Sex inzeráty Martin: Ako si vybrať

26.06.2017 |
Sex inzeráty Martin: Ako si vybrať


Metropola Turca je známa bohatým študentským životom. Napriek tomu však ide o menšie mestečko, kde nájsť príležitostnú erotickú zábavu môže byť problém. Ak neuspejete v baroch a na diskotékach alebo vás už tento spôsob zoznamovania definitívne omrzel, zostáva vám len jediné: zaloviť v erotickej inzercii. Lákavých ponúk je dostatok aj v Martine. Zorientovať sa medzi inzerátmi nadržaných dievčat však môže byť pre začiatočníka problém. Podľa čoho si vybrať Martinčanku, ktorá splní vaše najtajnejšie erotické túžby a od ktorej neodídete s prázdnou peňaženkou a s planými mieškami? Máme pre vás niekoľko užitočných tipov.

 


Sex inzercia na spoľahlivých portáloch

 


Inzertných portálov s ponukou erotických služieb je na internete ako húb po daždi. Nie všetky sú však zárukou spoľahlivosti. Ak natrafíte na stránku s nasekanými inzerátmi, ktoré nemajú hlavu a pätu, v ktorých chýbajú základné informácie, či dokonca fotografie, rýchlo odtiaľ utekajte. Po prvé sa z týchto inzerátov nič podstatné nedozviete a po druhé, zrejme ide o prevádzkovateľa, ktorý si na uvádzanom obsahu absolútne nedáva záležať. Na takýchto stránkach si môže uverejniť kto chce, čo chce a kedy chce. Často ide o fiktívne ponuky alebo zverejnené telefónne čísla dievčat, ktoré nič neponúkajú, ale nejaký neprajník si z nich urobil dobrý deň. Strata vášho času a možno aj dobrého mena. Ako teda spoznať spoľahlivý portál? Podľa niekoľkých základných znakov. Po prvé, inzeráty sú na ňom nejakým spôsobom usporiadané – podľa lokalít, praktík, vlastností dievčat alebo iných, pre zákazníka dôležitých, faktorov. Urýchľuje to vyhľadávanie toho, čo chcete. Po druhé, inzeráty obsahujú fotografie. A po tretie, inzeráty obsahujú kompletné informácie ako o dievčati tak o službách, ktoré ponúkla. Na ponuky typu "vyfajčím ťa za 10€“ vám reagovať neodporúčame. Ak teda nechcete skončiť niekde pri ceste s prirodzením zasunutým v štrbavých ústach potmavšej slečny. Aj takých je v Martine požehnane.

 


Fotogaléria

 


Fotografie sú jednoznačne najlákavejšou súčasťou erotických inzerátov. Rozhodovať sa podľa záberov môže byť skutočne dobrý spôsob. V drvivej väčšine prípadov ide naozaj o realistické fotografie, ktoré zodpovedajú tomu, čo vás bude na mieste čakať. Počítajte však s tým, že takéto zábery sú vždy tak trochu prifarbené. Dievčatá sa jednoducho prezentujú v tom najlepšom svetle a to, čo nie je práve ideálne, neukážu. Ak napríklad nie sú na fotkách prsia, buďte si istý, že sú malé alebo visia. Ak je žena odfotená v korzete, zaručene jej brucho prevísa cez tie erotické čipkované tangá. Podväzky zas zvyknú maskovať celulitídu na stehnách. Chýbajúce fotky vyšpúleného zadočka naznačujú, že ani v týchto partiách nie je niečo v poriadku. Najčastejšie ide o poriadne mľandravú ritku alebo tiež o nechutnú pomarančovú kožu. Ak vám záleží na dlhých nohách, všímajte si, z akého uhla sú odfotené. Realistické zábery sa obyčajne robia v rovine. Ak sú nohy fotografované zvrchu alebo zospodu smerom na hor, ich majiteľka sa ich pravdepodobne snažila opticky predĺžiť a možno aj zoštíhliť. Dievčatá už tieto triky poznajú. A nakoniec: sústreďte sa na to, ako boli fotografie zhotovené. Ak hľadáte amatérky a začínajúce mladé dievčatá, skúste sa zamerať na nie práve najlákavejšie zábery. Samozrejme, hovoríme o prevedení, nie o obsahu. Začínajúce dievčatá obyčajne ešte nemajú zručnosť v zhotovovaní lákavých záberov. Fotia sa v neprirodzených polohách, s nelákavým pozadím a veľmi často uverejňujú vo svojich inzerátoch selfie fotografie. Jednoducho ich nemá kto odfotografovať. Pravidlo to však byť nemusí. Čo ale platí určite: skúsené profesionálky majú tie najkrajšie zábery. Aj nepekné partie dokážu nafotiť zvodne a zaujímavo. Tieto dievčatá majú obyčajne tie najlákavejšie až profesionálne vyzerajúce fotografie. Preto ak hľadáte skúsenú profesionálku, s poriadne zabehnutým rozkrokom, stavte práve na takéto sex inzeráty.

 


Informácie medzi riadkami

 


To, že dievčatá o sebe uvedú základné informácie ako je výška, váha, prsia, farba očí či vlasov, by mala byť samozrejmosť. Rovnako tak aj služby, ktoré ponúkajú spolu s kompletným cenníkom. Platiaci zákazník by mal vopred vedieť, do čoho ide. Mnohé informácie sa však dajú vyčítať aj medzi riadkami. Ak chcete mať záruku, že sex v Martine dopadne podľa vašich predstáv, odporúčame sa vám zamerať práve na ne. Určite si všimnite spôsob vyjadrovania slečny. Tak ako sa predstavuje v inzeráte, sa obyčajne správa aj v posteli. Ak máte z textu pocit, že ho písalo razantné dievča, ktoré vie, čo chce a nenechá so sebou len tak zametať, obyčajne to tak aj bude. Rázne dámy, ktoré majú sklon k zaujímaniu dominantnej role, obyčajne napíšu do inzerátu jasne svoje požiadavky a predstavy. Zvyčajne pripomínajú, že ceny sú nemenné a vyjednávači si majú dať pohov alebo že ponúkajú len služby uvedené v inzeráte. Jednoducho vás odpália ešte skôr ako sa odhodláte na slovo. Ak hľadáte nadradenú dominu alebo iniciatívnu slečnu, stavte práve na tieto druhy inzerátov. Ďalšia kategória inzerátov je pravým opakom tých prvých. Ustráchané začiatočníčky sa obyčajne prezentujú ako neskúsené, niekedy neuvedú ani ceny a sľubujú naplnenie všetkých túžob a predstáv. To v konečnom dôsledku nemusí byť pravda, pretože zvyčajne sú veľmi bojazlivé a v posteli skôr menej aktívne. Ak však hľadáte neskúsenú začiatočníčku, môže to byť pre vás ideálna voľba. Čítanie medzi riadkami a celkový dojem z inzerátu môže byť tou najdôveryhodnejšou informáciou, ktorú sa o slečne dozviete.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.