Sexponuka na zbláznenie

30.06.2016 |
Sexponuka na zbláznenie

Šialený návrh

 

Keď mi Peter pri nedeľnom obede víťazoslávne oznámil svoj nápad, bola som si takmer istá, že sa zbláznil. Mlčky som na neho vyvaľovala oči a hlavou mi vírila myšlienka, či je toto skutočne muž, ktorému chcem o dva týždne povedať svoje áno. On si moje mlčanie zrejme vysvetlil ako nemý súhlas a s neskrývaným nadšením vykladal, ako sa mi to bude páčiť, koľko má ten Patrik skúseností a čo všetko s ním môžem zažiť. Pri zmienke, že to bude zadarmo, lebo chlap je už za vodou a niektoré "fušky" robí len tak pre radosť, som sa zodvihla a s buchnutím dverí som odišla do spálne.

Peter prišiel asi po desiatich minútach. Mlčky sa ku mne pritúlil a hladkal ma po vlasoch. Vedela som, že ma miluje, no v hlave mi neustále vírili jeho slová. Prečo to odo mňa chce? Zľakol sa svadby? S Petrom sme spolu už od mojich stredoškolských čias. Bol prvý a jediný muž v mojom živote. On skúsený Casanova, ja mladá žubrienka. Je to už šesť rokov, čo som sa do neho bezhlavo zamilovala a necelý rok odvtedy, ako ma požiadal o ruku. A teraz? Svadba v dohľade a on mi navrhne sex s iným mužom. Vraj mi chce dopriať dobrodružstvo ešte pred svadbou, aby som mala aj ja šancu vyskúšať, aké je to milovať sa s niekým iným. Chce touto zvrátenou sexponukou uľaviť svojmu svedomiu?

Posledná šanca

 

Prešlo niekoľko dní a môj hnev na Petra vyprchal vo víre svadobných príprav. Skúška účesu, líčenia, dohodnúť podrobnosti s fotografom... nevedela som, čo skôr. Pomedzi všetky tie stretnutia mi občas preblesla hlavou myšlienka, či by som tú nemiestnu Petrovu ponuku nemala prijať. Hrniem sa do manželstva s tým, že už nikdy nebudem mať šancu vyskúšať sex s iným mužom. A sex predsa milujem. Raz som tieto myšlienky odohnala presviedčajúc samú seba, že nie som nijaká nymfomanka, inokedy ma príjemne šteklili v mojom ženskom vnútri až som sa musela nevdojak usmiať.

Keď som si na skúške šiat obzerala svoju dokonalú figúru, bolo mi to zrazu jasné. Prečo by moje telo malo poznať iba jedného muža? S Petrom chcem predsa stráviť život a podobná sexponuka už iste nepríde. Večer som mu opatrne predostrela svoje rozhodnutie. Zdalo sa mi, že zostal mierne zaskočený, no bez zbytočných komentárov mi dohodol stretnutie s Patrikom, džigolom s úspešnou kariérou v Rakúsku a svojim spolužiakom z výšky.

Rozlúčka so slobodou

 

Bola sobota večer, týždeň pred svadbou. Peter s kamarátmi zapíjal slobodu a ja som mala s jeho požehnaním stráviť noc s iným mužom. Dohodol mi stretnutie v Patrikovom byte v centre. Odhodlane, no s trasúcimi sa rukami som stlačila zvonček pri jeho menovke. Príjemný mužský hlas mi oznámil, že ma čaká na treťom poschodí. Vyviezla som sa hore a nestihla som stlačiť zvonček, keď sa dvere bytu prudko otvorili. Patrik ma s úsmevom na tvári a zásterou okolo pásu pozval dnu. Bol to sympatický muž s vyšportovanou postavou a očarujúcou charizmou. Privítal ma s pohárom vína a chutnou večerou, ktorú som s mojím strachom stiahnutým žalúdkom zvlášť neocenila. Priateľská atmosféra, Patrikov úsmev, nezáväzný rozhovor a dve fľaše vína moje napätie postupne uvoľnili.

Myslím, že rumenec v mojich lícach a úsmev na tvári boli pre Patrika signálom, že nastal ten správny čas. Vzal mi pohár s vínom a začal mi nežne masírovať šiju. Jeho ruky boli naozaj zázračné. Hlavou mi preblesla myšlienka, koľko žien už asi uspokojili. Rýchlo som ju odohnala a venovala som sa prítomnému okamihu. Patrik práve rukami prechádzal k mojim prsiam. Slastne som sa oprela o operadlo stoličky a vychutnávala som si jeho dotyky na bradavkách. Zohol sa a zatiaľ čo perami nežne láskal môj ušný lalôčik, rukou mi pomaly vyhŕňal sukňu. Cez nohavičky mi začal jemne masírovať klitoris a ja som presne vedela, za čo sú ochotné tie stovky žien tomuto mužovi zaplatiť. Svojimi dotykmi ma privádzal do šialenstva. Prvé vyvrcholenie som pri ňom dosiahla ešte oblečená. Nestihla som si vydýchnuť a už ma s túžbou v očiach bral do náručia. Posadil ma na kuchynský stôl a šikovne mi vyzliekol nohavičky. Zohol sa a jeho jazyk sa roztancoval medzi mojimi stehnami. Celé moje telo sa prehýbalo v kŕči rozkoše. Pritiahol ma ku kraju stola a svojím penisom do mňa vkĺzol so šikovnosťou pre neho typickou. Nikdy som nezažila podobnú sexuálnu súhru. Mala som pocit, že naše telá priam tancujú divokým vzrušením. Ako sa blížilo vyvrcholenie, naše pohyby naberali na prudkej intenzite až sme spoločne vybuchli v nádhernom orgazme. Po krátkej prestávke pri cigarete a pohári vína sme pokračovali v Patrikovej spálni, kde som prvýkrát vo svojom sexuálnom živote zažila viacnásobný orgazmus. Naše telá si vydýchli až s východom slnka. Bola to tá najkrajšia rozlúčka so slobodou, akú si nevesta môže priať.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.