Sex ponuky plnia mužské túžby

09.09.2016 |
Sex ponuky plnia mužské túžby

 

Aj muži majú svoje sny. Na rozdiel od žien spravidla nezačínajú veľkou láskou a nekončia pred oltárom. Tú malú skupinku nežných romantikov sledujúcich telenovely a vyrábajúcich srdiečka z papiera považujme za výnimku, ktorá potvrdzuje pravidlo. Všetci ostatní samci sú jednoducho primárne evolučne nastavení hľadať samicu, ktorá uspokojí ich libido. Rajom splnených sexuálnych túžob je práve široký výber sex ponúk. Prečo ženy ponúkajúce služby zaFO imponujú mužskému egu?

Skúsené bohyne

 

Ženu, ktorá vie o sexe a rozkoši oveľa viac ako priemerný muž, nájdete jedine na sexpriváte. Skutočnosť je taká, že zatiaľ čo väčšina pánov podľa štatistík myslí na sex niekoľkokrát denne, tieto dámy ho minimálne toľkokrát realizujú. Ich rukami už prešli desiatky až stovky chlapov, takže presne vedia, ako začať, kedy zrýchliť a ako silno pritlačiť, aby vyvolali nevídanú lavínu rozkoše. A presne to je ich cieľom. Ide im predsa o biznis, nie o vlastné blaho. Takže sa sústredia predovšetkým na rozkoš muža. Ak penis raz zažije dotyky skúsenej profesionálky, tá amatérka doma mu vedľa toho príde ako nešikovná panna.

Naivné žabky

 

Ktorý muž by sa občas nepotreboval cítiť ako skúsený dobyvateľ? Lenže ako, keď väčšina žien je dnes na vrchole emancipácie a nenechajú si ani odniesť tašku s nákupom, nedajbože niečo prikazovať v posteli. Oproti tomu dievčatá zo sex privátov sú presne také, aké ich chcete mať. Počúvajú vaša požiadavky a dokážu im 100% vyhovieť. Nejeden chlap využíva ich služby práve v túžbe po mladom mäsku, ktoré bude na neho naivne žmurkať a "žrať" každé jeho slovo. Nič nie je jednoduchšie ako nájsť v širokom výbere sex ponúk dievčinu, ktorá sa prezentuje ako horúca novinka na trhu a užiť si jej roztomilú neskúsenosť a nevyťahanú vagínu. Samozrejme, jej skúsenosti budú v porovnaní s prvou skupinou, pravdepodobne, o niečo chudobnejšie. Výborne ich však zastúpi veľká snaha vyhovieť. Veď to poznáte, predavačky v obchode sú tiež milšie prvé mesiace po nástupe ako keď im rukami prejdú tisícky nákupov a plat je stále rovnaký.

Vždy pripravené

 

Ktorá žena vás bude čakať doma v negližé, s úsmevom na tvári a voňavým rozkrokom? Česť výnimkám, milé dámy. Skôr ju však nájdete v teplákoch, so spoteným čelom a vysávačom v ruke. A vaša túžba povädne rovnako rýchlo ako vás bude hnať očistiť si špinavé topánky. Oproti tomu dievča zo sex ponuky je hneď po platbe plne pripravené na akciu. Nečaká, kým sa s ňou pomaznáte, zašepkáte jej niečo pekné do uška a zahráte sa na dobyvateľa, zatiaľ čo ona bude tíško postávať ako stelesnenie cudnosti. Samozrejme, ak práve to nechcete. Na dievča, ktoré ponúka služby zaFO nemusíte ísť jemne a opatrne, len aby ste jej nedajbože nepokazili účes alebo nevbehli dnu skôr ako si to predstavuje. Chcete ísť rovno na akciu? Nech sa páči.

V plnej výbave

 

Doba je moderná a žiadna z už spomínaných emancipovaných žien nepohrdne umývačkou riadu, sušičkou bielizne či multifunkčným kuchynským robotom. Chlap, ktorý nerozumie, prečo potrebujú doma robotický vysávač, je považovaný za poriadneho grobiana. Ale v posteli je to, nevedno prečo, iná káva. Tam jej žiadne elektronické hračky nenoste a už vôbec nechcite, aby ich sama používala. Mnoho žien si aj v dnešnej dobe vibrátor spája výlučne s pornom a homosexuálnym stykom. Dámy na sex privátoch sú takýmito výdobytkami modernej techniky doslova vyzbrojené. Natiahnite ruku pod posteľ, na poličku alebo do nočného stolíka a všade sa niečo nájde. Sex za použitia erotických pomôcok, lubrikačných gélov a ľahkého S/M príslušenstva je na sex privátoch každodennou rutinou. Ktorého muža by nevzrušil pohľad na ženu uspokojujúcu sa s robotickým pomocníkom? Najmä ak vie, že už čoskoro môže byť na jeho mieste.

Vstup je dovolený všade

 

V bežnej ženskej populácii dostanete zelenú len do vagíny, aj to po svedomitej príprave. Ústa môžeme považovať za zónu oranžovej a jasná červená svieti pred vstupom do konečníka. O inej variante drvivá väčšina dám nie je ochotná ani polemizovať. Buď vojdete, kam máte alebo sa otočte na odchod. Štatistiku opäť vylepšuje bohatý výber sex ponúk. Samozrejme, aj medzi dámami zaFO sa nájdu citlivky v štýle „do análu len malý a nenáročný“, ale väčšina z nich má v záujme kvalitného zárobku dvere otvorené všade. Držiac sa v symbolike dopravy môžeme povedať, že zelená svieti minimálne orálu. Anál môžeme vo všeobecnosti zaradiť do oranžovej zóny. Páni s výhradným záujmom o vstupenku do konečníka si však zaručene tiež prídu na svoje. V širokej ponuke sa nájde nejedna dievčina, ktorá bude vrieskať rozkošou aj keď jej vrazíte do stiahnutého ohniska análnu. Či to bola skutočne rozkoš a koľko sa z toho bude spamätávať, vás už zaujímať nemusí. Pri vašej najbližšej návšteve sa bude zas usmievať.

Ďalšia do hry nie je problém

 

Kto iný naplní sexuálne túžby muža lepšie ako krásna, nadržaná žena? Dve krásne, nadržané ženy. Priviesť si domov kamošku do trojky, na to naberie odvahu skutočne len máloktorý pár. V tomto prípade by sme dámam krivdili. V skutočnosti sa nájde len málo mužov, ktorí by si niečo také vedeli predstaviť so svojou partnerkou a s ďalšou ženou. Jednoducho majú isté zábrany, ktoré by im nedovolili naozaj si užiť inú ženu pod dohľadom svojej vyvolenej. Oveľa schodnejším riešením je zaloviť v sex ponukách. Dievčatá ponúkajúce služby zaFO obyčajne možnosť trojky vítajú. Nemusia sa chlapovi venovať po samej a zarobia obe. A povenovať sa jedna druhej tiež nie je na zahodenie. Neraz si to vedia parádne užiť priamo pred očami klienta. Taký pohľad tiež stojí za to, čo poviete?

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.