Sex s nevestou

20.06.2016 |
Sex s nevestou

Kúzlo svadobnej noci

Náš veľký deň

Do polnoci zostávalo niečo vyše hodiny, keď som postávajúc s drinkom v ruke pozorovala zabávajúcich sa hostí a premýšľala o svojom šťastí.  Muž, ktorého milujem, sa dnes stal mojím manželom. Sľúbili sme si, že spolu zostarneme a ja som v hĺbke srdca vedela, že presne tak to chcem. Svadba bola väčšia ako sme pôvodne plánovali, ale povedali sme si, že náš veľký deň musí byť nezabudnuteľný. Mark chcel pozvať všetkých priateľov, s ktorými strávil roky v Anglicku a ja som napokon súhlasila, hoci som k nim nikdy nemala najbližšie. Som presvedčená, že aj oni mňa len ticho tolerovali. Boli to svetobežníci, milovníci cestovania a dobrodružstva a ja som v ich očiach bola obyčajná suchárka žijúca v malom meste u rodičov. Viem, že nikdy nepochopili, prečo si Mark vybral práve mňa.

 

Unos nevesty

Z myšlienok ma vytrhol Daniel, Markov najlepší kamarát a okamžite na mňa vychrlil svoj "úžasný nápad" o únose nevesty. Chcela som protestovať. Okrem toho, že podľa našich zvykov sa má nevesta venovať hosťom a nie sa túlať kade-tade, nevedela som si predstaviť, čo budem robiť sama medzi Markovými priateľmi. Daniel ma už ale ťahal k dverám. Vraj musíme zmiznúť skôr, ako sa Mark vráti. Neznášala som toho chlapa. Bol stelesnením všetkého, čo na mužoch nenávidím. Pán dokonalý, ktorý si myslí, že mu patrí svet, po nociach obšťastňovaný svojimi trofejami z barov a  zo sex zoznamky. Skončili sme v  klube kdesi v centre a hneď, ako sme sa usadili, prišla ďalšia katastrofa. Čašník už tiež očividne čo-to popil a pomarančový džús, ktorý som si objednala, skončil na mojich snehovo-bielych šatách. Partia na chvíľu stíchla a vinník ma za opakovaného ospravedlňovania odprevadil na toalety, kde som sa hromžiac pustila do čistenia. Po chvíli som začula, ako sa prudko otvorili dvere. Toho nemožného čašníka som už nechcela ani vidieť. S protestom na perách som sa obrátila, ale stál tam Daniel. „Všetko v poriadku?“ Ticho som  prikývla a pohľadom som sa vrátila k šatám. Zastal tesne oproti mne a chvíľu ma pozoroval. Keď som zodvihla hlavu, zacítila som jeho alkoholom páchnuci dych. O krok som ustúpila, no nasledoval ma. „Vieš, že si v tých šatách nádherná?“ Skamenela som. Čo si to vlastne dovoľuje? Prudko som cúvla, no chrbtom som vrazila do steny.

Moje telo sa muselo zblázniť

Stáli sme oproti sebe a jeho oči sa vpíjali do tých mojich. Až vtedy som si všimla, aké ich má nádherné. Čierne a nekonečne hlboké. Oči, do ktorých sa iste bezhlavo zamilovali už stovky žien. Ja som však iná, pomyslela som si a snažila som sa vyhnúť jeho dotyku. Neskoro. Ukazovákom mi prechádzal po tvári a kochal sa v nej akoby som patrila iba jemu a ja som si uvedomila, že v tejto chvíli je to naozaj tak. Približoval sa stále odvážnejšie a keď sa svojimi lačnými perami prisal na tie moje, vedela som, že je koniec. V tej chvíli som zabudla na Marka, na naše sľuby i na všetkých svadobných hostí. Jeho bozky boli rovnaké ako on, drsné a majetnícke. Bol hrubý a drzý, ale pre mňa neodolateľný. Tak ako jeho jazyk skúmal moje ústa, jeho ruka mi rýchlo vyhŕňala šaty.  Svadobné nohavičky skĺzli na zem. Keď mi prstami niekoľkokrát prešiel po klitorise, doslova sa mi podlomili kolená. Jednou rukou ma držal a prsty tej druhej mi drsne vrážal do mokrej vagíny. Moje vnútro bolo napäté ako struna, moje lono horelo. Rýchlo som mu rozopla nohavice a vzala do ruky jeho tvrdý penis. V tej chvíli sa mi zdalo, že to ani nie som ja, kto mu rukou prechádza po penise a roztúžene prosí, aby ho do mňa vrazil. Bola som len jeho, ochotná a pripravená oddať sa mu celá. Otočil si ma chrbtom k sebe. Dlaňami som sa oprela o stenu a celé moje vnútro na neho netrpezlivo čakalo. Vnikol do mňa tak rýchlo a prudko až som vykríkla. V tom momente som sa doslova triasla do vzrušenia. Cítila som jeho tvrdý penis vo svojich najhlbších útrobách. Bol rovnako drzý ako jeho majiteľ a ja som sa jeho pohybov nevedela nabažiť. Moje telo zakrátko vybuchlo v rozkoši toho najsilnejšieho orgazmu, aký som kedy zažila. Jeho rýchly dych tiež predznačoval vyvrcholenie. Prúd semena skončil na mojom zadku a ja som sa slastne zosunula na zem. Daniel párkrát vydýchol a zapol si nohavice. Zohol sa ku mne, aby ma naposledy pobozkal a vytratil sa tak rýchlo ako sa objavil. Zostala som nemohúcne sedieť na zemi vo svojich svadobných šatách, presvedčená, že toho chlapa z duše nenávidím. Moje telo ho však milovalo tou najzvrhlejšou láskou.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.