Sex zoznamka na Pokeci

20.11.2016 |
Sex zoznamka na Pokeci

 

 

Asi každý z nás už navštívil rôzne chatovacie stránky, kde si môžete písať so svojimi známymi alebo úplne cudzími ľuďmi. Jednoducho sa skamarátiť s kýmkoľvek kto je pripojený. Je to relax, útek z reality a možno Vaša virtuálna pravá duša, ktorá Vás dokáže vypočuť a poradiť Vám v osobnom živote. Dnes už ale platí, že je potrebné si dávať pozor na toho kto Vám píše a komu sa zveríte so svojími súkromnými informáciami. Opatrnosti nikdy nie je dosť. Je preukázané, že takéto stránky navštevujú prevažne muži, pretože je pre nich možno ťažšie si nájsť nejaké dievča osobne. Nie je to žiadna hanba a dnes to patrí k životu. Je prirodzené, že teda viac mužov aj navštevuje aj chatovacie okienka s inými témami.

 

 

Konkrétne sex zoznamky.

 

Fungujú na úplne rovnakom princípe ako obyčajný chat, ale ak sa jedná o niečo lepšie, tak mnoho služieb je už spoplatnených, ako napríklad prehliadať si viac fotiek denne a písať viacerým dievčatám či mužom aj 50krát za pár hodín. Takéto služby už patria pod VIP balíčky, no mnoho ľudí neváha a zakúpi si ich. Ako som naznačil, aj ženy tieto stránky navštevujú, bez nich by to predsa nemali zmysel. Prečo? Jednoducho ak je nejaká „šedá myška“ hodená do kotla mužov, tak sa veľmi neprejaví ako keď si s niekým môže najskôr písať. Určite je to pre ňu ľahšie.
Asi každý z Vás pozná pokec. Nemyslím samozrejme dialóg dvoch alebo viacerých osôb, ale internetový web, ktorý sa od svojho spustenia teší naozaj obrovskému záujmu a mase ľudí, ktorá ho používa. Pokec je rozdelený na niekoľko miestností a práve niekoľko z nich je zameraných na zoznámenie sa aj v intímnej oblasti ako len obyčajnom kamarátstve. Tento portál je taktiež jednou z najrýchlejšie rastúcich webových portálov u nás. Samozrejme nie len tak pre nič za nič, ale pre neporovnateľné výhody, ktoré sa čím ďalej tým viac starajú aj o jeho záhubu. Jediná vec, ktorá je na pokeci spoplatnená je, že môžete sledovať svoj archív správ a že môžete vidieť, kto si pozeral alebo dokonca ešte pozerá Váš profil. To je fakt dobrá vec. Ale ani to nie je mínus. Tieto VIP služby sú dosť lacné a dokonca keď ď máte narodeniny, sú Vám tieto služby automaticky ponúknuté na sedem dní zadarmo. Nehovoriac o celoročných sezónnych akciách a podobne. To znamená, že všetko ostatné je zdarma. Písanie správ koľkokrát chcete za deň, písanie na nástenku, pridávanie fotiek, pozeranie fotiek niekoho cudzieho ak ich má sprístupnené. Všetko. Zatiaľ to vyzerá, že to má len samé výhody a roky aj malo. Portál, vyrobený Slovákom pre Slovensko, ktorý expanduje už aj do Českej republiky, kde ho začína poznať viac a viac ľudí. Čo začína byť problémom? Mnoho podvodných registrácií. Pokec bol zmienený v spojitosti s obťažovaním mladistvých na internete. Nikto však nemôže zabrániť každému, aby si zariadil viacero falošných účtov, ktoré budú podvodníci používať. Každý, kto využíva internetové zoznamky by si mal byť vedomý tohto rizika. Je preto potrebné byť pri tomto spôsobe zoznamovania opatrní, ale o tom sa rozpíšem neskôr, predsa len to patrí medzi dôležitú vec v dnešných časoch a hlavne v oblasti erotického dopisovania.

