Rozlúčka na sex priváte

18.07.2016 |
Rozlúčka na sex priváte

Svedok

Môj najlepší kamarát Jano sa zajtra žení. Dnes je piatok a my sa máme lúčiť s našou starou partiou ešte z čias strednej školy. Chalanov som, ako tak zorganizoval. Aj samotného mladoženáča. Problémom je program. Nemám šajnu, kde zohnať kvalitnú striptérku a hocijakú z ulice nechcem.

Rozlúčka so slobodou? Kto vymyslel takú kravinu? Chápem. Ženské sú cele roztrasené nad tým, že môžu pišťať v bare nad tortou v tvare penisu, ale my chlapi?

Začali sme zatiaľ pivkom v našom obľúbenom mestskom podniku. A potom, potom si objednáme nejaký taxík smer sex privát Žilina a bude to tip top. Hádam Jano nebude proti. Veď trochu nevinných radovánok mu neuškodí.

Páni, ešte vám donesiem pivo?" pri našom bujarom stole sa pristavila čašníčka, ktorá sa podľa dopitých pohárov a veselej nálady dovtípila, že ešte nekončíme. Vypil sme už celkom dosť. Rozlúčkový program som zahral do autu a zatiaľ ho zachránil. Ale čo ďalej?

„Jasné!" zaburácal spoza vrchstola ženích. Netrvalo dlho a vrátila sa späť s táckou plnou čerstvo načapovaných krígľov. Ani ich nestihla všetky vyložiť na stôl, uchytil som si ten najbližší a bezmyšlienkovite sa postavil a prehovoril: „Chalani, Jano, zajtra nás čaká ťažký deň. Chlap, čo nás pravidelne rozvážal zo záťahov domov sa nám ráno žení. Skončili nám zlaté časy, ale," pozrel som sa smerom k ženíchovi, „Janovi sa s jeho blonďavým srdiečkom začínajú, verím, zlaté časy. Na zdravie! Nech ti to vydrží!"

Chystal som si sadnúť, ale Igor, najštudovanejší z partie na mňa začal kývať hlavou a ukazovať smerom na Jana prstom. Akoby som mal ešte niečo povedať. Vtom mi to došlo! Striptérka! Krucinál. Igorova malátna pantomíma si našla ďalšieho diváka. Samotného ženícha, ktorý sa na mňa tiež spýtavo obrátil hnedými očami. Dobre. Musím niečo povedať.

Mám pre teba prekvapenie, teda pre vás všetkých." v očiach sa im zažiarilo, ako malým chlapcom, „striptérku som nezohnal," narastajúci úsmev vystriedal u ostatných okrem Jana zvraštené obočie, čo mi však nezabránilo pokračovať, „Nepodarilo sa mi to. Ale mám pre vás niečo lepšie. Ideme na sex privat.

Sklamané obočie sa začalo meniť opäť na usmiate. Kde tu som spozoroval záblesk strachu, ale hlavná osoba večera nemala námietky, naopak, pohotovo súhlasila: „Super Tibor! Vedel som, že niečo vymyslíš.", žmurkol na mňa, otočil sa na ostatných a poriadne si odpil z pohára. Pregĺgol a zavelil: „Ale naprázdno tam nepôjdeme. Chlapi, ešte si dáme jeden pre posmelenie. Hej, Čašník, ...!"

Kým sa chalani dohadovali na alkohole, ktorý nás mal posilniť, vybehol som na WC-ka a vytočil prvé číslo, ktoré mi v prehliadači vyhodilo.

Áno?", ozval sa tenký hlas z druhej strany linky.

Chcel by som prísť s kamarátom osláviť jeho rozlúčku." povedal som.

"Áno."

Viete, ako to myslím. Trochu oného..." zasekol sa mi hlas. Nevedel som, ako pokračovať ďalej, ale z druhej strany ma opäť zastavilo jej, „áno."

"Môžeme prísť ešte teraz večer?"

"Áno."

"Hneď?"

"Za dve hodiny." odpovedala mi pani, či skôr, podľa tenkého hlasu, mladá dievčina, potrebujem sa nachystať. Adresu ste si pozreli. Trafíte tu, áno?"

Miesto som si pozrel už v inzeráte, takže teraz prišiel rad aj na mňa vysloviť: "Áno."

"Potom, dohodnuté. Čakám Vás." odvetila a zložila telefón.

