Profesionálky z Nitry rúcajú mýty o análnom sexe

16.09.2016 |
Profesionálky z Nitry rúcajú mýty o análnom sexe

 Mužmi žiadaný, ženami zatracovaný. Len máloktorá slovenská spálňa sa stala svedkom milostných hier, v ktorých by si hlavnú úlohu zahral susedný otvor. Zatiaľ čo mužská predstavivosť obyčajne funguje na plné obrátky a túžba preskúmať zakázané územie je silná, ženy sú v tomto smere zdráhavejšie. Ich predsudky sú však neraz postavené na polopravdivých informáciách, ktorým absolútne veria. Pritom by stačilo vložiť viac dôvery do vlastného partnera. Ten často v snahe ukojiť vlastnú zvedavosť a "netrápiť" pri tom partnerku, loví vo vodách platených sexuálnych služieb. Sex ponuky Nitra sú na tento druh sexuálnych praktík mimoriadne bohaté. Dievčatá z miestneho sex privátu sú presvedčené, že partnerky väčšiny ich klientov majú zbytočné obavy a ochudobňujú sa tým o množstvo rozkoše. Aké sú teda pravdy a mýty o kontroverznom análnom sexe?

Análny sex bolí: Mýtus

 

Keby análny sex vždy bolel, pravdepodobne by ho tisícky žien s radosťou nepraktizovali. Ani dievčatá na sex privátoch nie sú až také obetavé. Konečník je vo svojej podstate veľmi podobný vagíne. Je úžasne citlivý a súčasne pružný. Za správnych podmienok sa preto môže stať zdrojom mimoriadnej rozkoše. Dôležitá je kvalitná príprava a dostatočné zvlhčenie. Napokon, inak tomu nie je ani pri klasickom sexe. Ak by ste partnerke vrazili rovno do vagíny, tiež by vás pravdepodobne nepochválila. Aby sa konečník premenil na oázu rozkoše, je potrebné s ním zaobchádzať doslova v rukavičkách. Stimulácia a postupné rozťahovanie prstami je na mieste. Výborné je, ak je žena súčasne vzrušená. Za ideálnych okolností by mal análny sex nasledovať po kvalitnej predohre. Nevyhnutné je použiť naozaj veľké množstvo lubrikačného gélu. Partnerka musí mužovi plne dôverovať a ten musí starostlivo sledovať jej prežívanie. Pri prvom náznaku bolesti je lepšie sa stiahnuť a pokračovať v postupnom dráždení. V sexe nič nefunguje nasilu. Ako je možné, že dievčatá zo sex privátov to zvládajú oveľa jednoduchšie? Jednoducho už majú prax. Poznajú svoje telo, vedia ako sa pripraviť a kedy je na vniknutie ten správny čas. A povedzme si na rovinu: ich konečník je už tiež viac-menej uspôsobený nájazdom zvonku.

Análny sex je homosexuálnou praktikou: Mýtus

 

Zatiaľ čo väčšina mužov si análny styk pravidelne so záujmom užíva aspoň prostredníctvom obľúbeného porna, nejedna kontroverzne zmýšľajúca žena trpí zakoreneným presvedčením, že análne praktiky praktizujú výlučne homosexuálne orientovaní páni. Nečudo, že potom považujú chute svojho partnera za zvrátené. Opak je však pravdou. Análny sex si bežne užívajú heterosexuálne orientovaní muži, ktorí mali šťastie na odvážnejšiu a kompromisnejšiu partnerku alebo za týmto účelom pravidelne vyhľadávajú služby sex privátov. Faktom je, že platený análny sex v Nitre vyhľadávajú heterosexuálni páni ako jednu z najobľúbenejších praktík. Inak tomu pravdepodobne nebude ani v ostatných slovenských mestách.

Pred análnym sexom je nutné absolvovať klystír: Mýtus

 

Hoci väčšina žien si dáva pred análnym sexom mimoriadne záležať na hygiene, skutočnosť je taká, že bežné vyprázdnenie je úplne postačujúce. Pokiaľ žena necíti nutkanie na toaletu, konečník je bežne prázdny. Žiadne mimoriadne procedúra teda nie je nutné absolvovať. Podľa dievčat zo sex privátu v Nitre je však na mieste dôkladnejšia sprcha tejto oblasti. Predsa len žiadna dáma netúži odradiť partnera nepríjemným zápachom.

Po konečníku je vagína tabu: Pravda

 

Aj pri najdôkladnejšej hygiene, či dokonca precízne vykonanom klystíre v konečníku bežne prežívajú baktérie, ktoré môžu pri zanesení do vagíny narobiť poriadnu neplechu. Ak teda páni nechcú privodiť svojim partnerkám zbytočné zdravotné problémy, vaginálny sex by mal predchádzať análnemu. Prípadne je potrebné urobiť si prestávku na kvalitnú hygienu.

Ideálna je poloha zozadu: Mýtus

 

Vo väčšine pornofilmov veselo praktizujú análny sex priamym prienikom zozadu. Skutočnosť je však taká, že v tejto polohe je konečník pomerne málo otvorený a penis do neho vniká takpovediac v celej svojej kráse. Žena má pri tom pocit, že je väčší ako v skutočnosti je. A to v tomto prípade nie je výhoda. Ďalším problémom tejto polohy je, že nenecháva žene žiaden priestor na kontrolu. Všetko je v rukách muža a ženy sa môžu cítiť ohrozené. Z tohto dôvodu je podľa dievčat z nitrianskych sex privátov oveľa príjemnejšia poloha v sede. Ak si žena sadne obkročmo na muža a mierne sa nakloní dozadu, konečník sa viac otvorí a ona má kontrolu nad hĺbkou prieniku. Možnosť ovplyvňovať priebeh dodá ženám mnohokrát odvahu a všetko ide ľahšie.

Pri análnom sexe nie je potrebný kondóm: Mýtus

 

Samozrejme, otehotnenie pri tejto praktike nehrozí. Ak sa však rozhodnete praktizovať análny sex s niekým iným ako je váš trvalý partner, ochrana je na mieste. Minimálne preto, že steny konečníka sú oveľa slabšie a ľahšie sa natrhnú. Drobné krvácanie spôsobené análnym sexom nie je ničím výnimočným. Ak však máte šťastie na nakazenú osobu, dostávate sa do veľkého rizika. Z tohto dôvodu sa análny sex považuje za riskantnejší ako klasický styk.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.