Sex s vaším ex?

27.10.2016 |
Sex s vaším ex?

 

Rozchod s partnerom prináša aj obmedzenie sexu, na ktorý sme boli pravidelne zvyknuté. Istý čas na sex zrejme ani nepomyslíme, no o nejakú dobu po ňom znovu začneme túžiť. A hneď, ako všetky nadbytočné emócie vychladnú, začneme hľadať nové a nové zážitky. Alebo sa vrátime k partnerovi, s ktorým sme boli.

Áno, sex s ex-partnerom je častejší, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Je to určite lepšia skúsenosť, ako navštíviť napríklad sex privát alebo si hľadať známosti na jednu noc. Pravda, zrejme nebudete schopná vyspať sa so svojim bývalým hneď. A možno sa to stane úplne nečakane a vy zistíte, že vám to vlastne vyhovuje. Tieto sexuálne vzťahy však fungujú najmä vtedy, keď máte so svojim ex všetko vyriešené a iba si užívate energiu, ktorá medzi vami ostala. Často sú to partneri, s ktorými ste sa rozišli už pred niekoľkými rokmi a teraz si nimi iba okoreníte milostný život, prípadne spestriť stretnutia po dlhej dobe.

Predsa len, ak ste čerstvo rozídení, svojho bývalého partnera by ste najradšej už nikdy nevideli, nie to ešte s ním z času na čas spali. A aj keď sa vám táto myšlienka bude zdať nepredstaviteľná, počkajte si. Všetko chce svoj priestor a je veľmi pravdepodobné, že muž po takomto „vzťahu“ zatúži tiež, ba čo viac, možno ho bude chcieť začať práve on. Prečo sa teda brániť niečomu, po čom obaja túžite?

 

Výhody

 

Najväčšia výhoda je jasná – budete mať sex! Žiadny sex privát, známosti na jednu noc, zúfalci. Budete spávať s niekým, koho potreby dokonale poznáte a keďže ste s ním istý čas žili, zrejme vám vyhovoval aj v posteli. Stačí sa stretnúť, zavolať a môžete si užívať spoločné chvíle.

Sex s ex pôsobí aj akosi nostalgicky, najmä ak ide o vzťah, ktorý ste ukončili už dávnejšie. Prenesiete sa do mladších čias, kedy ste si to s partnerom spoločne vychutnávali a určite si pri konverzáciách zaspomínate na staré dobré časy. Je možné, že zacítite nové puto, novú formu spojenia a porozumenia, pri ktorej síce nie ste pár, ale stále sa emočne dopĺňate.

Možno to znie tvrdo, no výhodou sexu s ex je aj to, že zaň nemusíte platiť. Obaja viete, čo chcete. Všetko spraví možno jediná večera, spoločne strávený čas a potom rýchlo do postele! Niektoré páry prvé kroky preskočia a vrhnú sa rovno na sex! Spontánnosť by nemala chýbať ani v tomto novodobom vzťahu. Jednoducho netreba nič riešiť, stačí si užívať neviazaný sex! Ak s tým súhlasia obaja ex-partneri, nič tomu už v ceste nestojí. Môže to byť vaše malé tajomstvo, ktoré budete milovať a ku ktorému sa budete vracať!

 

Nevýhody

 

Všetko by malo mať svoje medze. Pri sexe s ex hrozí, že opäť spadnete tam, kde ste boli. Niekedy je to možno žiadané, veľakrát to však môže zatriasť vašimi emóciami. Preto je dobré, keď máte takýto vzťah so svojim bývalým partnerom až s odstupom času. Ak by ste sa do sexu s ex pustili krátko po rozchode, môže to byť naozaj ťažká situácia, z ktorej niet úniku.

Prekážkou môže byť aj to, keď má jeden z milencov, poprípade obaja, vzťah s niekým iným. Aj keď sa to možno zdá neuveriteľné, práve takto funguje mnoho sexuálnych pomerov s ex. Aj keď je jeden z dvojice vo vzťahu, stále si rád odbehne k svojmu bývalému partnerovi. Iste, poskytuje to oveľa väčšie vzrušenie, no nie vždy je to férové.

Pri najhoršom prípade ostanete zaseknutí v nekonečnom kruhu rozchodov, uzmierovaní a opätovných rozchodov. Je to riziko sexuálneho pomeru s ex-partnerom, no keď si hneď na začiatku určíte hranice, môže to byť príjemná zábavka pre oboch z vás. Ak však vezmete na seba riziko takéhoto pomeru aj počas doby, kedy ste s niekým iným, určite to musíte poriadne ukryť. Váš aktuálny partner bude žiarliť, o to viac, keď sa budete stretávať s partnerom bývalým!

Všetko má svoje plusy aj mínusy a aj sex s ex má svoje nepreniknuteľné výhody. Dávajte si však pozor a určite si hranice hneď na začiatku. Ak to dokážete, môžete sa tešiť na nezáväzný sex bez vzťahu, ktorý vlastne ani nechcete.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.