Sado-maso

12.07.2016 |
Sado-maso

Aký je rozdiel medzi ľahkým sado-mäso, tvrdším sado-maso a inými známymi sexuálnymi praktikami?

 

V tomto článku sa pozrieme na niekoľko sexuálnych praktík. V dnešnej dobe to už nie je žiadne tabu. Mnoho ľudí si chce spestriť intímny život. Či už sú to páry v dlhodobom vzťahu, alebo jednotlivci, ktorí si chcú užiť s niekým novým. Hlavne teda s niekým čo pristúpi na ich praktiky a pravidlá. Tie najčastejšie a najpreferovanejšie sa pokúsim spísať a dúfam, že to bude čo najpoučnejšie.

Orálny sex

Azda jedna z najpoužívanejších praktík, ktoré pozná naozaj každý. No nie každý ich aj praktizuje. Myslím, že je všetkým jasné o čo ide. O uspokojovanie partnera dráždením intímnych miest ústami. Problém nastáva práve vtedy keď už príde na krájanie chleba. Ani jedno pohlavie nie je uprednostňované, pretože to nikdy nie je dokonalé. Môže to byť skvelé, ale čo si budeme hovoriť. Sami si to vie každý urobiť lepšie. So svojím telom vyrastáme a vieme ako naň. Muži robia chybu už len v tom, že nevedia nájsť klitoris a ak ho už konečne nájdu, nevedia s ním pracovať. Príliš tlačia, prípadne idú nepravidelne. Ani sa to nezdá, lenže ženy sú na tom s nami rovnako. Zuby, nepravidelnosť či neskúsenosť. Ženy si myslia, že to môže spraviť hocijako a muž bude spokojný, ale nie je to tak. Príliš nad všetkým rozmýšľajú a nedokážu sa uvoľniť a užiť si to. Je to naozajstný problém aj dlhodobých vzťahov, preto sa táto predohra zvykne aj úplne preskočiť. Skvelé zakončenie hovorí o správnosti techniky. A čo na to doktori? Tí majú len tie negatívne názory, ktoré sa niekedy zdajú možno až priveľmi vážne.

 

Análny sex

Asi jedna z ďalších praktík čo nám doktori nebudú schvaľovať. Okolo análneho sexu je veľké tabu. Ženy ho odmietajú rázne a bez zmyslu o nejaký kompromis. Muži sa samozrejme bez slov prispôsobia, možno v niektorých prípadoch skúšajú ženu presvedčiť. Je to ale takmer nemožné. Ak s tým nie je zmierená už pred vzťahom, tak to tak zostane už navždy. Keby niekto nevedel o čo ide. Je to podobné ako klasický sex, ale penis sa nestrká do vagíny, ale práve do análneho otvoru alebo ak chcete do zadku. Mnoho ľudí si myslí, že je to len obyčajná procedúra a každý si to môže vyskúšať kedy len chce. Opak je pravdou. Je dosť nebezpečný a vzhľadom k tomu, že sa nejdená o vagínu, nefunguje tu prirodzené „mazanie“. Lubrikačný gél je povinná výbava, inak môžu dopadnúť zle obaja partneri. Nepodstatná výhoda je, že nemusí brať tabletky a muž prakticky nemusí mať kondóm, pretože tehotenstvo pri takomto sexe je samozrejme vylúčené. Menej príjemné je, že žena pred takouto praktikou musí absolvovať vyprázdnenie čriev. Vlastne by ani nemusela, ale nebolo by príjemné vytiahnuť penis, ktorý by bol od zvyškov vytráveného jedla a hnedej farby. Naopak sú tu ľudia, ktorí si tento spôsob sexu nevedia vynachváliť. Tvrdia, že je lepší ako klasický. Pre tých čo análny sex ešte nezažili to môže byť informácia, ktorej by sme neuverili, ale rozhodne sa netreba o niečom takom hádať, každému predsa vyhovuje niečo iné.