 

Anonymné dopisovanie


Na tomto webe je veľmi príjemné začať si nezáväzne písať aj s niekým cudzím. Predsa len je lepšie zoznámiť sa v pohodlí domova ako niekde vonku v zime. Osobný kontakt možno chýba, ale časom nikomu nebráni si ho aj vynahradiť rôznymi možnosťami. Aj niečo takéto dokáže zbližovať ľudí, hlavne keď sú niekoľko stoviek až tisíc metrov ďaleko a jednoducho nie je vo Vašich silách za tou osobou dochádzať.
Môžete byť aj naozaj veľmi hanblivý, to neznamená, že u žien alebo naopak ženy u mužov nemajú šancu. Práve, a nielen, sex zoznamka na tomto portáli by ale mala slúžiť ľuďom, ktorý sa chcú naozaj zoznámiť s niekým, kto zdieľa ich rovnaké či aspoň podobné hodnoty v sexuálnej a intímnej oblasti, rozhodne nie na podvodné písanie si a zneužívanie mladých žien či pubertiakov, ktorý radi skúšajú nové veci a rozhodne ich táto miestnosť neuveriteľne láka. V poslednej dobe sa začali na nástenke objavovať len samé inzertné statusy, ktoré píšu už ani nie tak amatérske dievčatá, ale ženy, ktoré vedia čo chcú a rozhodne to nie je zadarmo. Páči sa Vám nejaké sexi dievča, čo na fotke vyzerá aj milo a profil má aspoň čiastočne vyplnený? Niekedy môže zdanie celkom klamať a odpoveď, ktorá na Vás bude potom čakať môže byť typu: „Sex -50 eur, fajka – 25.“,ktorá zrovna nemusí potešiť. Obrovská výhoda tohto portálu je, že je zadarmo a ženy ani muži sa nemusia registrovať nič navyše, aby si mohli nejak zarobiť, či len privyrobiť. Ženy, ktoré Vám ponúknu heslo do šteklivého fotoalbumu a chcú len dobyť kredit, nie sú žiadnou neznámou pre ostrieľaných návštevníkov stránky. Fair-Play je samozrejme v tomto prípade narušená a nič sa proti tomu nerobí. Aj keď je na jednej strane možnosť zablokovať bežného užívateľa iným bežným užívateľom na nejaký čas pre trochu neslušnejší status, administrátor alebo administrátori to výrazne zanedbávajú aj keď ide o vulgárnosť, prípadne ako som spomínal, doslovné inzeráty žien s ich cenou a službami. Sex ponuky  sa tejto stránke teda rozhodne nemíňajú a sú jej kvantá. Nie len na samostatných nástenkách rôznych miestností, ale aj v samostatnej kategórií sex zoznamky, ktorá pod pokec a hlavne pod hlavný Azet spadá. Je preto jednoduché aj tu si vyhľadať a filtrovať osoby podľa Vašich kritérií a kontaktovať ich, prípadne môžete aj sami niečo napísať. Je to zadarmo a nemusíte ponúkať nič špecifické. Opäť jednoduchosť bez problémov. Nepotrebujete na nič študovať informatiku, stačí sa len trochu vyznať v internete a hlavne ak už máte prípadné skúsenosti z iných erotických portálov a sex  zoznamiek, bude to pre Vás prechádzka ružovou záhradou.
Vrátim sa ale späť k hlavnej pokec stránke. Len pred pár rokmi začali administrátori skúšať nový dizajn stránky, možno trošku komplikovanejší, ale s omnoho viac funkciami. Reakcie boli samozrejme rôzne, ale ako to už býva, každý si zvykol a tým našťastie pripadlo aj viac „starostí“ s profilom. Ten kto sa chce naozaj rozpisovať je to jednoduché. Profily som mierne spomenul. Máte na výber množstvo vecí, ktoré si tam môžete zadať, hlavne čo máte radi z kultúrnej, intímnej alebo inej oblasti. Máte možnosť spoznať Vy bližšie svoju vyvolenú, ktorá sa Vám zapáčila a vybrali ste si ju medzi kvantom účtov, ktoré prekračujú státisíce. Veľa z nich je samozrejme neaktívnych. To isté si môže povedať niekto o Vás. Čím lepšie máte vyplnený