Sex ponuky lákajú stále viac mužov. Viete prečo?

13.10.2016 |
Sex ponuky lákajú stále viac mužov. Viete prečo?

 

Štatistiky ukazujú, že počet pánov hľadajúcich sexuálne uspokojenie v náruči dievčat poskytujúcich služby zaFO neúprosne stúpa. Oproti minulým desaťročiam sa záujem dokonca znásobuje. Prieskumy ukazujú, že v priemere každý piaty muž priznáva, že minimálne raz využil nejaký druh platenej sexuálnej služby. Ak budeme počítať s istým percentom ostýchavcov, ktorí sa hanbia ísť s farbou von, dopracujeme sa k približne štvrtine mužskej populácie, ktorá má skúsenosti s týmto druhom sexuálneho dobrodružstva. Nakoniec, svedčia o tom aj neustále sa rozmáhajúce erotické kluby a mimoriadne populárne sex priváty. Sú dnešní páni sexuálne aktívnejší ako generácie pred nimi? Alebo naopak menej schopní nájsť si partnerku bežným spôsobom? Poďme sa pozrieť realite do očí.

Workoholizmus

 

Možností vybudovať si kariéru a zarobiť peniaze je dnes oveľa viac ako pred pár rokmi a väčšina rozumných mužov ich aktívne využíva. Neraz i na úkor voľného času, ktorý by za normálnych okolností venovali priateľom, partnerke, či dokonca rodine. Na hľadanie stabilnej priateľky a udržiavanie partnerského vzťahu dnešní muži jednoducho nemajú čas. Sexuálny pud je však neúprosný a tak úspešní manažéri a obchodníci končia v náruči dievčat zo sex privátov. Bezpochyby ide o veľmi obľúbenú klientelu.

Náročné ženy

 

Ako sa zdá, moderná doba si pýta moderné riešenia. Dnešné dámy už zďaleka nie sú tie vďačné, ľahko podmanivé krásky z deväťdesiatych rokov. Sú úspešné a emancipované a to isté alebo ešte viac očakávajú od svojich partnerov. Mnohí muži, ktorí by ešte pred pár rokmi apelovali na celkom slušných Casanovov, majú dnes problém nájsť si akúkoľvek partnerku. Pekná tvárička a celkom slušné auto už zďaleka nestačí. A tak sa i ďalšia skupina sexuálne neuspokojených mužov prehŕňa portálmi sex ponúk.

Viazať sa je out

 

Pri fenoménoch tretieho tisícročia ešte chvíľu zostaneme. Na rovinu, neviazaný sex množstvu pánov jednoducho vyhovuje. Niežeby nemali čas alebo možnosť nájsť si stálu partnerku, ale načo? O večeru sa im postará "mama hotel" alebo dobrá reštaurácia a automatické práčky sa dnes ovládajú pomerne ľahko. Ak mužovi práve netikajú biologické hodiny, čo sa v dnešnej dobe stáva naozaj zriedkavo, tak si v bežnom živote celkom dobre vystačí i sám. A za dobrý sex si jednoducho zaplatí.

Mužov nebaví dobýjať

 

Väčšina žien, ktoré sa v bežnom živote oháňajú emancipáciou, hrá v posteli hanblivé netýkavky. Muži však už stratili chuť ich neustále presviedčať, motivovať a viesť. Moderní chlapi túžia byť ženami zvádzaní, rozpaľovaní a uspokojovaní. Nie odmietaní a unavovaní. Páčia sa im ženy, ktoré milujú sex a dávajú to patrične najavo. Zbožňujú pohľad na nedočkavú, vzrušenú až nadržanú partnerku. A presne takými sú sex ponuky preplnené.

Sexom hýbu inovácie

Povedzme si na rovinu, väčšina mužov je v oblasti sexu minimálne o jeden level vyššie ako ich partnerky. Prečo? Odpoveď je jednoduchá. Páni pozerajú porno a celkovo sa o sex oveľa viac zaujímajú. Popri tom sa zoznámia s inovatívnymi praktikami, ktoré pochopiteľne túžia vyskúšať na vlastnej koži. Ak však majú doma partnerku, ktorá odmieta robiť orál, o nejakom ľahkom S/M či fetiši ani nehovoriac, niet divu, že hľadajú uspokojenie inde. Dámy zo sex ponúk sú obyčajne inovátorky a aj tie, ktoré si hovoria amatérky, vedia o sexe dvakrát toľko ako rezervované "civilné" dievčatá a väčšina pánov. Neveríte? A počuli ste už o facesittingu alebo teabaggingu? Nie? Dohodnite si stretnutie na sex priváte a slečna vám ho iste rada predvedie.

Sex zaFO je znakom prestíže

 

Ešte pár rokov dozadu boli páni hľadajúci sexuálne uspokojenie medzi sex ponukami akéhokoľvek druhu považovaní za zúfalcov alebo zvrhlíkov. Týmto časom však už vo väčšine moderného sveta odzvonilo. Muži, ktorí si môžu zo súkromného, spoločenského a finančného hľadiska dovoliť  sex s partnerkou zaFO na úrovni, sú uznávaní. Ak nie okolím tak minimálne sami sebou. A také sebavedomie tiež nie je na škodu. Nehovoriac o tom, že sex zaFO mnohých pánov jednoducho vzrušuje už len preto, že ide o nejaký druh dobrodružstva. Jednoducho sa cítia dobre, pretože si dokázali odhryznúť zo zakázaného ovocia.

Sex priváty vracajú mužom moc

 

Prirodzenou tendenciou muža je dominancia. Dnes je to však aj prirodzená vlastnosť väčšiny žien a páni jednoducho strácajú svoje mocenské postavenie v spoločnosti. Tie zmierlivejšie povahy sa s tým vyrovnajú, tie agresívnejšie hľadajú náhradné riešenie. Jedným z miest, kde sa nadradenosť vracia do rúk mužovi, je bezpochyby sex privát. Každý zákazník je v ňom kráľom a zvodné dievča jeho sexuálnou poddanou. Tak prečo si neprinavrátiť kus stratenej sily práve takýmto spôsobom? Stále lepšie ako niekomu na ulici rozbiť nos.

Muži nenávidia komplikácie

 

Celá moderná spoločnosť je komplikovaná, o ženách nehovoriac. Je všeobecne známe, že páni sú oveľa priamočiarejší, idú po striktnej logike a tá ženská je pre nich obyčajne úplne nepochopiteľná. Sex s dievčaťom zo sex privátu je jednoduchší. Obaja presne vedia, o čo ide. Muž zaplatí a ide sa na vec. Nikto nerobí fóry a obaja sa držia dohodnutých pravidiel. Také niečo pánom vyhovuje. Jednoducho urobia, čo majú a spokojne odkráčajú domov. Žiadne zdĺhavé predohry, hľadanie súladu a večerné telefonáty ešte mesiac po.

Kvalita služieb stúpa

 

Ani sex ponuky za modernou dobou nijako nezaostávajú. Ak sa ešte pred pár rokmi sex zaFO spájal s prestarnutými prostitútkami postávajúcimi na uliciach, dnes má väčšina služieb svoju úroveň. Na sex privátoch obyčajne nájdete veľmi milé, atraktívne a neraz i inteligentné dievčatá. O vysokej hygiene a nízkych zdravotných rizikách už ani nehovoriac. Aj to je dôvod, prečo si takmer štvrtina moderných mužov sadá pravidelne k počítaču a do vyhľadávača zadáva sex ponuky vo svojom okolí.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.