Vrátil som sa k chalanom. Bohužiaľ musel som im oznámiť, že ďalej budem pokračovať už iba ja a Jano. Igorovi ani ostatným to zjavne nevadilo. Flirtovali s vysokou čašníčkou s blond kučerami a aktívne sledovali dno poldecových pohárikov, ktoré vystriedali opäť pollitráky s pivom.

Jano akoby po prezradení programu zakončenia rozlúčky chytil druhý dych a vrhol sa veselo k nim. Objednal som taxík a pridal som sa. Predsa nám ešte zostávali necelé dve hodiny do odchodu smerom k Janovmu darčeku na rozlúčku.

Vybral dobrý sex privát

Vystupovať!" prebudil ma taxikárov vysoký a mierne podráždený tón. Pozrel som sa naľavo na jeho tvár a bolo mi jasné, že za tento večer nekričí prvýkrát. Hneď som pochopil, kde sme. Na mieste.

Dobré, hej, ...veď dobre, " vytiahol som z peňaženky 20 eur a pozrel pritom na sedačky vzadu. Jano bol mimo. Tuho spal vystretý cez zadné sedačky. Chytil som sa za hlavu a začal som premýšľať, čo do čerta budem s ním robiť. Taxikár mi vracal späť dve eurá a opäť na mňa pozeral pohľadom, ktorý jasne hovoril: Vypadnite už!"

Vystúpil som z auta a otvoril zadné dvere. Drgol mu do ramena a potriasol ním. Na chvíľu otvoril oči a zamumlal do nočného ticha: „Nechaj ma"

Ale Jano, ... vystupuj, veď vieš, kam ideme."

Uaaaa," zavyl, keď som ho silnejšie potriasol a opito pokračoval, Nechaj ma. Nejdem."

"Tak bude to?" ozval sa opäť taxikár tónom, ktorý prebudil môj oslavujúci mozog, ktorý mi konečne začal naplno pracovať.

Dobre, viete čo? Zavezte ho ku mne domov. Dám vám dvojnásobok ceny."

Dobre, kde to bude?" opýtal sa, na čo som mu povedal adresu a vytiahol bankovky, ktorého ho konečne upokojili. Pozrel na mňa a opýtal sa: A vy?"

Ja?" zamyslel som sa a vzápäti odpovedal, ja tu ostávam." Viac slov mu nebolo treba, odfrčal v momente. Pozrel som sa do mobilu skontroloval si meno, presné číslo vchodu a vybral sa tým smerom.

Keď som zazvonil, jediný, kto sa mi ozval bol bzučiak na vchodových dverách. Vítal ma dnu. Vstúpil som a vybral som sa výťahom na poschodie č.3. Pri dverách nebol žiaden zvonček, len štítok s menom, ktoré som hľadal. Zaklopal som. Jedenkrát. Druhýkrát. Chvíľa ticha a zrazu sa spoza dverí ozvali skoro nečujné kroky prichádzajúcej osoby. Dobre, dáva si na čas. Najprv jej vysvetlím situáciu a potom ... vlastne neviem, čo bude potom. Mal som ísť taxíkom späť.

Dvere sa otvorili. Privítal ma závan sviežeho parfumu, ktorý sprevádzal mladú ženu o hlavu nižšiu ako ja. Mohla mať necelých 160 cm, ale čierne opätky jej pridávali tak ako na výške aj na sexepíle a veku. Nečudo, aby spríjemnila rozlúčkový večer, obliekla sa do červeného saténového županu, ktorý po krajoch lemovala čierna krajka. Na krku jej visel zlatý prívesok. Nebolo ho dobre vidieť, keďže sa ponoril do priehlbiny medzi jej bujnými prsiami. Ich objem bol jasný aj cez sporé oblečenie.

Idete ďalej, alebo budete na mňa civieť?" opýtala sa ma. Vďakabohu. Spamätal som sa a pozrel som sa jej do drobnej oválnej tváre so špicatou smelou bradou. Malé, ale za to plné a zreteľne krojené červené pery sa na mňa usmievali spoločne s hlbokými mačacími očami zelenej zafírovej farby. Do čela jej spadla nezbedná ryšavá kučera. Zdvihla ruku a drobnými prstami s nalakovanými nechtami na karmínovú červenú si ju napravila späť. Uhla sa na pravo a nechala ma prejsť dovnútra. Poslušne som sa na jej prekvapenie vyzul.

