Sex ponuka od susedky

31.05.2017 |
Sex ponuka od susedky

 

Bola tak sexy. Vždy keď som ju videl, mal som na mále aby som sa udržal. O kom to hovorím? Moja suseda. Volám sa Lukáš, pracujem ako mechanik a bývam v jednom bratislavskom paneláku. Som sám už nejaký čas, a môj sexuálny život nejak viazne. Kvôli vyťaženosti v práci nemám veľa času a energie sa zaoberať randením so ženami. Cez víkend som rád keď si môžem dlhšie pospať a môžem sa vidieť so svojimi kamošmi. Nedostatok sexu mi už začína tlačiť na mozog, cítim to. A hlavne, keď vidím JU. Moja suseda, žena bývajúca cez chodbu oproti môjmu bytu. Je to sexy brunetka, hnedé hlboké oči, dlhé vlasy a nebol ani jeden raz, že by nebola vyzývavo oblečená. A to ma neskutočne dráždilo. Keďže som ale nebol žiaden krásavec, skôr naopak, priemerne vyzerajúci muž, ktorému príroda veľa krásy nenadelila, zostala len v mojich sexuálnych predstavách. Veľmi často som masturboval pri predstave sexu s ňou, bola to taká moja platonická úchylka. Každým týždňom som vedel, že takto to dlhšie nebude môcť pokračovať. Už dlhšie som rozmýšlal nad sexzoznamkami, aj kamoši ma do toho tlačili aby som to vyskúšal, že oni boli vždy nadmieru spokojní. Vraj sa v Bratislave dajú násť skutočne exkluzívne kúsky. Ich reči ma nakoniec vyprovokovali až k tomu, že som si v jeden večer po práci zapol sexzoznamku. Dal som si lokalitu Bratislava a a začal som dôkladne sledovať každú jednu sex ponuku.

 

Sex stretko dohodnuté

 

 

Moji kamoši mali naozaj pravdu. Ponuka bola široká a baby boli vo väčšine veľké kočky so zaujimavými ponukami. Ako som si tak skroloval tieto sex inzeráty, zarazil som sa pri jednom z nich. Na fotkách síce každá baba mala vycenzurované oči, všetko ostatné bolo viditeľné zreteľne. A presne preto mi do oka padla nápadná brunetka. Keď som si prezeral všetky jej fotky v profile a sledoval detaily jej tela, bolo mi to jasné. Bola to ONA! Moja sexi suseda od vedľa. Spoznal som ju najmä vďaka nápadnému tetovaniu, ktoré mala na krku. Vždy, keď som ju stretol som si ju dôkladne premeral, takže som poznal skoro každý centimeter jej tela. Keď som toto objavil, zostal som celý bez seba, taká náhoda. Nikdy, ani v tom najerotickejšom sne by som nečakal, že sa toto môže stať. Vedel som čo musím spraviť. Dievča tu ponúka svoje krásne, sexi telo. A ja mám peniaze, za ktoré konečne môže vyplniť moje najsilnejšie nadržané túžby. Naťukal som jej číslo, zavolali sme spolu a dohodli sme sa, že k nej prídem na druhý deň podvečer. V telefóne bola zdvorilá a jej hlas znel neskutočne zvodne. Nevedel som sa dočkať na stretnutie s ňou. V tú noc sa mi ledva podarilo zaspať, celý čas som si predstavoval, ako bude prebiehať náš sex.

 

 

Kvalitný sex na skok

 

 

Keď som v dohodnutý čas prišiel k nej a zazvonil, ona otvorila a istý čas na mňa pozerala s otvorenými ústami. Samozrejme ma poznala z videnia. Ja som z vrecka vytiahol značnú sumu peňazí a ukázal jej ich. Ona ma pustila dovnútra. V byte mala tak hriešnu atmosféru, že som bol nadržaný už len z tejto klímy. Prítmie, sviečky, pekná vôňa. Povedala mi, že budeme u nej v spálni. Zaviedla ma tam, rozopla mi zips na rifliach, stiahla ich dole a do rúk vzala môj penis, ktorý bol tvrdý už od momentu ako som ju zbadal, keď mi otvorila dvere. Tak úžasne fajčila, cítil som že mám pred sebou profesionálku. Bola to dokolano odvedená práca. Chcel som pokračovať ďalej, tak som ju zastavil, stiahol som jej nohavičky, hodil do postele, roztiahol jej nohy a v tej sekunde bol môj jazyk v jej vagíne. Krásne som ju celú vylízal, vzdychala poriadne nahlas. Chcel som do nej vniknúť a cítiť ho v nej. O chvíľu sa tak stalo a už som do nej vnikal každú sekundu rýchlejšie a rýchlejšie. Ona každou sekundou viac a viac vzdychala. Keď som videl, že má moja sexi susedka orgazmus, ešte som ju chvíľu šukal, potom som ho z nej vytiahol a celá nálož môjho semena putovala na jej krásne buško. Bol to najkrajší orgazmus v mojom živote! Splnil sa mi môj sen, nikdy by som neveril, že budem mať sex v Bratislave s mojou vysnívanou susedou. Patrične som ju odmenil peniazmi a sľúbil som jej, že sa čoskoro vidíme znova. Nevedel som sa dočkať byť opäť v nej.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.