 

HairJob

O čo vlastne ide? Donedávna som o tejto sexuálnej praktike nepočul, tak som si o nej niečo prečítal. Bude to aj tým, že u nás je táto praktika tabu a najviac sa momentálne praktizuje v Ázii. Určite ten názov pre všetkých vyznieva zvláštne, ale ako aj názov hovorí, ide o vlasy. Lepšie povedané, ide o obtieranie vlasov o mužské prirodzenie. Bohužiaľ pre ženy, tu ide hlavne o uspokojenie partnera. Možno sa tomu netreba ani brániť. Keď nemôžete mať s partnerkou sex kvôli menštruácií, je možné, že tomuto počas týchto dní prídete na chuť. Vlasy sa nám spájajú najmä s ich hladením, nie so sexom. Zdá sa vám to nemožné? Určite si to nemôžu dovoliť páry, kde má žena krátky účes. Na druhej strane jej vlasy musia byť naozaj dokonale umyté a čisté. Kľudne môže použiť nejaký príjemne voňajúci šampón a je možné, že vo vás vzrušenie vzrastie. Nebojte sa a vyskúšajte nové radovánky vo vašej posteli. Môže to byť lepšie ako vyššie spomínaný orálny sex.

 

 

Gangbang

Známa praktika kedy žene nestačí len jeden muž. Nie dvaja či traja muži, ale hneď napríklad desiati. To či si to viete alebo neviete predstaviť je jedno, pretože sa to často praktizuje a boli by ste naozaj prekvapení. Myslíte, že gangbang je sex, ktorý vyhľadáva len nejaká nezadaná žena, ktorá je buď nymfomanka alebo už dlho nežila sexuálnym životom? Nie. Je to síce prekvapivé, ale tomuto bežne prikývnu aj páry. Podstatné ale samozrejme je aby išlo o vyrovnaný vzťah s dôverou a aby obaja partneri vedeli, že ide len o akýsi úlet, či vyskúšanie niečoho nového. Hygiena je prvoradá aj keď niektoré ženy si nedávajú pozor a chlapom okolo dovolia aj sex bez kondómu. Čo by sa mohlo o deväť mesiacov ukázať buď ako chyba alebo ako naozaj veľké prekvapenie pre rodinu. Nezadané ženy to používajú ako ľahké privyrobenie si, pretože je mnoho mužov, ktorí sú ochotní zaplatiť za niečo podobné. No každý človek na tom môže vidieť pozitíva alebo negatíva.

 

Ľahké sado – maso

Prichádzam k tým hlavným témam článku. Všetci vieme o čo sa jedná. V ľahkom SM ide o trochu tvrdšie zaobchádzanie pri sexe s partnerom. Táto praktika sa využíva vtedy keď už jednému z partnerov alebo obom nestačia nežnosti, ale potrebujú dominantnosť a byť pánom toho druhého. Párov, ktorí túto praktiku využívajú je nespočetné množstvo a je možné prekonať ostych aj vo viacerých iných intímnych veciach. Začiatok praktiky ľahkého sado maso by mal byť pokojný, mierne erotický a pomalý. Je dôležité aby sa obaja partneri čo najviac dokázali nabudiť, vzrušiť a uvoľniť. Ide predsa len o hru, tá by sa naozaj nemala premeniť na skutočnosť, preto je dôležité s kým toto praktizujete. Ide predsa aj o vašu bezpečnosť. Obľúbené pri tomto druhu sexu je hranie rozličných úloh. Žena či muž by sa mali dohodnúť v akom postavení budú aby sa podľa toho vedeli aj zariadiť. Pri voľbe rôznych pomôcok by bolo vhodné používať najskôr rôzne šatky a až neskôr pomaly prejsť k putám. Ženy prevažne vyberajú červenú alebo čiernu farbu oblečenia. No čo sa oblečenia týka, pri ľahkom SM je viac možností. Od erotického oblečenia v podobe podväzkov a korzetov pre ženy až po priliehavý latex obopínajúci telo ženy, prípadne muža. Pre obe strany by bolo asi najlepšie keby sa jednalo o stálych partnerov, takže sex s niekým novým je riziko. Predsa len sa nemusíte zhodnúť a môže z toho byť buď naozaj veľká hanba, zranenie alebo iná nepríjemnosť.

