Prvá návšteva sex privátu.

11.06.2016 |
Prvá návšteva sex privátu.

Moja prvá návšteva na sex priváte.

 

Keďže som nemal momentálne frajerku tak som chcel vyskúšať erotické služby.

 

Bolo to už dávno,ale spomínam si na to ako by to bolo včera. Hladal som niečo sexi a milé. Kým som obvolal niekoľko dievčat tak mi to dalo zabrať pár minút.Nakoniec som si vybral milú mladú kočku s Trnavy.Oslovila ma hneď po prvom telefonáte.Dala mi adresu a zaparkoval som pred jej panelákom.Zavolal som je,otvorila mi a hned som vedel,že som správne.Jej úsmev ma hned očaril a poblaznil.Tie upravvene dlhé blond vlasy,krasne opálene telo.Mala sexi šaty a vysoké topánky,žena ako s pornofilmu sprche si ma vzala na izbu,bola útulná,čista,postel trochu vŕzgala ale to nebolo v tej chvíli podstatne. Keď sa vyzliekla tak to telo bolo ako jedna báseň. Krásne ladné krivky. Vôbec by som nepredpokladal,že takú nájdem na sex priváte.

 

 

Sex podľa mojich požiadaviek.

Striedali sme rôzne polohy,bola ozaj skúsená. Naopak ja nesmeli,trochu hanblivý,ved to bolo po prvý krát. Ale určite nie na posledy.Po skončení sme ešte zvyšný čas využili rozprávaním a hladkaním. To bolo tiež super,mi poradila ako na ženy a čo vlastne chcú. Aj keď človek sa v nich vôbec nevyzná. Na koniec som si dal ešte sprchu,rozlúčili sme sa a vyprevadila ma. Vo výťahu som si číslo uložil,lebo som sa chcel ešte za nou vráťit. Som rád,že som si vybral práve ju. Ved pár návšteva privátu zanechá dojem. V tomto prípade pozitívny. Sex služby využijem aj na budúce. Rad by som vyskúšal trojku s dvomi ženami.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.