Sex zoznamka – nezáväzný zážitok

27.07.2016 |
Sex zoznamka – nezáväzný zážitok

Nikdy by som nepovedal, že na sex zoznamke je niečo tak zábavné a naozaj niečo, čo si ma maximálne obmotá okolo prsta. Je to túžba po nezáväznom zážitku, ktorý stojí naozaj za to. Jeden sobotňajší večer som sa rozhodol len tak, zo zvedavosti zaregistrovať na jednej zo známejších sexzoznamiek.

Vyplnil som si profil ako aj ostatné údaje ktoré k tomu boli potrebné. Nikdy predtým ma ani nenapadlo že sa na stránku, akou je napríklad sex zoznamka, niekedy zaregistrujem. Nakoniec to tak aj bolo a preto som sa to teda rozhodol aj využiť.

Spočiatku sa mi slečny, s ktorými som si písal nepozdávali a nebolo to ono. Keďže na ženy som dosť vyberavý bolo ťažké nájsť si tu niekoho, s kým by to bolo stopercentné. Po čase som si však začal písať so slečnou ktorá ma zaujala , nielen tým ako vyzerala ale takisto aj tým ako sa vyjadrovala.

Podľa jej slov mala veľmi dobrú prácu, bola to úspešná žena, dokonca matka dvoch detí , ktorá bola šťastne rozvedená a jej záľubou bol sex. Kto by to kedy povedal. Ja a matka dvoch detí? Spočiatku sme sa len oťukávali a nakoniec sme sa dohodli, že sa stretneme.

Stretli sme sa v jednom nemenovanom hoteli, ktorý bol na úrovni a ona tam čakala. Sedela pri bare hneď vedľa hotelovej recepcie a na sebe mala dlhé červené šaty . Vlasy mala rozpustené a jej oči boli doslova rajcovné a výrazne. Netrvalo dlho a po pár drinkoch sme skončili v hotelovej posteli.

Na sex s ňou asi nikdy nezabudnem, pretože boli uspokojené nielen moje ale aj jej túžby. Všetko bolo divoké dokonalé a miestami až romantické. Dohodli sme sa preto, že sa stretneme ešte niekoľkokrát potom. Sex zoznamka mi dala možnosť zažiť niečo, s čím som nikdy nepočítal. Avšak som veľmi rád že som si to vyskúšal.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.