profil, tým lepšie pre Vás a ľahšie si môžete nájsť niekoho, kto s Vami bude zdieľať plno rovnakých pocitov. Profilové fotky sú prísne posudzované administrátormi, ale asi na celej stránke len to. Je nutné aby ste mali na fotke viditeľnú aspoň tvár čo najzreteľnejšie a byť na nej sám alebo sama. Inak by možný používateľ nemohol rozoznať o koho v tom profile vlastne ide. Najlepšie je si dávať čo najaktuálnejšie fotky, niečo podobné ako na sociálnych sieťach. Čaro písania si s niekým je rozhodne jedno z mála moderných vymožeností, ktoré asi neprestane ľudí baviť. Sú jednotlivci, ktorí samozrejme písanie nemajú radi, nieto ešte s cudzími ľuďmi, ale zoznámenie je práve o tom, či dokážete zbaliť niekoho osobne alebo nie. Pokec ponúka našťastie množstvo rôznorodostí. Sex služby ponúkajú dievčatá, ktoré majú možno nejaké finančné problémy alebo ich to len baví. Aj to práve môže byť rozdiel. Ak sa zoznámite so ženou, ktorá má jednoducho rada sex, tak ako Vy, určite si nevypýta žiadnu odmenu. Výmenou bude len písanie si a spoznávanie, aby ste si boli obaja istý, že nejde o podvod. Na druhej strane dievčatá, ktoré vedia čo chcú a idú si len za tým a naozaj priamo. Stretnutia s podobnými typmi dievčat môžu dopadnúť niekedy aj veľmi zle. Keďže sa tento web stal jedným z najúspešnejším, je pochopiteľné, že dávka kriminality rastie, to som spomínal už na začiatku. Je samozrejmé chrániť ľudí pred nástrahami internetu a najmä chrániť ich od ľudí, ktorý by mali príliš divné sklony. Polícia sama má vytvorených niekoľko profilov a podľa nich zisťuje reakcie jednotlivých užívateľov hlavne sexuálneho charakteru na neplnoleté dievčatá alebo naopak. Je potrebné si naozaj poriadne vyberať ľudí s kým si píšete a dávať si pozor. Nie je hanba sa pýtať, aby ste mali záruku o korektnosti človeka, ktorému napíšete email alebo tzv. „RPčky“ čo sú rýchle správy. Ide o to, aby ste sa cítili čo najlepšie a pri možnom budúcom stretnutí neboli zbytočne nervózny, či ide o niekoho skutočného a nie len o vtip alebo dokonca o niečo trestné.
Hľadali ste nejaké dievčatá a sklamali Vás? Všetky chcú príliš veľa peňazí, prípadne žiadna nechce sex zadarmo a len tak sa zabaviť? Je to tak. Stále viac sa to stáva skutočnosťou. Treba byť naozaj šikovný, použiť mužský šarm a ženu si podmaniť, aby ste boli ten, ktorý si ju zaslúži. Najľahšie to ide asi u dievčat od 15 do 17 rokov. Je to hranica kedy chlapci začínajú za dievčatami chodiť a hocijako sa zapáčiť, aby konečne mali sex. Ak máte ešte dokonca do 25 rokov, myslím, že je pre Vás to najľahšie namotať si mladé dievča a zároveň to stále nie je veľký vekový rozdiel. Či už ste mladý alebo starší, či dôchodca, nemusíte sa ničoho báť, ženy sú rôzne a majú radi všetkých. Dôležité je aj to, že tu nie sú registrované len mladé dievčatá alebo slobodné mladé ženy. Vôbec nie je ojedinelé tu naraziť práve na rozvedené ženy v domácnosti v stredných rokoch, ktorým chýba blízky kontakt a rozhodne si od Vás nevypýtajú žiadne peniaze, chcú si predsa len užiť a Vy tiež. To či to prerastie do niečoho vážnejšieho je už len na Vás, to ale nebráni príležitostnému a poriadnemu sexu vo dvojici, trojici alebo iných počtoch. Na nástenke sa taktiež pravidelne objavujú aj informácie z iných stránok, reklama zadarmo, ktorá dáva na známosť napríklad aj rôzne swingers párty či iné relaxačné zájazdy plné erotiky.

