Sex ponuky na internete

21.07.2016 |
Sex ponuky na internete

Život v stereotype

 

Peter bol jeden z mnohých. Jeden z mnohých chlapov, ktorý sa zasekol vo svojom stereotypnom živote. Bol ženatý od svojej dvadsiatky už pätnásť rokov. Bol to typický príklad vtedajšej doby. Rodičia ho rýchlo hnali k sobášu, a on, ako poslušný synček, si vzal prvé dievča, ktoré v tej dobe spoznal. Bola to aj jeho prvá láska. Ako to bohužiaľ s prvými láskami býva, netrvala dlho. Už po dvoch rokoch spolužitia nastal stereotyp, a mezdi oboma vznikla obrovská priepasť. Peter bol zúfalý. S jeho ženou už pomaly nespával, a ak aj mali sex, tak ho vôbec nebavil. Bola to proste nuda. Jeho žena bola totálna kariéristka. Zaujímala ju iba práca a ich jediné dieťa, syn Michal. Aj on ho mal rád, samozrejme, a v podstate vedel, že on je aj jediný dôvod, prečo sú stále spolu. Tiahlo mu na štyridsať, nechcel už viac takto žiť. Bol stále sexuálne aktívny. Mal v sebe veľa semena a libida, ktoré už nemohol dávať von len masturbáciou. Bol však aj stále atraktívny. Jeho ventilácia a únik pred týmto životom bola pre neho posilka. Takže mal postavu, za ktorú by sa žiaden “takmer-štyridsiatnik” nehanbil. V posilke trávil takmer každý deň, po práci. Pracoval ako domový údržbár. Za celé tie roky navštívil toľké atraktívne ženy, ktorým opravoval potrubia a pokazené kohútiky. Tentoraz – toho svojho - potreboval “opraviť” on.

  

Jedného dňa, večer po práci a posilke prišiel domov, vyvalil sa pred telku a zobral noviny pohodené na stolíku. Začal ich listovať, ale mysľou bol mimo, stále myslel na svoje nové odhodlanie, že nebude viac takto márniť svoj život a zostávajúcu mladosť. Zrazu sa opäť zahľadel na noviny a zaostril pohľad na niečo, čo ho okamžite zaujalo – rubrika sexzoznamky a sex ponuky, ktoré tam inzerovali všelijaké slečny. Neubránil sa záujmu a horlivo obdivoval fotky polonahých zcenzurovaných žien a ich písané ponuky. “Žena v najlepších rokoch, ktorá hľadá divoké dobrodrúžstvo s podobne vekovo starým mužom.” Čítal ďalej. “Som mladá študentka, ktorá hľadá vyzretého samca, ktorý mi ukáže, ako sa to správne robí.” Prečíal všetky ponuky, a síce ho zaujala aj pani v rokoch, povedal si, že to chce zmenu. Doteraz som so ženou môjho veku, potrebujem mladé mäsko. Inzerát študentky, ktorá na seba odvolávala, ho preveľmi lákal. Aspoň jej zavolám, uvidím čo z toho bude. Vytočil číslo, a počul zvonenie. O chvíľu sa ozvalo. “Haló, kto tam je?” Peter jej opísal, že našiel jej inzerát, a práve preto jej volá. “Noo, ak sedíte mojim požiadavkám v inzeráte, môžeme sa stretnúť kľudne aj zajtra.“. “Samozrejme slečna. Som pätnásť rokov ženatý. Ver mi, že som riadne nevybúrený samec.”. “Ženatý chlapi ma rajcujú ešte viac! Už teraz sa na teba teším. Inak, som Zuzka.” Rozlúčili sa a Peter zložil telefón. Mal v sebe divné motýle. Vedel, že robí niečo, čo by nemal, ale bol odhodlaný a vzrušený zároveň. Predstavoval si, ako obrába tú mladú a neskúsenú vagínu, a pri týchto myšlienkách mu stál ako kameň. Zajtra večer má prísť k nej domov, vraj bude sama. Vypol telku, a išiel si ľahnúť k manželke. Chcel okamžite zaspať, aby mohol čím skôr cítiť svoju mladú slečnu. Na druhý deň prežíval svoju doterajšiu rutinu. Práca, navštívil pár domov, a potom posilka. Tentoraz však následne nesmeroval domov. Dnešok mal byť iný. Jeho stereotypu je koniec. Dnes opäť pocíti, aké to je byť mužom. Dnes, po pätnástich rokoch, zasunie do inej vagíny, ako svojej nudnej ženy. Jeho auto smerovalo k mladej dračici, Zuzane.

