Prostitúcia v strednej Európe začína upadať, čo za tým bude?

15.09.2016 |
Prostitúcia v strednej Európe začína upadať, čo za tým bude?

úpadok prostitucie?

 

Viaceré väčšie mestá ešte pred pár rokmi pocítili príval erotických služieb. Mnoho žien sa začalo živiť prostitúciou a preto nebolo nijak výnimočné, že ste stretli pri nejakej frekventovanej ceste ženu vo vyzývavom oblečení, ktorá sa prechádza po krajnici, prípadne, že stopuje alebo k niekomu nastupuje do auta. Stále to môžeme vídať aj u nás, či v Česku vo veľkom množstve.
Najmä rakúsky vodiči, ktorý to majú do susednej Bratislavy na skok jazdia po takýchto cestách naozaj veľmi často. Menej často už ale oproti prechádzajúcim rokom vidieť ženy, ktoré ponúkajú svoje služby. Áno, stále ich je celkom dosť, ale rozhodne menej ako pred pár rokmi. Čo za to ale môže? Žeby toto najstaršie remeslo postupne vymieralo? Nie, rozhodne je za tým niečo prostejšie.
Ponuka žien sa postupne presúva prevažne do rôznych erotických klubov, ktoré sú luxusnejšie a pohodlnejšie. Ženy tam majú prakticky stále zamestnanie a nemusia byť dlhodobo na zime a chlade.
Práve kvôli počasiu už v niektoré dni vôbec nemusíte pri cestách stretnúť prostitútky. Aj oni vedia, že v zime by len zbytočne mrzli a v také dni chodí aj omnoho menej zákazníkov. Jednoducho sa im to neoplatí. Mnoho starostov či primátorov je za túto novú tradíciu naozaj rado. Predsa len mesto vyzerá „lepšie“ a nič nešpatí okolie príjazdových ciest do obcí.
Ako to už býva, nejde vždy len o jeden problém. Jedna vec je veľký výskyt prostitútok a tým aj zväčšené riziko pohlavne prenosných chorôb, ale vec druhá sú drogy. V tomto amatérskom biznise nie je žiadne prekvapenie keď tieto dievčatá berú aj ťažké drogy a zarábajú si práve na toto. Väčšina z nich je závislých či už na tých legálnych, ako je alkohol alebo tých ťažkých ako je marihuana, extáza a podobne.
Ako som už písal, dnes väčšina žien začalo pracovať v nočných kluboch, kde majú aspoň nejakú istotu. Niektoré kluby nemusia vlastniť ani len domáci majitelia. Najčastejší sú mimo tých slovenských či českých práve maďarský majitelia klubov alebo ruskí. Niektorí majitelia tvrdia, že na tom vôbec nie sú dobre. To či je to pravda je otázne a musíte si o tom názor spraviť vy. Je však samozrejmé, že nie všetky kluby sa dokážu každý večer naplniť a preto mnoho majiteľov žiada aj mestá o rôzne dotácie. V niektorých prípadoch samozrejme obec môže dotáciu klubu dať, pretože taký klub prevádzkuje väčšinou aj hazard, takže aj peniaze do obecnej kasy.
Nech sa to zdá akokoľvek nepravdepodobné, vtipné a smiešne zároveň, tak aj takéto nočné kluby môžu ísť peniaze z rôznych európskych fondov. Samozrejme za určitých podmienok. Ak sa jedná aj o normálny penzión s doplnkovou službou, tak to môže byt klasifikované pod cestovný ruch, pretože tam prakticky sú izby na prespanie turistov. Niekoľko penziónov vďaka tejto pomoci už vyrástlo. To či je to spravodlivé je otázne, pretože peniaze sa v ekonomike točia aj z erotických služieb. Veľa z nich ale napríklad do podniku ženy nepúšťa. Aj keď je vonku klasifikácia zariadenia ako podniky s občerstvením alebo obyčajné podniky, ženy tam jednoducho nepustia ani na obyčajný drink. Takže ak idete niekam s rodinou a naozaj je na nejakej voľnej ploche len táto budova a nikde okolo nič a vy sa potrebujete napiť, Vašu manželku, priateľku či mamu dnu nepustia. Sú to naozaj zaujímavé pravidlá, ale na to asi majú právo. Jediné ženy sú tam luxusné spoločníčky priamo v podniku.
V niektorých regiónoch existujú aj neziskovky, ktoré pomáhajú ženám, ktoré jednoducho nevedia nájsť dostatok zákazníkov. Ako im pomáhajú? Jednoducho. Zdieľajú ich fotky na internete s ich číslami a prakticky im robia reklamu v podobe inzerátov. Každý deň môžu byť takéto neziskovky v kontakte s desiatkami žien ponúkajúcich svoje telo alebo iné erotické služby. Menšie percento z týchto žien sú stále tie, ktoré pracujú na uliciach. Spomínal som aj drogovo závislé ženy. Tieto neziskové inštitúcie slúžia aj na to aby poskytovali prostitútkam sterilné ihly. V žiadnom prípade nejde o podporu tejto návykovej závislosti, ale o prevenciu chytenia rôznych nebezpečných chorôb a najme AIDS. Tým chránia aj potencionálnych zákazníkov týchto žien.

