Sextrénerka vášne

05.07.2016 |
Sextrénerka vášne

 

Firemný event

Okolo jedenástej bola už zábava v plnom prúde a ja som si hovorila, že tohtoročná akcia sa zas perfektne vydarila. Letný teambuilding sa pomaly stával tradíciou našich fitness centier. S Dávidom, mojim obchodným partnerom, sme si zakladali na dobrej atmosfére pracoviska a takéto príležitostné akcie boli pre jej budovanie ako stvorené. Celý tím sa spoznal, stmelil a spolupráca potom prebiehala na celkom inej úrovni. Spokojne som skonštatovala, že nováčikovia sú spoľahlivo začlenení a upila som si z obľúbenej škótskej. O pár minút sa na stoličku vedľa mňa zosunul Michal, náš manažér, a utierajúc si čelo skonštatoval, že ženskému osadenstvu na parkete akosi nestačí. Jeho prítomnosť ma potešila. Michal u nás pracoval iba pol roka. Bol mladý a s Dávidom sme dlho rozmýšľali, či je skutočne vhodný na takú zodpovednú pozíciu. Jeho referencie nás však presvedčili a zatiaľ neľutujeme. So svojou žoviálnou povahou je príjemným oživením a práca mu ide naozaj od ruky. Doteraz som však nemala príležitosť bližšie ho spoznať a tak som sa s chuťou pustila do družného rozhovoru s týmto sympatickým, mladým športovcom. Prekvapivo sme našli kopec spoločných tém od práce cez šport až po partnerské vzťahy. Neohromilo ma zistenie, že Michal nemá priateľku. Prevádzkami sa dokonca šírila klebeta, že je ešte panic. Veľmi som jej neverila a v podstate ma to ani zvlášť nezaujímalo.

 

Hotelová izba

Čas plynul, obsah fľaše sa míňal a ja som sa spamätala až neskoro po polnoci. Uvedomujúc si, že ráno ma čaká skoré vstávanie, som sa schytila na odchod. Michal sa gavaliersky ponúkol, že ma odprevadí. Vonku bola hlboká noc a k nášmu hotelu to bolo pár stoviek metrov, takže som sa príliš nezdráhala. Vchádzajúc do hotelovej izby som si povedala, že kruhom pod očami sa aj tak nevyhnem a pozvala som ho na rozlúčkový drink. Opäť sme sa rozhovorili a Michala zaujímala moja kariéra. Bola som na túto otázku zvyknutá. Veľa ľudí zaujímalo, ako som sa zo začínajúcej trénerky za pár rokov prepracovala na spolumajiteľku siete fitness centier. Odpoveď bola prostá – láska k športu a výborný marketing. Keď som Michalovi hovorila o svojich trénerských začiatkoch, postrehla som jemný úsmev na jeho tvári. Asi si všimol otázku v mojich očiach, lebo úprimne poznamenal: „Neviem si ťa predstaviť ako trénerku.“ Nečudovala som sa. Stretávali sme sa iba na poradách a spoločenských podujatiach. Boli sme si celkom cudzí a zrazu takí blízki.

 

Tréning sexuálnych zručností

Padli ďalšie drinky a obaja sme už boli poriadne podgurážení. Ani neviem ako, ocitla som sa zrazu na Michalových kolenách a on ma zahŕňal  sladkými bozkami. Jeho jazyk bol náruživý a jeho bozky ma spaľovali z vnútra. Bol odo mňa o dobrých pár rokov mladší, no v tej chvíli bol vek to posledné, na čom záležalo. Zamrazilo ma až keď som si všimla jeho trasúce sa ruky, ktoré mi práve rozopínali blúzku. Vtedy mi prebehli hlavou všetky tie klebety o jeho sexuálnej neskúsenosti. