Sex priváty Levice: vášeň na druhú

29.01.2017 |
Sex priváty Levice: vášeň na druhú

 

 

Každá žena má svoj špeciálny recept na to, ako u muža vyvolať lavínu sexuálnej energie. Jednej stačí zvodne zavrtieť zadočkom, iná k tomu potrebuje latexové nohavice. Tým bez receptu hovoríme "rozvedené". Zveličujeme, samozrejme. Našim cieľom bolo zistiť, aké praktiky používajú ženy na zvádzanie mužov a umocňovanie ich sexuálneho apetítu. Spýtali sme sa na to dievčat zo sex privátu v Leviciach. Poďte sa pozrieť, čo nám poradili.

 

Sú stimulačné praktiky na erotickom priváte vôbec nutné?

 

Ak stimulačnými praktikami myslíte niečo ako predohru, tak určite áno. To, že muž prichádza na privát za jediným cieľom ešte neznamená, že je vzrušený už medzi dverami. Mnohí muži potrebujú skutočne kvalitné nabudenie na to, aby mohli ísť na vec. Je to individuálne. Zatiaľ čo jeden sa vzruší ľahko a rýchlo, iný sa nedokáže poriadne uvoľniť v priebehu celého aktu. Je na žene, aby odhadla, čo ktorý potrebuje a dala mu to. V opačnom prípade síce dostane zaplatené, ale muž viac nepríde, pretože sa pri nej necítil dobre. A to môže mať techniku premakanú na jednotku. Jednoducho sa jej nepodarilo prelomiť bariéry.

 

Čo vy používate na prvotné "prelomenie bariér"?

 

V prvom rade sa snažíme, aby sa zákazníkom u nás páčilo. To znamená príjemné prostredie, uvoľnená atmosféra a samozrejme, musíme si dať záležať aj na svojom vzhľade. Mnohé ženy si myslia, že ochota ísť s chlapom do postele je to, čo by mu malo stačiť. Opak je však pravdou. To je v skutočnosti veľmi málo. Chlap potrebuje cítiť, že je samcom, ktorý vás vzrušuje. Preto sme k zákazníkom od prvého okamihu veľmi milé, koketujeme s nimi, usmievame sa, smejeme sa na ich vtipoch, dotýkame sa ich. Správame sa ako na vydarenom prvom rande. Pri tom sledujeme reakcie muža a snažíme sa im prispôsobiť. Ak sa zdá, že muž je skôr opatrný, netlačíme na neho, ak si naopak našu pozornosť užíva, prikladáme do kotla.

 

Ako ich zvádzate pred samotným aktom?

 

To je tiež veľmi individuálne. Jeden muž príde, stiahne nohavice a ide na to, ďalší si opatrne sadne na kraj postele a čaká, čo sa bude diať. My sa im vo všetkom prispôsobujeme. Ak muž začne príliš zhurta, naladíme sa na neho. Chvíľu ideme s ním a potom sa ho snažíme utlmiť a spomaliť. Nikto predsa nechce prísť na sex privát, urobiť čo má a odísť. Každý si to chce užiť. Snažíme sa preto zaradiť nejakú ľahšiu, oddychovejšiu techniku ako je orál alebo len spomaliť pohyby. Ak muž trvá na svojom, netlačíme na neho. Ak je zákazník na druhej strane ostýchavý alebo opatrný, začíname veľmi pozvoľna. Zvykneme mu navrhnúť masáž alebo ľahkú predohru, maznanie či nejakú erotickú pomôcku na úvod. Väčšinou to rýchlo odbúra zábrany.

 

Ako pristupujete k mužom s problematickou erekciou?

 

To je zas prípad od prípadu, Niektorí muži prídu s tým, že majú problémy s erekciou bežne, iní ich majú len na sex priváte. V druhom prípade sa to väčšinou zlepší vtedy, keď sa nám podarí prelomiť zábrany. Pomáha nezáväzný rozhovor, povedať mužovi, že sa to občas stáva, hlavne nedramatizovať situáciu. Žena by mala byť trpezlivá a podporiť muža. Dať mu najavo, že to nie je jeho chyba a že sa to spoločne nejako pokúsia vyriešiť. Samozrejme, snažíme sa využiť rôzne formy stimulácie. Vzrušujeme ho rukami, ústami, erotickými pomôckami. Ak muž nereaguje, niekedy ho necháme nech to skúsi sám, zatiaľ čo my sa na chvíľu vytratíme alebo mu predvedieme nejaké zvodné číslo s vibrátorom. Ako je jemu príjemnejšie.

 

Ktoré techniky na rozprúdenie vášne sa vám vo všeobecnosti osvedčili najviac?

 

Veľmi dôležitý je zjav a vystupovanie ženy. Ak chcete chlapa dostať, nemôžete pricupitať ako cudná sivá myška. Na mieste je sebaistota, erotická spodná bielizeň a vysoké lodičky. Musíte vystupovať ako kráľovná sexu. Samozrejme, hovoríme o bežnom zvádzaní. U nás to závisí aj od požiadaviek klientov. Na úvod tiež môže zabrať už spomínaný orál, ale aj dotyky nahých bradaviek na jeho tele. Tiež pomáha prechádzať mu po koži končekmi prstov alebo ešte lepšie nechtami a len znenazdajky sa približovať k jeho rozkroku. Počas samotného aktu mužov vzrušujú hlasné vzdychy, mokro v nohavičkách, ale napríklad aj možnosť pozerať sa na to, ako ich pýcha vniká dnu. Rady preto využívame polohy, pri ktorých si ten pohľad môžu vychutnať.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.