To ste nemuseli," povedala a viedla ma smerom do veľkej miestnosti. Naproti dverám, pri okne, sa nachádzala veľká posteľ. Vedľa stál malý stolík, ktorý bom medzi ňou a menším hnedým, trochu ošumelý ale zachovalým gaučom. Vedľa dverí sa nachádzala obývacia stena. Nechýbala na nej veľká telka a HI-FI veža, z ktorej sa ozývala jemná melódia klavíra.

Sadnite si."

Ja, ... najprv by som ale chcel povedať, že ja nie ... ." ani som nestihol dopovedať a už mi podala pohár whisky s kockami ľadu.

Čo nie? Ste tu? ... Ste. Dohodli sme sa? .... Dohodli."

No to áno, ale musím vám vysvetliť, ..." snažil som sa opätovne objasniť situáciu, „že či by sme to nemohli...", chcel som dopovedať, že ukončiť ešte pred začatím, ale ona ku mne pristúpila bližšie a podala mi do rúk pohár so zlatou tekutinou.

Pochopím každému tvojmu želaniu. Bez obáv." zobrala do rúk svoj pohárik a trochu si z neho odpila. Pri pohľade na jej jemnú dievčenskú krásu som sa rozhodol, že vysvetľovačky sú tie tam. Aj keď sa whisky pije pomaly, prevrátil som ju do seba a rozpačito sa jej usmial do očí a opýtal, „a čo bude teda teraz?"

Podišla ku mne, zobrala mi pohár z rúk, položila ho na stôl a opäť sa ku mne otočila, aby mi začala rozopínať gombíčky na košeli a rukami prechádzať po hrudi.

špičkou jazyka sa dotkla mojej nahej hrude. Prešla ňou hore ku krku, dokiaľ jej skromná výška dovolila. Postavila sa tak, aby bola čo najvyššie, rukami ma chytila za hlavu, sklonila sa, pritisla sa mi perami na ústa a bokmi k môjmu už dávno vzrušenému telu. Jazykom mi prešla po hornej pere. Viac mi nebolo treba. Jej výzvu som prijal. Svojimi ústami som jej otvoril pery a jazykom sa dotkol toho jej. Ponorený do ticha, ktoré sprevádzala len jemná hudba sa vniesol vášnivý tanec našich jazykov.

Kde tu ma uhryzla ho pery či jazyka. Ach, skvelé. Odvážil som sa jej výpady opätovať s chlapskou silou.

Zašla mi rukami pevnejšie do vlasov, zovrela ich do svojich maličkých dlaní odtiahla mi hlavu, pozrela sa mi zvodne do očí a potom opäť svojim mrštným jazýčkom začala blúdiť po mojom tele. Oblizla mi jednu bradavku, potom druhú. Rukami pritom zablúdila k pracke na mojom opasku.

Rozopla ho a sebavedome pravou rukou vošla do nohavíc. Moju už dávno stojacu pýchu cez slipy pohladkala dlaňou až smerom dole a najprv jemne, potom pevne zovrela. Cez látku začala môj penis masírovať hore-dole. Strácal som kontrolu nad myslením a neveril som, že situácia môže byť ešte horšia. Teda, lepšia.

Oboma rukami mi stiahla oblečenie. Ani som sa nestihol spamätať a už môj penis nimi pevne obopínala. Kľakala si predo mňa, aby uchopila do svojich rozkošných malých ústočiek.

Jazykom mi prešla po žaludi vztýčeného údu, ľavou rukou mi obopla jeho koreň a pravou ma chytila za ľavé stehno. Hlavou začala pohybovať smerom k môjmu telu a od tela. Najprv jemne, potom tvrdšie. Všetko v hlave sa mi akosi zamotalo a stratilo. Ruky som položil na jej hlavu a jemne sa pridŕžal jej ryšavých vlasov. Ach tie jej božské ústa. Tam a späť. Tam a späť a znova.

Neudržal som sa a začal som rytmicky svoje telo smerovať k jej pohybom čoraz väčšou silou. Oblieval ma pot a telo mi zalievala stále väčšia a väčšia horúčava. Na tých najcitlivejších miestach som cítil jej tesné ústa, ktoré ma zvierali ako slastné väzenie. Hlasné vzdychy sa mi rinuli jeden za druhým.

Zrazu moje telo zachvátila horúčka, ošiaľ, z ktorého ma vyslobodil slastný kŕč, ktorý prebehol celým mojim telom a dostal sa von v podobe bielej priesvitnej tekutiny, ktorá pokropila tvár neznámej zvodkyne. Po chvíli ticha som sa prebral.