 

 

 

 

 

Príď zpredu, odíď zozadu

 

Auto zaparkoval o ulicu ďalej a prišiel k domu, na ktorý dostal adresu. Bola tma, dom zvonku takmer nevidel. Nervózne zazvonil na zvonček. Po chvíľke dvere otvorila pekná mladá slečna. “No konečne ste prišli, už som sa nevedela dočkať. Poďte dnu, moji rodičia šli dnes večer k starým rodičom a budú tam aj na noc, takže sa nie je čoho báť.” Prikývol, a ona ho zaviedla do svojej izby. Ich dom bol obrovský. Videl, že sú to bohatí ľudia. “Dáš si Jacka?”, ponúkla Peťovi Zuzka. “Jasné, toho mám rád.” Priniesla fľašku drahej whiskey a naliala sebe i Petrovi. Ako popíjali, rozprávali sa. Zistil o nej, že chodí už na výšku, čoskoro bude oslavovať dvadsaťdva rokov a má slabosť na starších mužov. “Áno, to som si už stihol všimnúť, Zuzanka.” Povedal Peťo, ktorý už bol značne podgurážený alkoholom. Pousmial sa, a priblížil sa k nej. Schytil jej hlavu, a priložil svoje pery na jej. Ona, rovnako podgurážená, nemala žiadne zábrany. Vášnivo sa bozkávali a počas toho jej Peter vyzliekal oblečenie. Keď jej zvliekol podprsneku, vrhol sa na jej prsia. Nemala ich veľmi veľké, ale boli to prsia, ktoré už dlhé roky obdivoval len v porne. Lízal jej bradavky a ona mu zatiaľ cez nohavice masírovala penis. Odrazu ho schytila, hodila na svoju postel a žiadostivo mu stiahla nohavice. Cez boxerky sa mu rysoval napasovaný tvrdý vták. Stiahla mu ich a okamžite si ho dala do úsť. Jeho napnuté žily sa leskli na jeho povrchu od slín nadržanej mladice. Dievča nelenilo, ani si nedala dole nohavičky, nastavila jeho penis do zvislej polohy, odhnula si ich, obnažila mokrú vagínu a sadla si mu naň. Alkohol evidentne robil svoju prácu dobre. Zastonala od bolesti, nečakala, že to tak bude bolieť. Jej úzka, neroztiahnutá vagína bola pre neho niečo úplne nové. Pri svojej žene už ani nevedel, že v nej je. Tu cítil každý centimeter jej úzkeho vnútra. Chytil jej boky a poriadne ju prirážal až po koreň. Obaja vzdychali a užívali si to naplno. Peter odrazu Zuzku chytil a obrátili sa, ona bola na psíka a on klačal za ňou. Jeho penis pomaly a váhavo kĺzal po jej zadku. Napľul jej naň, potom na svojho vtáka a zasunul jej ho do zadku. Toto Zuzka nečakala. Ale aj napriek šoku vzdychala, po chvíľke bolesti, od rozkoše. Peter sa neskôr už nemusel ani pohnúť, dievčina sa sama k jeho mužstvu prirážala, zatiaľ čo on si dal ruky za hlavu, a užíval si ten slastný moment, ktorý prežíval. Už to dlhšie nevydrží. Vytiahol ho z nej von a cítil, že sa pomaly blíži vrchol. “Ostriekaj mi celý zadok.” Kričala Zuzka. On zastonal, a z jeho penisu vyšiel prúd ejakulátu priamo do jej roztiahnutej dierky. Cítila v sebe jeho teplé semeno. “Bol si úžasný.”, povedalo dievča. “Musím sa ponáhľať, nech nie je podozrivé že som takto dlho preč.” Rýchlo sa poobliekal, rozlúčili sa a ponáhľal sa domov. Doma, našťastie, všetko v poriadku. Jeho žena si riešila pracovné maily a ani sa nespýtala, kde bol. Aké typické. Zaľahol, a v noci mal niekoľko mokrých snov o svojej mladej dračici.

 

Prešlo niekoľko týždňov, a Peter odvtedy pristál ešte na niekoľko sex ponúk od rôzych žien. Jedného dňa mu v práci volal nadriadený, že treba opraviť potrubia v jednom luxusnom dome, na ktorý dostal adresu. Prišiel pred obrovský dom. Nezdal sa mu však nijak povedomý. Vstúpil, a privítala ho žena v stredných rokoch. “Konečne ste tu! To potrubie strašne kvapká, zavediem vás cez dom do pivnice.” Povedala pani a viedla Petra cez kuchyňu do ich pivnice. V kuchyni ale niekto ešte bol. “Inak, pane, toto je moja dcéra, Zuzana!” Peter zastal a zmeravel, rovnako ako mladé dievča. Jej matka nechápavo na oboch pozerala. “Deje sa niečo?”

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.