Sex privat Trnava

13.07.2016 |
Sex privat Trnava

Vstupenka do raja

 

Dvadsiate piate narodeniny som oslávil ako sa patrí, divokou párty s kamarátmi v našom obľúbenom klube v centre Trnavy. S Denisou som sa rozišiel pred viac ako pol rokom, takže iná možnosť ani neprichádzala do úvahy. Navyše som po tom všetkom naozaj potreboval zresetovať. Oslava narodením bola na poriadne vymytie mozgu ako stvorená. Kamoši, s ktorými som strávil 5 rokov na výške, sa mi postarali nielen o parádnu zábavu, ale aj o skvelé prekvapenie. Okrem súkromného striptízového čísla priamo v podniku som od nich dostal darčekový poukaz na návštevu Sex privátu Trnava. Vraj hodina vášnivých orgií s Nikol. Po polroku bez pravidelného sexu to znelo celkom zaujímavo. Poukaz som strčil do vnútorného vrecka bundy a viac som ho v ten večer neriešil.

Deň D

Prešli necelé dva týždne. Z práce som sa vrátil uťahaný a naštvaný. Okrem toho, že ma Tibor celý deň vytáčal svojimi blbými nápadmi, cestou domov som v meste natrafil na Denisu. Nasadala práve do auta s nejakým nastylovaným típkom. S plnou hlavou som sa zvalil na gauč a lenivo som prepínal kanály, až som narazil na nejakú erotickú scénu. Vtedy som si spomenul na ten poukaz. Vytiahol som ho z vrecka bundy a chvíľu som ho študoval. Najlepší sex privát Trnava... vášnivé orgie s Nikol... neváhajte a dohodnite si termín stretnutia... Jednorazový sex nebol pre mňa nič nové, ale takéto služby som nikdy nevyužil. Dnes by mi to ale padlo vhod. Chcel som však najskôr vedieť, čo je tá Nikol zač. Nebudem predsa preťahovať nejakú starú štetku. Naťukal som do vyhľadávača sex ponuky Trnava a hneď medzi prvými som ju našiel. Sedelo meno aj telefónne číslo. Bola to mladá baba asi v mojom veku. Musel som uznať, že chalani majú celkom dobrý vkus. Dlhovlasá, dlhonohá blondína, s dobrým telom, pekným úsmevom a veľkými prsiami. Žena stvorená pre uspokojenie každého chlapa.

Raj splnených túžob

Zaparkoval som pred bytovkou a vybehol na tretie poschodie. Po zazvonení sa dvere v okamihu otvorili. Stála v nich Nikol, spoznal som ju podľa fotiek na webe. Vyzerala naozaj dobre. Mala na sebe tesné, čipkované minišaty, z ktorých jej veľké prsia priam kričali. Denisa bola v týchto partiách tiež celkom pekne obdarená, ale neznášala, keď som sa jej ich pri sexe dotýkal. Bola taká citlivka. Z Nikol naopak priam sálalo, že miluje sex a všetky radovánky s ním spojené. Po krátkom rozhovore ma nasmerovala rovno do spálne.

Začali sme pekne z ostra. Páčilo sa mi, aká je skúsená a odvážna. Neznášam, keď sa baby hrajú na cudné netýkavky. Nikol si hneď po príchode do spálne vyzliekla šaty a len v spodnom prádle mi začala rozopínať nohavice. Išla rovno na vec a ja som tiež nechcel zbytočne strácať čas. Rukou mi siahla na penis, párkrát ho jemne pohladila a okamžite som bol pripravený na akciu. Spýtala sa, či môžeme začať orálom. Samozrejme som súhlasil. Pri Denise som o ňom mohol len snívať. Nikol si sadla na posteľ a svojimi plnými perami sa prisala na môj penis. Cmúľala ho, oblizovala, vsúvala si ho hlboko do úst a z jej pohybov bolo jasné, že to nerobí prvýkrát. Skutočne ma privádzal do tranzu. Rýchlo som jej rozopol podprsenku a rukami som si užíval jej nádherné prsia. Keď videla, ako sa v nich vyžívam, nasmerovala tam aj môj penis. Párkrát si ho len zvodne obtrela o bradavky, potom z police vedľa postele zobrala lubrikačný gél a s navlhčenými prsiami si ľahla na chrbát. Nevedel som sa dočkať, kedy medzi ne vrazím. Bolo to ako strčiť penis do oázy rozkoše. Vnikol som tam hladko a rýchlo. Jej nádherné prsia pevne zvierali môj pohybujúci sa penis a jazykom mi pritom príjemne dráždila žaluď. Bol to nádherný zážitok. Vychutnával som si ho až do úplného konca. Prúd semena smeroval presne na jej bradavky. Zvalil som sa na posteľ, aby som si krátko vydýchol. Ani náhodou som však neplánoval skončiť. Ešte stále som neokúsil z jej "čerešňového koláča".

Pri pohľade ne jej mokré bradavky obtierajúce sa o môj hrudník, keď mi v polohe na štyroch olizovala semenníky, som bol okamžite pripravený na ďalšiu akciu. Nikol si zvodne stiahla nohavičky a ja som pri pohľade ne jej roztiahnuté polky neváhal ani sekundu. Páčilo sa mi, že môžem kašlať na všetky nežnosti a penisom som vrazil priamo do jej mokrej vagíny. Svojim zadkom vychádzala v ústrety mojim pohybom a jej vzrušujúce vzdychy sa ozývali bytom. Pri pohľade na prehýbajúce sa telo bohyne a okrúhly zadok ma zalievala rozkoš. Tvrdo som do nej búchal a ona len slastne stonala až kým druhý prúd semena neskončil na jej zadku. Využil som možnosť sprchy a vytratil som sa tak rýchlo ako som prišiel. Na Denisu som si v ten deň viac nespomenul.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.