Sex ponuky na Pokeci i iných zoznamkách a ich úskalia

17.01.2017 |
Sex ponuky na Pokeci i iných zoznamkách a ich úskalia

 

Naposledy som písal článok o sex zoznamke hlavne čo sa týka taktiež samotného Pokecu. Prešiel som niekoľko možných scenárov, dôvodov, pozitív, proste z každého niečo. Je preto vhodné napísať ďalšiu čas, ktorá sa v tomto prípade zameria na hlavne negatívnu stránku Pokecu, s ktorou určite bojujú aj samotný tvorcovia, pretože im to kazí meno. Prečo dnes keď idete na túto stránku a začnete si s niekým písať, bojíte sa či je to aj v skutočnosti ten človek čo sám o sebe hovorí? Toto vzniklo už s prvými zoznamkami. Ľudia o sebe nehovorili vždy pravdu a vymýšľali si niektoré veci, ktoré sa v budúcnosti už môžu zdať vo väčšine prípadoch zanedbateľnými. Predsa len, kto z nás nepoužil občas nejaké malé klamstvo, aby sa zapáčil druhému pohlaviu. Na Pokeci to ale prerástlo do notorického klamania. Áno, môžete si dohodnúť sex s kýmkoľvek chcete a ten druhý bude súhlasiť. Ale je veľká pravdepodobnosť, že sa môžete popáliť a v konečnom dôsledku z toho vyjdete veľmi zle.

 

Falošné profily

 

Bežný scenár je ten, že väčšinou nejaká skupina teenagerov si založí falošný, hlavne ženský, profil. Dajú si falošnú fotku, ktorú nájdu na internete alebo fotku sestry jedného z chalanov, proste možnosti sú veľké. Buď čakajú alebo aj píšu niektorým chalanom, mužom a chcú od nich sex alebo iné sexuálne hry, samozrejme zadarmo, aby mohli niekoho nalákať. Chvíľu si s dotyčným môžu aj písať, aby navodili atmosféru kvality a férovosti, začne to tak, že chalani budú tlačiť na to aby im dotyčný poslal nahú fotku, potom že to samozrejme spravia aj oni. Výsledok asi poznáte, žiadnu fotku mu buď nepošlú alebo bude tiež len z druhej ruky, ale tým, že nachytaný chlap im niečo pošle, môže sa uvidieť ako koluje internetom úplne nahý a to asi v pláne nemal. V tomto prípade išlo o naozaj nevhodnú zábavku, ktorá sa bohužiaľ často deje na neplatených zoznamovacích stránkach. K stretnutiu a iným intímnostiam v tomto prípade poväčšine ani nepríde. Na tej istej strane tu ešte môže byť skupinka alebo samozrejme aj jednotlivec, ktorý by teoreticky mohol byť trochu ospravedlniteľný. Teraz v jednotnom čísle. Chalan napíše dievčaťu, on sám sa za dievča vydáva a skúša či niektorá nie je lesbička a neposlala by mu video alebo fotky keď je nahá. Je všeobecne známe, že žena žene povie alebo pošle naozaj omnoho viac ako chalanom. Dôležité si je len získať dôveru a chalan musí presvedčiť, že je „naozaj“ dievča. Niektoré pošlú videá a fotky ako prvé, vtedy to má chalan vyhraté, ak žiada dievča prvý krok od druhej strany, môže to byť problém, ale dnes tiež nie je ťažké nájsť amatérske fotky a stiahnuť ich a tak začína výmena. V tomto by som to pripisoval len typickému nadržanému chalanovi, ktorý sa chce zabaviť ak je teda aspoň do 26 rokov, taký typický študentský vek, aj to je možno veľa. Ak starší chlap na zbalenie alebo podobné veci potrebuje falošný profil, tak je to možno skôr smutné, ale aj na to si treba dávať pozor.
Ak si už práve starší muži zakladajú falošné účty, približuje sa to, podľa mňa, k nie veľmi legálnej myšlienke. Mnoho prípadov pedofilov bolo takých, že si starší muži vydávajúci sa za ženy v najlepšom veku začali písať s mladými chalanmi, ktorí práve ešte skúsenosti so sexom nemajú. Ľahko takého chalana oklamať. To isté samozrejme platí aj v rôznych kombináciách kedy je to staršia žena, ktorá ide po mladom chlapcovi, dievčati, starší muž po mladom chlapcovi. Prípadov je aj k príkladom mnoho, nebudem sa im nijak dôkladnejšie venovať. Mojím zámerom bolo len čo najstručnejšie vysvetliť príklady klamania na zoznamkách a hlavne Pokeci. Je potrebné, aby ste boli obozretný a keď Vás niekto bude chcieť pozvať na erotický privát sám od seba a za podozrivo nízku cenu, asi to nebude veľmi spoľahlivé. Predsa len máme predstavu koľko asi taký normálny privát stojí. Sex ponuky nájdete aj inde, ale opäť, aby som nevymenoval len to zlé a nepodceňoval túto skvelú stránku, ktorú je možné využívať takmer výhradne zadarmo, tak týchto negatívnych prípadov nie je tak veľa. Nemusíte sa báť, prípadne ak sa bojíte až po týchto mojich slovách a pár príkladoch, treba to brať s rezervou, Písal som viaceré skúsenosti, ktoré sa Vám stanú dúfajme len párkrát a neskôr toho užívateľa zablokujete. Teenageri by si mali dávať pozor všeobecne, ale práve to pozitívne na Pokeci je, že tu máte plno iných reálnych používateľov a môžete si s nimi písať, zoznamovať sa a robiť rôzne prasačinky aké by vás len mohli napadnúť a prípadne nájsť aj budúcu partnerku.