Erotické kluby

 

Vrátime sa ku klubom. Aké ženy tam nájdete? Je to tam naozaj pestré, pretože akonáhle dievča dovŕši plnoletosť, má právo sa tam zamestnať. Ak je pekná a má pekné telo a prsia, majiteľ klubu nemá prečo váhať. Veď predsa by tam mohla pritiahnuť niekoľkých nových zákazníkov. Tak mladé dievčatá potrebujú peniaze, ak sú ešte aj zo sociálne znevýhodnených rodín a chcú sa nejak postaviť na vlastné nohy a odísť z takého domova, nie je veľa možností. V kluboch majú možnosť aj ubytovania, prípadne nie je ťažké si aj za jednu noc zarobiť na celý mesačný nájom v nejakom byte v centre väčších miest. Ako vek týmto ženám pribúda je aj pravdepodobné, že má stále menej zákazníkov. Aj starší páni predsa len majú chuť na mladšie ročníky a tým zanedbávajú dlhodobejšie zamestnankyne. Tie môžu mať niekedy práve problémy, ale určite majú aj nejakých stálych zákazníkov. Predsa len sa radia medzi skúsené. Niektoré ženy môžu byť najmä z Ukrajiny čo dáva nedôveru do klubu. Predsa len sa nám doteraz spája, že veľa ukrajinských zamestnancov v nie veľmi kvalitných oblastiach je zamestnaných na čierno. To je už ale samozrejme problém klubu.
Máme tu stále ale ešte jeden spôsob zarábania pre prostitútky. Niekoľkokrát už písaný v rôznych článkoch.

Sex priváty

 

 

Z hľadiska všetkého možného sú to stále prakticky najlepšie možné spôsoby ako si takto zarábať. Prečo? Pretože si je žena svojím vlastným pánom. Je to to isté ako keď je na ulici a prechádza sa na nebezpečnej diaľnici. Všetko je v jej réžií. Rozdiel je v tom, že teraz sa zbytočne neprechádza. Má prenajatý jeden byt, na ktorý si možno dokáže zarobiť už za jednu noc. Má teplo kde sa môže stretnúť so zákazníkom. Môže ho poprosiť aby sa osprchoval. Môže mu ponúknuť viaceré služby, na ktorých práve ona môže zarobiť. Napríklad masáž, alkohol, rôzne erotické pomôcky či skúšanie rôznych praktík. Prostitútka alebo teda žena, ktorá si nechá platiť za erotické služby môže sedieť doma, pozerať televízor. Jej inzerát na internete, v novinách, kdekoľvek za ňu spraví všetku prácu. Má tam časy kedy jej majú zákazníci volať, rovnako aj svoju fotku, takže ide na istotu a preto si môže dať aj vyššie ceny. Zazvoní telefón, dohodne sa so zákazníkom na presnom čase, povie kedy a kam má prísť a všetko je hotové. Preto sa priváty stávajú čoraz obľúbenejšie. Ženy nie sú vydržované a všetko majú vo svojej moci, čo viac si v tomto biznise môžu priať. Viac o privátoch som už ale písal a môžete si to prečítať v ostatných článkoch.
Týmto som chcel len poukázať na nový trend, ktorý sa šíri a možné variácie a napodobeniny prostitúcie. Ako to v modernej dobe funguje a nejaké tie výhody a zaujímavosti. Určite si každý príde na svoje. Netreba zabudnúť, že všetko má svoje plusy aj mínusy pre všetky zainteresované strany, je teda len na Vás čo si vyberiete.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.