Sex priváty Košice alebo aké sú východniarky v posteli

28.01.2017 |
Sex priváty Košice alebo aké sú východniarky v posteli

 

 

Hovorí sa, aký kraj, taký mrav. Alebo myslíte, že to v sexe neplatí? Sú dievčatá na východe inak disponované či sexuálne aktívne ako dievčatá z iných kútov Slovenska? Na to sme sa spýtali tých najpovolanejších: pánov. Podujali sme sa zrealizovať anonymnú online anketu, ktorej výsledky vám teraz prinášame. Aké sú dievčatá na erotických privátoch v Košiciach? Odpovedali bývalí i aktuálni klienti.

 

Temperamentné

 

Prvé zistenie snáď ani nikoho neprekvapí. Je predsa všeobecne známe, že východniarky oplývajú temperamentom a bezhraničnou energiou. Ako sa zdá, prenášajú tento svoj elán aj do postele. Väčšina pánov, ktorí majú skúsenosť s erotickými službami v metropole východného Slovenska, sa zhodla na tom, že miestne dievčatá sú pri sexe mimoriadne temperamentné. Majú rady vášeň a rýchlosť, milujú ak môžu prebrať iniciatívu a neznášajú nudu a stereotyp. Ak nechcete do postele drevo, Košice budú pre vás tým pravým miestom pre erotické dobrodružstvo.

 

Sex ich baví

 

Veľmi pozitívne zistenie, čo poviete? Na návšteve erotického privátu snáď nemôže byť nič horšie ako znechutené dievča bez vášne. Ak máte mať pocit, že vám slečna niečo robí nasilu, to môžete rovno zostať doma, no nie? Na sex privátoch v Košiciach to vraj takto nefunguje. Miestne dievčatá sú jedny z tých, ktoré si sex so svojimi zákazníkmi skutočne užívajú. Sú aktívne, iniciatívne a kreatívne. Namiesto úzkostného sledovania hodín sa oddávajú vášni a rozkoši spoločne s klientom. Toto je jedna z vecí, ktoré zákazníci na nich oceňujú najviac. „Je vzrušujúce vidieť, že ju to vzrušuje,“ píše Milan.

 

Prirodzene obdarované

 

Východniarky sú všeobecne sympatické. Čo však ich zákazníci mimoriadne oceňujú, je ich prirodzená krása. Žeby na východe nebola estetická medicína v takom rozkvete ako na opačnej strane republiky? Alebo dievčatám chýbajú finančné prostriedky či záujem o tento druh zákrokov? Tak či onak, na východnom Slovensku sa vraj v odvetví erotických služieb pohybuje oveľa menej umelohmotných krások ako na západe. Oceňujú to najmä milovníci prirodzenosti, ktorým nič nehovoria päťkilové silikóny a kačacie pery.

 

Majú rytmus

 

Prekvapivá informácia, čo poviete? Páni mimoriadne ocenili to, že dievčatá poskytujúce služby v tomto kúte Slovenska sa vedia v posteli hýbať. Žeby to ostatné nevedeli? Podľa mužov však majú tieto slečny nezvyčajný cit pre rytmus. Vedia, kedy zrýchliť, kedy spomaliť, kedy pritlačiť a kedy naopak nechať priestor mužovi. Dokážu partnera v sexe sprevádzať a hýbať sa spolu s ním. Tomuto sexuálnemu súladu vraj mnohé ženy neprikladajú význam. Ako sa zdá, muži to naopak považujú za dôležité. "Nestačí len byť v posteli a niečo tam robiť. Musíte to vedieť robiť správnym spôsobom a v správnom čase. Bezcieľne natriasanie sa na chlapovi nie je to pravé orechové," píše Dárius. Nuž, zdá sa, že východniarky to už pochopili.

 

Zlatokopky

 

Áno, dozvedeli sme sa aj niečo negatívne. Medzi dievčatami v tomto kúte Slovenska sa vraj oveľa častejšie nájdu aj také, ktoré zvykneme nelichotivo nazývať zlatokopkami. Podľa pánov z našej ankety to súvisí s tým, že uloviť pracháča na východe vôbec nie je jednoduché. Je ich tam totiž ako šafránu. Minimálne rovnako náročné je nájsť si slušne platené zamestnanie. Hoci Košice nie sú na tom zďaleka najhoršie, zdá sa, že miestne dievčatá sú ambicióznejšie. Ak sa nejaký solventne vyzerajúci muž objaví, sú ochotné ísť neraz cez mŕtvoly. Rovnako je tomu vraj i na sex privátoch. Páni sa zhodli na tom, že kvalita služieb závisí mnohokrát od toho, na akom aute sa doveziete a či vám záleží na cene. Ak šetríte každé euro, slečna vám to dá poriadne pocítiť. Ak naopak vzbudíte dojem, že o peniaze nejde a vaša tučná peňaženka nie je napchatá pokladničnými ústrižkami, ale bankovkami, dostanete sa do prvej triedy. Nuž, necháme to na vašom zvážení, milí páni.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.