Sex na pracovisku

17.02.2017 |
Sex na pracovisku

 

 

Čo ak som sám a potrebujem dievča, ale nemám čas kvôli práci?

 

Ste bez partnerky, sex potrebujete ale nemáte čas kde dievčatá hľadať kvôli veľkému návalu práce. Čo urobíte? Jednou z možností je skúsiť zaplatiť dievča na sex. Sex ponuky sú rôzne, niekde sa dá objednať dievča na pol hodinku inde sa dá objednať iba nejaká tá špecialitka, ako anál, alebo orál, ak ich preferujete pred klasickým sexom. Ak ste vyťažený manažér, ktorý od rána do večera pracuje a ešte aj musí cestovať do iných miest je pre vás najvhodnejšie skúsiť sex ponuky pred tým, ako sa pokúsite nájsť si v každom jednom meste priateľku, ktorú budete klamať, že je iba ona a žiadna iná. Dievča na telefóne nie je hriechom, je to iba služba ako každá iná. Poďme si to takto, ak si objednáte masérku hanbíte sa za to? Pociťujete niečo negatívne, lebo viete, že robíte niečo zlé, alebo ani nie? Jasné, že nie a tak to má byť aj s dievčaťom, ktoré poskytujete sex ponuky online. Je to jej práca a je tam pre vás na to, aby ste si užili sex, ktorý inak nemáte. Bodka. Takže nabudúce ak dostanete chúťky napríklad na pracovnej ceste v Nitre, stačí si vziať do rúk mobil a naťukať sex Nitra a uvidíte ponuku dievčat. Druhou možnosťou je skúsiť vybehnúť von s nejakou kolegyňou, trošku flirtovať, vypiť pár pohárikov a dostať ju do postele za každú cenu. Je to síce druhou možnosťou, ale oplatí sa ak sa s ňou zblížite a aj nabudúce s ňou strávite nejakú tú noc. Negatívom je to, že táto „akcia“ stojí veľa času a je možné, že bude chcieť vzťah a nie iba sex. Preto si musíte zvážiť to, či máte záujem ísť do niečoho hlbšieho, alebo ani nie.

 

Sex na pracovisku je najlepší

 

Vzrušenie, krásna kolegyňa a sex aký ste dlho už nemali. Aj taký môže byť sex na pracovisku, ktorý dokáže byť tak iný ako bežné milovanie s partnerkou v posteli. Prečo? Už len to živočíšne milovanie na nezvyčajných miestach dokáže vo vás vzbudiť vášeň, vzrušenie a odhaľuje to, čo je v nás dávno skryté. Osobne si myslíme, že sex s kolegyňou nie je ničím zlým a dokonca spôsobuje aj to, že radi chodíte do práce, máte lepšiu náladu a často pracujete nadčasy aj zadarmo. Čo viac si môže zamestnávateľ od vás želať. V Európskych krajinách je sex na pracovisku dokonca vítaný a plne tolerovaní, pravdaže ak nevenujete sexuálnym chúťkam viacej času ako práci. Dokonca v Nemecku je všeobecne známe, že vzťahy medzi zamestnancami prinášajú so sebou zvýšené pracovné nasadenie, lepšiu dôveru medzi zamestnancami a radosť chodiť do práce. Neveríte? Príkladom môže byť slávny miliardár Bill Gates, ktorý si nakoniec v roku 1994 vzal za svoju manželku svoju spolupracovníčku. Sám celý vzťah označil ako niečo extrémne vzrušujúce a intenzívnejšie ako iné vzťahy. Takže sex v Nitre v kancelárii s kolegyňou nie je zlým nápadom.

 

 

Povolania v ktorých najčastejšie nájdete sexuálnu partnerku, alebo vzťah

 

 

Podľa viacerých štúdií sa láska na pracovisku objavuje v niektorých povolaniach častejšie ako v iných. Či patríte medzi ne aj vy sa dozviete práve teraz. Sú to vždy povolania v ktorých celkový finálny výsledok závisí na viacerých ľuďoch, alebo také povolania, v ktorých pracujete s inými ľuďmi. Patria sem : novinári, zdravotníci, zamestnanci v modelingu, účtovníci a oddelenia pracujúce s ľudskými zdrojmi.

 

 

Erotická atmosféra vie prerásť do poriadnych problémov

 

 

Erotická atmosféra na pracovisku vie byť skvelým motivátorom práce, vie prinášať so sebou nápady, inovácie a kopec nového, ale vie nám poriadne aj ublížiť aj keď nechceme. Hlavne medzi ženami sa šíria nepekné reči o tom, ktorá s kým, kde a kedy spala. Dupľom to platí pre vzťahy a romániky, ktoré vznikli na pracovisku. Preto sa nečudujte, ak sa o vašom sexuálnom romániku zrazu dozvedia kolegovia na inej pobočke, ktorú tiež navštevujete. S ohováraním, šírením nezmyslov a poloprávd sa jednoducho musíte zmieriť, ak zvažujete vzťah (aj sexuálny) s kolegyňou. Nebolo by to tým najhorším, tomu nám verte. Najhoršie by pre vás bolo keby ste si začali románik s mladšou asistentkou, alebo sekretárkou. Mohli by ste tak prísť o dobrú povesť medzi zamestnancami, nemali by ste sa ani čudovať keby ste stratili autoritu ako šéf iba kvôli tomu, že ste si to s tou mladou babou rozdali. Nezabúdajte ani na to, že po rozchode budete vidieť svoju ex každý jeden deň po rozchode, kde inde ako na pracovisku. Do toho ak zohráva dôležitú úlohu na pracovisku, dokáže vám urobiť poriadnu neplechu, kde je jedinou možnosťou odísť z práce čím skôr a nájsť si nový job. Ak vás neohovárajú kolegovia môžu vám až chorobne závidieť. Veď aj oni túžia po krásnej slečne, ktorá by ich uspokojovala počas prestávok v kuchynke, alebo pod stolom. Nehovoriac aj ke váš objav sexy 18-násť ročná asistentka s telom supermodelky. Aj chlapi dokážu byť extrémne žiarliví a sú schopní vám poriadne skomplikovať pracovný, ale aj súkromný život. Nemali by ste si ich všímať, ak ste ich šéf zvážte ich výpoveď ak ste spolupracovníkom riešte preloženie na iné oddelenie u vedúceho.

 

 

Kde vo svete by ste nemali skúšať nadviazať vzťah s kolegyňou

 

 

Iný kraj, iný mrav, veď to už poznáte. To čo je u nás možné, neplatí to pre zahraničie. Veľa krajín EU je otvorených pre vzťah na pracovisku, opakom je však zahraničie. Napríklad taká Amerika, kde je prísne zakázané nadväzovať vzťah s kolegyňou. Ak by ste sa o to pokúsili pravdepodobne prídete o svoje miesto. Ďalším extrémom je Japonsko, kde je tento zákaz dokonca napísaný aj v pracovnej zmluve z čoho pre vás vyplýva, že sa nemáte NIKDY pokúšať o nadviazanie vzťahu so sexy Japonkou!

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.