Sex v manželstve

23.08.2017 |
Sex v manželstve


Tohto sa každý bojí. Bude aj po svadbe váš sexuálny život rovnaký ako doteraz? Ak máte dlhodobý vzťah, odpovedali ste si určite nejak v zmysle, že veď už aj tak nie je na prvom mieste, zmeniť by sa to nijak výrazne nemalo. Naopak páry, ktoré do manželstva skočia naozaj rýchlo a majú sex dvakrát denne si neuvedomia, že tá zdržanlivosť po svadbe je úplne prirodzená a bola by sa dostavila aj bez svadby. Je to jednoducho všeobecný názor, ktorý dosť vo svete prevláda. Čo ale ak sex bude, ale nebude taký ako predtým? Čo ak sa začnete počas sexu nudiť a nebude to pre vás nič moc? Skúsime si všetko napísať.
Naozaj veľké množstvo párov sa bojí, že sex po svadbe bude postupne upadať, až sa z neho stane len prostá spomienka. Týchto situácií sa boja nielen muži, ale dokonca aj samotné ženy. Zlá správa je, že vám možno bude skutočne dlhšie trvať, než sa dostanete do tej správnej nálady na milovaní so svojím partnerom alebo so svojou partnerkou, tak ako tomu bolo na počiatku vášho krásneho a hlavne aj sexuálneho vzťahu. Hlavne už dávno bolo dokázané, že sex je pre nás zdravý. Prispieva k znižovaniu bolesti, či hmotnosti, minimalizuje riziko srdcových ochorení. Dokonca ľudia, ktorí majú často sex trpia menej často rôznymi chrípkami alebo inými infekčnými chorobami, ktoré na nás striehnu. V manželstve býva sex omnoho jednoduchší. Pokiaľ teda vychádzate tak ako by ste aj mali. Často stačí len prísť domov, trochu sa vašej partnerke, či partnerovi, venovať a sex zaručene mať budete. Pokiaľ ale prídete domov z krčmy opitý alebo budete dávať najavo vašu únavu z práce každý deň, sex mať určite nebudete. Manželky partnerom dosť často sex odopierajú aj z iných vecí. Napríklad keď ich chcú za niečo potrestať, a to aj keď sa jedná naozaj len o maličkosti. Snažte sa teda obaja, aby váš vzťah fungoval naozaj vo všetkých oblastiach a určite sa vám potom zlepší aj ten milostný, pretože potom bude fungovať aj ten manželský sex.

 


Skúste rozvinúť vašu fantáziu.

 

 
Ak náhodou máte nejaké tajné priania, ktoré by ste chceli vo vašej spálni vyskúšať, nemusíte sa za to vôbec hanbiť. A už vôbec nie v manželstve. Skúste povedať svojej polovičke na čo máte chuť, čo chcete vyskúšať v posteli a s kým. Nemôže vás za to súdiť a predsa len dávate len svoj návrh, nič záväzné. Nebojte sa povedať nič nahlas, poznáte sa predsa už dosť dlho na to, aby jedného z vás niečo takéto vykoľajilo. Aby bol manželský sex stále dostatočne vzrušujúci, skúšajte neustále nové veci. Stále je sa čo učiť a až do smrti budete svoju partnerku spoznávať, rovnako ako aj ona vás. Potom sa môžete tešiť na naozaj skvelé uspokojenie. Nevyhýbajte sa viacerým polohám, ktoré sú medzi pármi obľúbené. Začnite s orálom, ktorý budete postupne gradovať. Výmena polôh je prakticky nutná, ak sa nechcete dostať do stereotypu a nudy. Majte nejaké obľúbené polohy a skúste ich vždy rôznorodo striedať a hlavne nech robí niečo aj partner, nie len vy.

 


Čo vám ešte môže pomôcť

 


Použite nejaké hračky, kľudne aj obyčajný šál, ktorý nájdete v šuflíku, aby ste nemuseli míňať zbytočne veľa peňazí za putá. Skúste pripútať seba alebo svoju partnerku. Ruky či nohy alebo oboje a poriadne si užite miernu dominanciu. Chlapi už nemusia byť najmladší, preto aj taký malý vibrátor by mohol sex oživiť a docieliť to, aby predohra nebola taká nudná kým sa naštartujete aj vy. Mohli by ste sa báť, že vás neskôr nahradí, preto by som zaobstaral len taký obyčajný. Žiadne špeciálne funkcie ani nie sú potrebné, hlavne aby sa to hýbalo. Ak sa náhodou nebojíte odkopnutia od svojej ženy a toho, že vás nahradí umelým kamarátom, tak kľudne zainvestujte a kúpte tie, ktoré sa špecializujú na dráždenie bodu G, klitorisu alebo iných partií v lone partnerky. Gél je tiež dobrou súčasťou pri sexe, pretože nie vždy to môže ísť ľahko. Nemusíte sa hanbiť povedať, že vás niekedy bolí to, keď penis zasúvate do pošvy. Niekedy to je proste prirodzene ťažšie, nemôže za to ani jeden z vás, preto predíďte zbytočnej bolesti gélom, ktorý vám môže aj predĺžiť váš sex, čo niektorí taktiež ocenia. Nie len predĺženie, ale aj lepšie kĺzanie. Tým môžete zase skúšať aj nové polohy, ktoré by ste sa mohli dozvedieť v ďalšej erotickej pomôcke. Kniha lásky – Kamasútra. Nájdete tam niekoľko desiatok polôh, ktoré ste možno ani nevedeli, že existujú. Indovia ale vedeli, prečo niečo také spísali a zaručene vám skúšanie týchto polôh pomôže v milostnom živote. Zlepší to komunikáciu, pretože či chcete alebo nie, pri niektorých polohách je komunikácia, rady, pomoc a trpezlivosť nevyhnutná.

