Sex inzercia Žilina: Najväčšie zaujímavosti metropoly severného Slovenska

02.07.2017 |
Sex inzercia Žilina: Najväčšie zaujímavosti metropoly severného Slovenska


Sex inzercia bezpochyby prekvitá v každom meste Slovenska. Všade sa predsa nájdu single ľudia s chuťou užiť si, prípadne zadaní, ktorí doma nenachádzajú uspokojenie svojich túžob. Online inzercia im otvára nové možnosti za tých najvýhodnejších podmienok. Rýchlo, jednoducho a hlavne diskrétne. Bez zbytočných komplikácií si tak môžete užiť nezáväzný sex kdekoľvek na Slovensku od Košíc až po Bratislavu. Niektoré mestá však dostupnou ponukou nad ostatnými vynikajú. My sme sa zamerali na najväčšie zaujímavosti sex inzercie v Žiline. Nuž, na niektorých ponukách by si tu zgustol aj ten najväčší erotický fajnšmeker. A čo vy, vybrali by ste si?

 


Sex inzeráty s ponukou zvláštnych častí tela

 


Väčšina mužov loviacich v sex inzercii sa zameriava na také dimenzie ako je vagína, prsia a ešte možno análny otvor. To sú totiž v rámci sexu najlákavejšie proporcie ženského tela. Niektoré dámy v Žiline sú však presvedčené, že tým najzaujímavejším je ich podpazušie. Počujete dobre. Pri prezeraní erotických inzerátov tohto mesta sme našli niekoľko ponúk sexu do podpazušia. Pri dlhšom študovaní sme zistili, že takáto praktika má aj svoj názov a medzi pôžitkármi sa jej hovorí "armpit". Mužský penis sa pri nej, samozrejme s použitím lubrikačného gélu, zasúva do oblasti podpazušia. Možno by sa zdalo, že páni si v tomto prípade pomýlili lokalitu respektíve sa netrafili medzi prsia, ale armpit je vraj v skutočnosti veľmi vzrušujúca praktika. Ponúka totiž absolútne bezpečie, otvorený pohľad na ženské prsia a možnosť výstreku do ľubovoľných partií. Trafiť sa z podpazušia na tvár, prsia či bruško totiž nie je vôbec náročné. Nuž, proti gustu žiaden dišputát. Ak však muž pokladá za najkrajšie miesto na ženskom tele jej podpazušie, pravdepodobne nebude všetko v poriadku. S jej telom alebo s jeho vkusom.

 


Adrenalínový sex

 


Nezáväzné stretnutie s neznámou osobou z erotického inzerátu za účelom sexu sa väčšine z nás môže zdať ako adrenalínový zážitok samo o sebe. Žilinčanky sú však pravdepodobne dobrodružnejšie povahy, pretože pozvánka na adrenalínový sex sa v ich inzerátoch objavuje stále častejšie. Pocit nebezpečenstva či ohrozenia v nich vraj zvyšuje príjemné napätie a znásobuje rozkoš. Niektoré si chcú užívať v aute, iné v kine, ďalšie na verejných miestach ako sú námestia, lavičky v parku alebo výťahy či verejné toalety. Len ťažko povedať, či ide naozaj o chuť na adrenalín alebo len nedostatok vhodnejšieho priestoru a cenovo dostupných hotelov v meste. Jeden z erotických inzerátov, na ktoré sme pri našom pátraní narazili, však mal svoje adrenalínové čaro. Pani ponúkala sex podľa požiadaviek s jedinou podmienkou: že sa bude odohrávať priamo u nej doma. Vzrušuje ju totiž pocit, že sa jej manžel môže kedykoľvek vrátiť a pristihnúť ju. Veľmi by nás zaujímalo, či sa na takéto dobrodružstvo niekto podujal.

 


Finančne zaujímavé erotické inzeráty

 


Na to, že ženy, prípadne aj muži ponúkajú sexuálne služby za finančnú odmenu, na to sme si už nejako zvykli. V Žiline sa však rozšírili inzeráty v opačnom garde. Inzerujú muži, ktorí ponúkajú peniaze za sex. Väčšinou ide o inzeráty pánov prezentujúcich sa ako solventní a finančne zabezpečení podnikatelia, ktorí by chceli finančne vypomáhať mladej študentke alebo mladej slobodnej mamičke. Nejde však o finančnú výpomoc z čírej dobrosrdečnosti. Títo muži by si chceli jednoducho vydržiavať svoju vlastnú spoločníčku, ktorá im bude k dispozícii kedykoľvek sa im zažiada a akokoľvek sa im zažiada. Dôležité je pritom, aby bola nachystaná vždy, keď to potrebujú a teda nemôže ísť o dámu, ktorá sa najstarším remeslom živí a privyrába si aj u iných "dobrodincov". Jednoducho povedané, títo muži, s ktorými sa v Žiline vrece roztrhlo, chcú mať platenú spoločníčku, ktorá bude patriť len a len im. Tu sa však finančne zaujímavé erotické inzeráty nekončia. Ďalšiu skupinu tvoria mladí muži hľadajúci skúsené sympatické dámy, ktoré by ich zaučili do tajomstiev sexu. Ponúkajú za to štedrú finančnú odmenu. Tu si však o ich "štedrosti" dovolíme zapochybovať, rovnako ako o sympatickom výzore, ktorým sa spravidla prezentujú. Ak je mladý muž k ženám štedrý a navyše je aj sympatický, obyčajne sa nepotrebuje do tajomstiev sexu zaúčať na erotickej zoznamke. Česť výnimkám, ak existujú. Posledné finančne zaujímavé ponuky, na ktoré sme v rámci žilinskej inzercie natrafili, boli už úplne postavené na hlavu. Išlo o ponuky žien, ktoré sa rozhodli platiť za sex mužom. Rovnako ako v prvom prípade, chcú si ich jednoducho vydržiavať. Tomu sa hovorí dvakrát opačné garde.

 


Sex bez vzduchu

 


Poslednou zvláštnosťou erotickej inzercie v Žiline je široká ponuka dusenia. Počujete dobre. Ak patríte medzi vyznávačov sexu s obmedzeným prísunom vzduchu, ktorý sa radí medzi S/M praktiky, v Žiline si prídete na svoje. Dievčatá sú tu v tomto smere skutočne akčné a ponúkajú najrozmanitejšie spôsoby dusenia. O prísun kyslíka môžete prísť v igelitovom vreci, pod vankúšom, priškrtením, pod vodou či dokonca v špeciálnej latexovej maske. Dievčatá sú v tomto smere vybavené. Obyčajne však platí jedna striktná zásada: dusia výlučne ony vás, v žiadnom prípade nie vy ich. Sadistické chute si teda môžete nechať zájsť. Ak by ste sa však chceli ocitnúť v submisívnej pozícii, zdá sa, že miestne dievčatá si na vás zgustnú. To, že táto erotická technika je krajne nebezpečná a namiesto rozkoše sa môžete ocitnúť na hranici života a smrti, snáď nemusíme pripomínať.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.