Postavila sa a odhalila tak kus svojich bielych pŕs, ktoré sa jej hompáľali pod halenkou. Zatiaľ, čo niekam odbehla som si späť natiahol trenky, nohavice a sadol si na posteľ. Začul som tečúcu vodu a po chvíľke sa vrátila späť aj s uterákom.

Tu máš, zober si ho. Kúpeľňa je vpravo. Môžeš sa osprchovať", šibalsky sa na mňa usmiala, a potom budeme pokračovať."

Nemo som si ho zobral a šiel tým smerom. Keď som sa vrátil, už iba s opásaným okolo tela, ležala na posteli. Celkom nahá na boku s jemne pokrčenou nohou v kolene.

V izbe zhasla svetlá tak, aby posteľ ukryla do prítmia, v ktorom každý záhyb jej tela získal ten správny tieň. Keď ma zbadala prevalila sa na chrbát a poskytla mi pohľad na jej krásne veľké prsia so stvrdnutými bradavkami.

V tichosti som si ľahol k nej. Odhrnula mi uterák z bedier, obkročmo sa nado mňa nahla pričom váhu svojho tela preniesla na svoje kolená. Prsiami sa pritlačila na moju hruď a perami sa mi opäť prisala na tie moje. Pravou rukou ma dole znovu uchopila a začala masírovať smerom od koreňa penisu až ku špičke. Tuho. Ach, ach, ach ... .

Vzdialenosť si skrátila už iba kúsok od špičky a poriadne pritláčala. Samozrejme, za krátku chvíľu som sa opäť dostal do formy. Voľnou rukou som sa jej dotkol v záhyboch najtajnejšej jaskyne jej tela. Bola vlhká. Doslova mokrá od vzrušenia.

Stále ma masírovala a jazykom sa pohrávala s mojimi ústami. Mne už však stačila jej nadvláda. Dôkaz jej chtíča vo mne prebudil iniciatívu a vystupňoval napätie, ktoré sa v mojom tele opäť začalo živočíšne prebúdzať. Prevrátil som ju na chrbát, roztiahol jej nohy, hlavu zaboril medzi jej nádherné poprsie a zasunul svoj penis do jej hladko oholenej vagíny, vzrušujúce, dráždivej a chtivej. Presne takej, akými boli pred malou chvíľou jej ústa. Začal som sa v nej bezmyšlienkovite pohybovať. Dnu a von. Dnu a von. Znova a dookola, kým jej telo nezačal podo mnou vášnivo stonať a jej pokožka nezvlhla od potu našich rytmických a divokých pohybov.

Vytrvalo som vpádal na jej územie a pozoroval jej zaklonenú tvár a pootvorené pery, z ktorých bolo počuť prerývané vzdychy, ktoré sa zmenili na plačlivé tóny. Keď som ucítil ako sa jej telo naplo ako luk a potom uvoľnilo, prestal som sa ovládať a bezhlavo sa vnáral do hlbín jej tela, pokým som nedosiahol druhé vyvrcholenie a nevystrekol na jej mäkké bruško.

Vyčerpaný som si ľahol vedľa nej a hlavu ponoril do voňavých vlasov a premýšľal o ich krásnej vôni, ktorá ma uspala.

Keď som sa ráno o pol šiestej zobudil, veci som našiel poukladané na gauči, na stole ma čakala čerstvo uvarená káva a odkaz. Prečítal som si ho, spokojne sa usmial sa a vytočil číslo na taxikára. Keď som vychádzal z bytu, kľúče som hodil do poštovej schránky tak, ako mi napísala.

Taxík prišiel na sekundu presne. Sadol som si a pozrel na vodiča, ktorého som si z noci ešte matne pamätal. Vyzeral stále rovnako, ale rezignovane.

Zdravím," uškrnul sa, doružova vyspinkaný?"

Áno, aj tak sa to dá povedať."

Naštartoval a vyrazili sme ku mne domov, kde som našiel spiaceho Jana. Na to, že sa mal za pár hodín ženiť, vyzeral nadmieru dobre, priam perfektne. Taxikár si svoju odmenu zaslúžil. Keď ma zbadal, zamumlal na mňa: A ty si bol kde?"

Zastúpiť ťa. Ako tvoj svedok a s prídavkom. Vstávaj, dole čaká taxík. Musíš sa dať do pucu."

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.