Radi sa pozeráte na sex iných?

18.04.2019 |
Radi sa pozeráte na sex iných?

Nie ste jediný. Pozeranie iných pri sexe, nie je úplne ani sledovanie porna. Tam ide totiž o nejakú nahrávku, ktorá slúži len na uspokojenie seba samého. Dobre, možno určitá forma toho pozerania čo mám na mysli tam je, ale budeme sa baviť hlavne o tej druhej. Konkrétne mám na mysli ľudí, ktorí vyhľadávajú ostatných z radov širokej verejnosti, aby sa na nich pri sexe pozerali.

 

 

Oživte svoj sexuálny život

 

 

Niektoré páry si chcú oživiť svoj sexuálny život a pozvú si k sebe muža alebo ženu, aby ich pri sexe pozorovali. Nie je to žiadna novinka. Dokáže ich to vzrušiť natoľko, že môžu skúšať aj nové veci a sex samotný môže byť živočíšnejší. Nie je to ale vzrušenie len pre samotný pár, ale aj pre pozvaného, ktorý sa síce podľa dohody väčšinou nemôže pridať k samotnému sexu, väčšinou ani dotknúť sa muža či ženy, ale len pozerať. Ten tam buď sedí len nehybne a pozoruje, alebo jednoducho stiahne nohavice a pomaly začína masturbovať aj on. Potom už scenár buď len pretrváva alebo sa vyvíja. Všetko záleží na doplnkoch dohody prípadne ešte samozrejme aj na samotnom páre, či ho k sebe pustí alebo nie.

Existujú relácie, ktoré majú za úlohu nájsť k jednému páru doplnok. Aký? No samozrejme v podobe muža alebo ženy. Možno ste už o tom počuli aj vy. Jednoducho tu máme nejaký pár, kde muž alebo žena nie sú veľmi šťastní, niečo im chýba v sexuálnom živote s partnerkou alebo jednoducho partner chce spraviť tomu druhému radosť. Alebo sa jedná o bežné páry, ktoré len nechcú hľadať nikoho na internete a chcú to mať oficiálne a bezpečné, aj keď pred kamerou. Potom v rámci relácie sa zoznámia, napríklad so ženou, ktorá bude pri ich sexe. Tam akurát tretí človek nepozoruje opodiaľ, no zapája sa aj do deja, ale nikdy nejde o sex, maximálne len o orálny a tá žena, ktorá je tam ako prídavok sa robí sama. Naše krajiny v strednej Európe na niečo také samozrejme nie sú pripravené. Nie sú na to pripravené ani len kúpením licencie na pár dielov, pretože by bol okolo toho veľký krik, ale myslím, že niektorým jedincom by to pomohlo.

Aby sme si povedali ďalší príklad, tiež musíme ísť mimo stred Európy. Istá anglická autorka príručiek pre dospelých hovorí, že v niektorých spoločenstvách je sledovanie milovania iných dvojíc prirodzenou súčasťou života. Ľudia sa napríklad zhromažďujú preto, aby sa stali svedkami sexuálneho zasvätenia niektorého z členov ich spoločenstva a oslávili jeho alebo jej vstup do dospelosti. Niektorým z nás by to asi tiež nemuselo vadiť, prinajmenšom takýto rituál by bol pre viacerých veľmi dobrou a lákavou skúsenosťou. V našej kultúre je pozeranie na súlož niekoho iného považované za tabu a mnohí si ho pletú s voyerizmom, čo je niečo trochu iné. Voyer je niekto, koho vzrušuje to, že objekt, ktorý sleduje ho nespozoroval. Dráždi ho situácia možného odhalenia a prezradenia. Ale to niekedy nabudúce.

 

Všetko vopred dohodnite s partnerom

 

 

Ak by ste niečo takéto niekedy v budúcnosti chceli vyskúšať, tak tu máte niekoľko dobrých rád, ktoré by vám mohli pomôcť nielen pri hľadaní a bezpečnosti, ale rovnako aj počas sexu.
Na začiatok si vo dvojici povedzte, čo všetko by vás vlastne čakalo. Zájdite do detailov, či vám náhodou nebude nepríjemné o tom hovoriť, pretože ak áno, tam to už zrejme končí. Ak niekomu z páru nie je príjemné hovoriť o možno sexe s niekým cudzím, tak sa rozhodne do ničoho špeciálneho nepúšťajte. Ostanete predsa len vy dvaja a bude to tak najlepšie. Potom príde na rad vyberanie páru. Rozhodne sa neunáhlite a nevyberajte prvý pár alebo osobu, ktorá sa vám ozve. Vzájomná príťažlivosť je veľmi dôležitá a bolo by dobré keby bola aj vyvážená. Akonáhle vám jedna osoba nebude akokoľvek vyhovovať (fyzicky alebo mentálne), vyberajte v iných vodách. Pravidlá sú jedna z tých najdôležitejších vecí, ktoré som už samozrejme aj spomínal. Dohodnite sa ako si to vlastne celé predstavujete. Či zostanete len s tým človekom, s ktorým ste v páre alebo bude možné striedanie? Žena so ženou, muž s mužom, niekto sleduje a podobne. Keď si stanovíte tieto pravidlá, ušetríte množstvo nedorozumení. Musíte sa preto aj dobre zoznámiť. Zostaňte aspoň chvíľku spolu, predsa len náhly skok od priateľstva k erotike sa veľmi neodporúča. Mohol by viesť hlavne k určitým rozpakom alebo trapasom. Nebojte sa hovoriť o tom, čo budete chcieť robiť, plán ako to bude prebiehať je dôležitý, samozrejme, nemusí to ísť všetko podľa daného scenára. Ale dopredu si určiť isté hranice tiež nie je na škodu. Bude povolené len pozeranie alebo aj nejaké dotyky? Ako samotný sex bude prebiehať? Budú to bežné polohy alebo budete skúšať aj nejaké menej známe z kamasútry? Ďalšia otázka je, kde sa vôbec táto sexuálna hra uskutoční. Hotel, byt, dom, hostel alebo prenájom. Možností je mnoho a záleží na tom ako komu dôverujete. Nie je od veci na prvé stretnutia zaobstarať hotel, kde máte určitú istotu bezpečnosti. Samozrejme, necítite sa ako doma, tak uvoľnení, ale určite by ste si to vedeli nejak vynahradiť a budete sa hlavne sústrediť na niečo iné. Ak už by ste boli u seba doma ako hostitelia, tak by neuškodilo trochu príprav. Príjemné a plné vankúše, tichá hudba, poprípade víno alebo iný druh alkoholu a pre lepšiu romantiku aj nejaké sviečky. Všetky tieto veci určite pomôžu dostatočne k uvoľneniu a neformálnosti. Nezabudnite na uteráky a župany, ktoré vaši hostia možno budú potrebovať po osprchovaní. Samotné zahájenie už priam volá. Tak otvorte to víno, nechajte hrať hudbu tichšie, stlmte svetlá a relaxujte. O všetko ostatné sa postará daná nálada a rozpoloženie.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.