 

Vyhnúť sa nepríjemnostiam alebo ako predídete zlému sex privátu

 

Možno som to nenapísal veľmi správne, pretože zlému a aj napriek tomu zabehnutému privátu sa vyhnete najmä skúsenosťami, ochotou platiť a diskusiou vo fórach od skúseností iných zákazníkov. Sex ponúk je obrovské množstvo a ako na začiatku článku bolo písané, nemusí to byť všetko len pravda, ale ako tomu všetkému predísť? Tri slová – platená sex zoznamka. Možno viacero z Vás ohrnie teraz nosom, ale treba si priznať, že väčšina platených stránok je aj kvalitných. Ak nemáte chuť platiť stále je tu pre Vás Pokec, ale tu máte istotu kvality aj kvantity možných partnerov, ktorí chcú sex a flirt a hlavne sa nemusíte báť falošných účtov. Kto by bol ochotný si zaplatiť niekoľko eurový profil na zoznamke len kvôli zábave z toho, že si z niekoho môžete vystreliť? Asi nikto. Prípadne pravdepodobnosť je veľmi malá a že by Vám takýto človek napísal ešte menšia. Preto odpadáva zbytočná starosť a stres či si píšem s niekým reálnym. Stačí zaplatiť, vyložiť nohy a správy sa budú samozrejme hrnúť. Možno najskôr nie vo veľkom, ale všetko má svoj čas. Zoznámite sa s niekým kto má rovnaké záujmy a dáte si stretnutie, všetko prebehne tak ako má, predsa len obe strany chcú z toho vyťažiť len to najlepšie a užiť si. Tak prečo by to malo niečo pokaziť? Pokazí to vlastne už asi len prípadné manželstvo jedného z partnerov aj to len v prípade, že sa o to s druhým partnerom nepodelil. Rovnako čo sa týka bezpečnosti, tak si môžete byť istý, že tieto stránky sú dostatočne chránené a Vaše intímne fotky alebo videá sa bez pomoci niekoho z vnútra nikam na internet nedostanú. Mnoho stránok má aj zablokované kopírovanie fotiek z erotických albumov na ich stránkach. Hold, treba si užiť len na stránke a nekopírovať do počítača či mobilu. To ale samozrejme nemení nič na iných výhodách platených stránok. Relevantné inzeráty, ktoré sem môžete dávať sú už prakticky v cene. Ako som naznačoval skôr, netreba sa báť, dať si svoje erotické a naozaj rôznorodé fotky do albumov či natočiť nejaké to pekné video, nielen kvôli samotnému nekopírovaniu, ale je pravdepodobné, že iný člen rodiny Vás ani nikde neuvidí. Neuvidí Váš profil ani nič, proste mu to zostane utajené, pretože to vidia len platiaci zákazníci. Keby sa náhodou stalo, že sa tam s nejakým členom rodiny, či kamarátom a známym stretnete, tak aspoň máte aj vy eso v rukáve, prípadne ak ste nezadaný a nemáte prakticky čo skrývať, len sa možno hanbíte pred známymi, tak sa na tom zasmejete. Potľapkáte po pleci, pochválite erotické fotky a budete žiť ďalej.

Ak by ste ale mali rôzne podozrenia o falošných účtoch, tak či už na platenej stránke alebo na samotnom Pokeci to ohlásite a jednoducho si počkáte na výsledok. Je to predsa len istota. Ak sa Vám nechce čakať, je niekoľko spôsobov. Samozrejme sa dotyčného alebo dotyčnej na druhej strane môžete rovno opýtať, ale asi nepovie pravdu. V takomto prípade je dobré si pozrieť dátum registrácie. Ak je to mladý profil, tak tam už niečo nesedí. Falošné profily slúžia len ako schránka na zábavku alebo uspokojenie rôznych potešení, takže dlho nevydržia, niekto ich nahlási, či administrátor sám zmaže po nejakom čase neprihlásenia sa na účet. Aj pre lepšiu obranu si títo ľudia zakladajú každú chvíľku nové a nové účty, takže preto tvrdím, že dátum registrácie bude prakticky nový. Ďalej si pozrite či má vôbec nejakých priateľov. Dôležité je, aby mala pridaných aj ona relevantné účty ľudí a aj niekto ju. Ďalej je dobré nájsť nejaký fotoalbum, aspoň zamknutý keď už nič iné a vypýtať si heslo. Asi to najdôležitejšie ale uvidíte už pri rozkliknutí samotného profilu a to či ho má aspoň z 50% vyplnený. Ja osobne som hneď také osoby zatvoril a nepísal si s nimi ani len „Ahoj“. Ak je to niekto kto chce byť či už na erotickej zoznamke alebo obyčajnom chatovom portály, mal by mať toľko rozumu, aby si profil vyplnil a tým si aj hľadal ľudí, ktorí si s ním sadnú aj budú chcieť písať. To je predsa len ten princíp.

Je teda na Vás ako sa rozhodnete. Neporovnateľné rozdiely v oboch variantoch zoznamovania sa a vedzte, že aj keď ste mladší a náhodou aj pod 18, radšej si zaplaťte a kliknite, že 18 máte ako by ste sa mali nechať oklamať. Určite stretnete na platenej stránke nejaké skvelé ženy, ktoré by radi zaúčali aj mladých zajačikov. Tak hor sa do toho!

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.