 

Sado – maso

Základným prvkom sado maso ťažej formy je bitie a sexuálna rozkoš z bolesti. Pri týchto tvrdších praktikách existujú dve rôzne polohy. Dominantná a submisívna. Obaja partneri by sa mali znova dohodnúť akú úlohu vlastne budú hrať. Najlepšie by bolo keby pár vyskúšal obe, aby obaja zistili čo im vlastne vyhovuje. Tu je tiež možné hrať úlohu otroka alebo byť v roli dominy. Aj keď tu platí už skôr napísané, že radšej pomalšie. Pre oboch to bude lepšie. Pri tejto praktike ide samozrejme len o fingovanú agresiu a bolo by dobré keby táto agresia aj doma ostala. Ponižovanie, sexuálne násilie a bolesť, ktorá sa tu praktizuje má určité pravidlá, ktoré by si mal každý vyznávač tohto erotického vzrušenia naštudovať. Dohodnúť sa s partnerom je základ. Nikto sa ale nemusí hanbiť, že ho vzrušuje násilie. Mnoho mužov sa bráni neúcte k žene a naopak že žena má podceňovať muža. Tu je najdôležitejšie si to nebrať osobne a oddeliť to od bežného života. Týmto fetišom si nespestrujú život len nevzdelaný ľudia, nejaký kriminálnici akoby niekoho mohlo napadnúť, ale veľká väčšina vysokoškolsky vzdelaných ľudí. Už len samotné pomôcky sú finančne náročné. Mimo už vyššie spomínaných erotických pomôcok ako sú putá, šatky a latexové oblečenie, tu už sa ide za väčšie hranice. Gulička do úst, ktorá zabráni možno zbytočným slovám. Najčastejším a jedným z najdrahších pomocníkov je bičík. Ten používajú napríklad jazdci na koňoch. Je malý, šikovný, pevný, ktorý môže spôsobiť bolesť. Naproti nej tu je niečo väčšie čo si práve mnoho ľudí zamieňa za bič. Dutka. Môže byť pletená, rôznej farby, ale najčastejšie čierna. Je najpoužívanejšia, pretože je to viacramenný bič k vykonaniu telesných trestov. Vašej predstavivosti sa ale medze neklamú. Hračky sú rôzne a ak máte možnosť ich vyskúšať, tak smelo do toho. Vibrátor v análnom otvore na stimuláciu pôžitku alebo taktiež latexová plachta, ktorá je pretiahnutá cez ležiaceho partnera alebo partnerku len s dvoma otvormi. Samozrejme aj tu môže byť dominantný muž alebo žena. Každý si určuje predsa to čo má rád.

Elektro sex

Počuli ste už niečom takom? Nie. Tak možno ani nechcite. Nejde o úplnú novinku, ale ide určite o praktiku, akú nevyužíva každý. Myslím, že je to mierne podobné ako BDSM, ale rozhodne je elektro sex viac drastickejšií. Elektrina a sex. Nepochopiteľná kombinácia pre väčšinu ľudí. Predstava, že vaše najcitlivejšie intímne partie sú pod niekoľkými voltami je hrozná. No dnes už existujú erotické pomôcky, ktoré sú kvalitné a aj takýto sex môže byť bezpečný. Západný svet tomuto druhu sexu celkom holduje. Nie je to o bolesti, budete cítiť len eufóriu, ktorá prechádza vaším telom vďaka dokonale vymysleným hračkám zo sexshopu. Je pravda, že je to finančne náročné, ale nejdená sa predsa o jednorazovú záležitosť. Možno to dokonca prinavráti v dlhodobom a monotónnom vzťahu vzrušenie a radosť z milovania. Ide tiež prakticky o sex bez obmedzenia, ale netreba asi hovoriť, že tehotné ženy a ľudia so srdečnými problémami by to skúšať naozaj nemali. A čo vy? Chceli by ste takýto elektro sex praktizovať?

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.