 


Sex ponuky na inej lodi

 


Ak vám takúto ponuku prestane vlastná žena dávať či už chvíľku po svadbe alebo neskôr, je to chyba. Samozrejme nie len jej, ale aj vaša, že ste sa viac nesnažili ju zaujať alebo ste ju nepočúvali. Vždy sa nájdu rôzne príčiny, ktoré sa nemusia zdať ani jednej strane správne. Hlavne preto píšem, že chyba je na oboch stranách. Ak o vás ani partner alebo partnerka nemá záujem, je aj jej chyba keby ste sa náhodou uchýlili k nevere. Môžete to brať ako chcete a mať na to vlastný názor, ale je to proste tak. Ak muž a po dlhšom čase aj žena nemajú na sex chuť, tak je prirodzené, že potrebujú ukojiť svoje prirodzené pudy. Nehovorím, že je to normálne, ale podľa očakávaní sa potom stane aj to, že muž si nájde milenku a žena milenca. Muži to zvyknú ale poňať ešte inak. Možno si myslia, že platený sex nie je tak úplne podvádzanie. Predsa len nemajú milenku, len chodia stále k inej žene alebo inak prostitútke, ktorá ich poteší a je to bez citu. Proste len obchod. Či je to podvádzanie nechám už na každom z vás, ale ak mu na sex priváte ponúknu lepšie služby ako doma a je to pre neho výhodnejšie, niekde asi bude chyba alebo nejaký ten háčik. Stále častejšie služobné cesty a stále dlhšie, až sa z manželstva stane vzťah na diaľku a neskôr zistíte, že váš muž si užíva na priváte s nejakou ženou. Ak mu totiž dáva to, čo ste vy nedokázali, tak je jasné prečo radšej chodí k platenému afrodiziaku svojho milostného života. Ak ale zistíte, že vás v manželstve niekto podvádza, treba si povedať, či to nie je tak trochu aj vaša vina, pretože kritizovať vie každý, presviedčame sa o tom každý deň na internete, ale priznať si chybu je to najdôležitejšie. Nehovorím o dopustení a že nikto nemá byť na nikoho nahnevaný, len to, že netreba všetku vinu zvaľovať na jedného človeka a treba to začať riešiť, napríklad v manželskej poradni alebo u psychológa. Ak už si neviete pomôcť vy sami, tam by vám mali dokázať pomôcť. Ak by nepohlo náhodou ani toto, treba sa pozrieť na to, či váš vzťah vôbec má zmysel a či neprišiel čas na jeho ukončenie, lebo držať niečo pokope nasilu bude dosť zbytočné a verte, že ani deti niečo také nezachránia. Naopak, možno im ublížite práve tým, že zostanete spolu a budú musieť znášať vaše neustále hádky alebo ak sa aj nebudete hádať, nebude dobrým príkladom to, keď syn uvidí, že otec chodí každý večer preč a po pár hodinách sa vráti. Výhovorky v neskoršom veku nepomôžu a môže sa to naozaj zle skončiť a ublíži to všetkým naokolo. Premyslite si preto, čo spravíte ešte skôr ako to urobíte.

 


Pravidelnosť sexu

 


Ak ste sa aj vždy smiali, keď vám kamarát hovoril nejakú historku, že majú jeden deň v týždni vyhradený pre sex, tak to isté sa môže stať aj vám. Na prvý pohľad nemá dopredu zjednaný deň, či dátum žiadnu iskru. Na druhú stranu už ale viete, že v ten večer budete mať určite sex. Pokiaľ sa nemusíte milovať každý de§, je pravidelný sex celkom dobrým spôsobom, ako nevyjsť z cviku. Už od rána sa môžete vzájomne provokovať, posielajte si sex SMSky s erotickým obsahom, ktorý vás bude celý deň držať na takej peknej hladine vzrušenia. Keď budete spolu, dotýkajte sa len tak letmo, aby vás to na večer mohlo poriadne vyprovokovať a nech tá noc stojí za to, možno neskôr aj docielite, aby bolo takých večerov opäť viac a viac. Kým neskĺznete do stereotypu a nebudete mať sex len v stredu a len z povinnosti je to na dobrej ceste. Pokiaľ ale takáto situácia nastane, skúste sa nad tým všetkým poriadne zamyslieť. Skúste nedopustiť aby bol manželský sex naozaj tak nudný alebo aby z vášho života úplne zmizol a vy by ste ho museli hľadať niekde inde.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.