Sex za peniaze

14.07.2016 |
Sex za peniaze

Sex ponuka výmenou za peniaze má svoje pre a svoje proti bez ohľadu na jeho pozitívne aj negatívne stránky je čoraz viac vyhľadávaný mužmi, ktorí majú svoje tajné túžby a chcú ich zrealizovať napríklad aj takouto cestou.

 

Aj keď sa mnohí pri myšlienke sexu za peniaze pohoršujú, je treba povedať, že to nie je nič tak hrozného. Naviac je to často krát aj výhodné a pragmatické. Skratka sex a peniaze idú dokopy a ponúkajú riešenia. 

 

Vyjde to lacnejšie, ako si vydržiavať milenku


Vydržiavanie milenky vyjde o veľa viac, preto že jej kupujete rožne darčeky, oblečenie, obuv, náhrdelníky, prstene, náušnice. No a tiež musíte zaplatiť za rôzne služby, ako romantický pobyt, kaderníka, vizážistu a iné, podľa náročnosti konkrétnej ženy.  A to všetko len kvôli sexu.

Nemusíte mať strach že bude žena sklamaná


Určite sa to stalo mnohým, keď ste bol hotový do niekoľkých minút. Žena z toho vlastne nič nemala, ostala sklamaná a šance na ďalší sex sa rapídne znížili. So ženou zo sex biznisu takéto starosti mať nebudete, preto že tá zaplatené dostala a je jej jedno ako ste jej služby využil.

Bez dlhotrvajúcej predohry


Nemusíte vytvárať žiadnu romantickú atmosféru, stlmené svetlo, otváranie vína, erotické dotyky a nežné bozky. Skratka bez nejakých citových výlevov využijete sexuálnu ponuku ženy a je to. Po vykonaní tejto prestávky na priváte pokračujete tam kde ste prestal vo svojej práci alebo si idete plniť iné svoje voľnočasové záľuby.  

 

Istota v tom, že dostanete to čo chcete


Ženy ponúkajúce sexuálne služby Vám jednoducho a bez odvrávania či výhovorky splní požadovanú služby. Teda pokiaľ je táto služba u nej v ponuke. Nepovie že momentálne nemá chuť či náladu alebo že ju bolí veľmi hlava.

 

Žiadne iné starosti


Po sexe či nejakej inej erotickej službe sa oblečiete a idete preč. Žiadna iná strata času ďalším ležaním v posteli spolu vedľa seba až do rána, rozhovorom o ešte nesplnených úlohách v domácnosti, ...

 

Sex počas cestovania


V každej časti sveta nájdete nejakú ženu s ktorou, môžete maž sex za peniaze.

 

Súkromie

 

Medzi jeho hlavné pozitíva patrí napríklad diskrétnosť, vďaka ktorej sa nemusíte obávať toho, že by vás pri vašej milostnej radovánke nebodaj niekto vyrušil. Diskrétnosť a súkromie je totiž na tomto mieste na prvom mieste a preto sa ničoho nemusíte obávať.

 

Splnené priania

 

Mnoho mužov vyhľadáva sex za peniaze z jediného dôvodu a to z dôvodu , že si uspokoja svoje dlho očakávané priania túžby. Muži sú stále hravý a plný očakávaní aj keď dospejú. Práve sex za peniaze im ponúka kopec možností ako sa príjemne odreagovať a uspokojiť svoje potreby.

 

Nové skúsenosti

 

Nikto nepovedal, že sex za peniaze nás ničomu nenaučí. Práve naopak, môžete sa o sexe naučiť ešte niečo viac a skúsiť si niečo nové „v praxi“. Slečny, ktoré sa tomuto venujú to robia dlho a poznajú rôzne tajné finty.

 

Nekvalita

 

Nekvalitné služby vás môžu postrehnúť aj v tejto oblasti. Dávajte si preto dobrý pozor na to, aké služby využijete. Aj tie nekvalitné služby sa totiž niekedy môžu zdať lukratívne a profesionálne, pričom také v skutočnosti byť nemusia. Využívajte kvalitné služby skryté za spokojnosťou predchádzajúcich klientov.

 

Platený sex má skratka aj svoje výhody a preto si pozrite našu ponuku erotických inzerátov privatportal.sk

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.