievčatá na erotických privátoch sú spravidla zásobené širokým spektrom gumenej ochrany.

  10. Podobnú službu ako kondóm vám urobí aj dostatočné až nadmerné zvlhčenie. V prípade týchto pánov nešetrite lubrikantom. Čím nižšie trenie, tým menšie dráždenie.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.