 

Dievčatá si tu zarobia sex službymi

 


Erotické služby tu ale ponúkajú vysokoškoláčky, ktoré si zarábajú na internát alebo zrelšie ženy. Medzi zrelé ženy by sme mohli zaradiť aj tie, ktoré nemajú partnerov už dlhšiu dobu a práve tie od Vás peniaze pýtať nebudú. Problém je, že vedia čo chcú a ak sa im nejak neukážete už na začiatku, sex mať nebudete. Najsilnejšou zbraňou pokecu a ľudí sú ich fotky. Nie tie profilové, ktoré som už spomínal, a pre ktoré platia dosť prísne pravidlá, ale tie vo fotoalbumoch. Môžete si spraviť album aký chcete a vložiť si tam fotky aké chcete. Možnosti sú potom rôzne. Mať album verejný, prístupný len pre priateľov a potom zamknutý. Keďže sa tento článok venuje práve sexuálnej téme, je trošku jasné, že práve v zamknutých albumoch budú fotky, ktoré sú omnoho pikantnejšie ako iné. Je to aj podmienka. Akonáhle ste na fotke nahý či už úplne alebo čiastočne, album musí byť zamknutý. V niektorých prípadoch sa to míňa účinku. Nie je žiadny problém nájsť si heslá do albumov na internete a albumy si prezerať. Samotný používatelia rozosielajú svoje heslá niekomu inému. Môže to mať rôzne dôvody a skúsenosti hovoria, že jeden z dôvodov sú práve erotické ponuky s konkrétnymi informáciami, ktoré nie je vždy úplne dobré mať v profile. Ak Vám stačia teda na vzrušenie len fotky, máte sa na čo tešiť a ak si chcete nájsť ženu na sex alebo na rôzne iné hry a profilová fotka buď nie je zobrazená alebo je pre Vás nedostatočná, tak tu môžete vidieť nie len tvár, ale naozaj rôzne krivky tela.
Mnoho ponúk, mnoho služieb, mnoho zábavy a mnoho rôznych iných vecí. Tento portál sa síce nemôžem rovnať profesionálnym webom výslovne vytvoreným pre erotiku, ale myslím, že je to kvalitná a možná konkurencia. Niekoľkokrát som v článku spomenul výhody a nevýhody aké tu sú, každý z Vás si mohol spraviť naozaj veľkú predstavu a obraz v hlave o tom ako to funguje. Nie je to návod, nie je to recenzia, len dobré rady, šikovnosti za roky praxe a prípadné zaujímavosti. Každý kto čítate tento článok hľadáte predsa len nejaké vzrušenie. Registrácia je jednoduchá. Dokonca po novom by malo byť potrebné zadať aj svoje telefónne číslo pre lepšiu verifikáciu účtu. Týmto by sa malo zabrániť len príležitostným a podvodným registráciám a hlavne podvodníkom. Systém síce potrebuje číslo len kvôli SMS kódu, ktorý dokončí registráciu. Je ale možné, že aj neskôr sa tie čísla dajú využiť a priradiť k užívateľom, ak by bola potreba. Myslím, že bezpečnosť sa týmto naozaj zvýšila. Profesionálnym stránkam sa to teda nevyrovná a to z jednoduchého dôvodu. Pokec nie je prioritne postavený na erotike, ale len na mladých ľuďoch a písaní. Nie je potrebné aby boli vyhľadávania podľa rôznych erotických kategórií. Je tu taktiež možnosť napísať celému radu ľudí, ktorý keď Vás aj náhodou odmietnu, nemusíte si z toho nič robiť. Môžete skúsiť nájsť ženu alebo muža, ktorí sa erotike nevenujú, radia sa medzi naozajstných amatérov, žiadnych profesionálov a tým môže byť sex aj dobrodružnejších. Je jasné, že ak by si už vypýtali aj nejaké peniaze, tak by to bolo menej ako na privátoch alebo nočných kluboch. Môže sa Vám podariť presvedčiť osobu na niečo čo máte radi Vy! Čo napríklad? Predsa sexuálne praktiky. Pissing, sado – maso, latex, je to ho naozaj veľa a aj keby sa zo začiatku niekto zdráhal, tak to môže skončiť nejakým kompromisom. Zoznamka pre dospelých na pokeci je naozaj výborný nápad a denne ju navštevujú stovky užívateľov a nebojím sa povedať, že je to jedna z najnavštevovanejších miestností. Nájsť tam preto niekoho, kto Vám bude vyhovovať je jednoduché. Zmeny grafiky násteniek a profilu sú už len čerešničkou na torte tejto, prakticky multifunkčnej stránky, ktorá je zadarmo. Nikto Vám žiadne správy nebude kontrolovať a ani nebude blokovať ani kázať čo v nich môžete a nemôžete písať ak to nebude blokovanie od konkrétneho užívateľa. Dúfam teda, že Vám tieto slová potešili, že Vám pomohli a vyznáte sa lepšie v internetovej komunikácií na pokeci. Veľa šťastia vo Vašom ďalšom hľadaní a užívaní si so svojimi novým partnerom alebo partnerkou nezabudnite na bezpečnosť. Tak hor sa do hľadania plného vzrušenia.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.