Sex v tehotenstve: Áno, či nie?

04.07.2017 |
Sex v tehotenstve: Áno, či nie?


Mnohé ženy si myslia, že po otehotnení prichádza približne deväť mesiacov bez intímneho styku, kde by si užili a uvoľnili sa. Pre mnohé to na začiatku ani nie je problém. Sexuálne chúťky sú prvé dva či tri mesiace úplne pochované pod čiernu zem a nepomôže vôbec nič.
Tehotným ženám na začiatku tohto obdobia sa ani netreba čudovať. Podráždenosť, nevoľnosť, čudné chute do jedla a priberanie na váhe nie je nič príjemné, čo by sa im mohlo páčiť. Nie je tak nič čudné, ak ženy nemajú chuť na sex a radšej si večer pozrú televíziu alebo si prečítajú nejakú knihu. Veľa mužov je tak odkázaných prvé dva až tri mesiace na samých seba.
Po nejakom čase sa však tehotnej žene vráti aj chuť na sex. Telo si začína zvykať na to, v akom štádiu sa nachádza a najčastejšie v období tretieho až štvrtého mesiaca si tak pripustí aj chuť na niečo takéto. Je však sex v tehotenstve bezpečný a vhodný? Dnes máme pre vás mýty o sexe v tehotenstve, ktoré už dávno nie sú pravdivé.

 


Je nebezpečný

 


Veľmi častým mýtom, ktorý sa objavoval najmä v minulom storočí bolo to, že je sex v tehotenstve nebezpečný. A to nielen pre dieťa, ale aj pre samotnú matku, ktorá dieťa čaká. Mýtus bol podložený najmä na tom, že sa môže plodu niečo stať. Nemusíte sa však ničoho takéhoto báť. Je samozrejmosťou, že by ste nemali skúšať žiadne akrobatické prvky a rôzne nové polohy, no ak chcete mať klasický, dobrý sex, určite ho môžete mať aj počas tohto obdobia, v ktorom sa vaša partnerka nachádza. Práve hormón šťastia, ktorý sa vylučuje pri sexe pomáha dieťatku, ktoré čakáte.

 


Je nevhodný

 


Rovnako ako prvý, tak aj druhý mýtus patrí ešte do minulého storočia, kedy bol sex vhodný až po svadbe. Takisto k týmto nepísaným "pravidlám" patrilo aj to, že je sex s tehotnou ženou jednoducho nevhodný. Doba sa však posunula a vy sa nemusíte vôbec báť toho, že by ste spravili nejaký zlý skutok. Je to vec vás a vašej partnerky, takže sa nemusíte hanbiť za niečo, čo je úplne normálne a vykonáva to väčšina párov na svete.

 


Je nepotrebný

 


Možno si myslíte, že vydržíte deväť mesiacov bez sexu. Žena možno áno, pretože sexuálne chute nie sú až také silné, ako za normálnych okolností, no muž na také dlhé obdobie nie je stavaný a jednoducho to nemusí vydržať. Práve preto mnohí využívajú rôzne ponuky na sex, čo vôbec nepomáha ich vzťahu. Nielen pre udržanie chlapa, ale aj pre to, aby ste sa vy uvoľnili, mali by ste si raz za čas vyhodiť z kopýtka. Síce sa možno ženy necítia úplne príťažlivo, ak čakáte doma prírastok, opakujte svojej polovičke, že vyzerá skvelo. Určite to zaberie.

 

 

Orálny sex určite nie

 


Orálny sex nebýva veľmi často obľúbený medzi ženami, no pre mužov to je niečo, čo majú veľmi radi. Niekde ste už mohli počuť, že orálny sex nie je úplne vhodný pre ženy, ktoré čakajú dieťatko. Ak však chlap bude k svojej žene jemný, prívetivý a nebude príliš naliehať, všetko bude v poriadku a aj takýto sex si spolu so svojou tehotnou partnerkou môžete užiť.

 


Urýchli pôrod

 


Posledný z mýtov, ktorý tu máme je o pôrode. Tento mýtus sa začal šíriť len pre pár rokmi, no nie je vôbec pravdivý. Či už sami chcete, aby sa pôrod urýchlil a mali ste doma bábätko skôr, alebo presne naopak, chcete len to, aby sa bábätko dobre vyvinulo a neponáhľalo sa nikam, sexom nespravíte ani jedno. Nijako tým nič neurýchlite ani nespomalíte, všetko bude úplne na rovnakej úrovni, ako bolo predtým. Jediná zmena bude tá, že sa budete cítiť omnoho lepšie, ako predtým.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.