Sex s veľkým penisom: Pravidlá, ktoré by ste mali dodržovať

06.07.2017 |
Sex s veľkým penisom: Pravidlá, ktoré by ste mali dodržovať


Každý muž túži po veľkom prirodzení, ktoré by ohúrilo úplne každú partnerku a mohol by sa ním vystatovať aj pred kamarátmi. Niekedy si však muži s menším alebo normálnym penisom nevedia predstaviť, aké problémy môžu prichádzať, ak má muž trochu väčšie prirodzenie, než ostatní.
Niektorí muži, no aj niektoré ženy, si myslia, že vďaka väčšiemu penisu si dokážu užiť omnoho lepší sex. Sex ponuky sa vám však len tak hrnúť nebudú, aj keď tam dolu máte niečo trochu viac. Presne opak je pravdou. S veľkým penisom nie je práve úplne najlepší sex, ktorý by vyhľadávali všetky ženy.

 


Žiadna erotika

 


Zabudnite na nejakú erotiku. Možno sa tešíte na sex so svojou partnerkou, no nemusí to byť ani zďaleka také perfektné, ako si myslíte. Ženy sú jemné stvorenia, ktoré potrebujú aj pri intímnom styku nejakú jemnosť a nehu. S veľkým prirodzením, ktoré máte to je však niekedy nemožné.

 


Análny sex? Ani za nič

 


Máte radi análny sex? Je známe, že pre ženy to úplne príjemné nie je, no mnohokrát sa podvolia a priateľovi či partnerovi jednoducho dovolia aj niečo takéto. Ak však máte príliš veľký penis, a tým nemyslíme iba dĺžkou, ale aj hrúbkou, análny sex môže byť pre ženu veľmi bolestivý. O análnom sexe by ste mali len premýšľať a snívať, pretože žene môžete okrem bolesti spôsobiť aj rôzne iné zranenia, ktoré by ste nechceli. Rovnako to platí nielen u vašej partnerky, ale aj pri rôznych sex ponukách, ktoré by ste mohli využívať.
Rovnako ako pri klasickom sexe, tak aj pri análnom, ak ho už budete robiť, nikam sa neponáhľajte, pretože to môže dopadnúť ešte horšie, ako by ste si mohli predstavovať.

 


Sex ponuky

 


S veľkým penisom si možno nezasexujete dobre ani pri rôznych sex ponukách či na sex privátoch. Nie je to totižto ono a niektoré ženy by sa mohli zľaknúť, pretože môžu mať skúsenosti s niečím takýmto. Ak aj vy uvažujete nad tým, že by ste si objednali niekoho na domov, určite sa správajte nežne a jemne, pretože ak by ste ponáhľali, nemuselo by to vyjsť práve najlepšie.

 


Polohy

 


Niektoré ženy môžu dokonca pri sexe s veľkým penisom aj krvácať. Je to najmä enormnej veľkosti. Aby ste si boli istí, veľkosť príliš veľkého penisu je podľa odborníkov približne 20 centimetrov a viac. Ak máte teda nejaké problémy pri sexe, určite skúste vymeniť polohu. Určite neskúšajte nejaké akrobatické prvky, ktoré by mohli byť veľmi nebezpečné. Najlepšie bude ak skončíte pri klasických pozíciách, ktoré sú aj bezpečné.

 


Teória psychológa

 


Nie je to žiadny výmysel. Sám psychológ Stuart Brody a jeho tím všetko poriadne skúmali a zistili, že veľký penis nie je žiadna výhra. Myslíte si, že len s takýmto dosiahnete orgazmus? Mýlite sa. Práve s väčšími rozmermi sa nemusia ženy úplne uvoľniť, môže ich to bolieť a sex nebude vôbec výnimočný či iný. Potvrdila to aj samotná anketa, kde sa pýtali žien, ako sú spokojné s priateľovou veľkosťou penisu a ako často dosahujú orgazmus. Zistilo sa, že najčastejšie ženy dosahujú orgazmus a majú perfektný sex s priemerne veľkým penisom, čo predstavuje približne 15 centimetrov. Menší alebo väčší penis o niekoľko centimetrov tak znižuje pravdepodobnosť vyvrcholenia. Práve preto by ste mali vedieť, že nielen malé, ale aj veľké penisy nie sú práve výhrou.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.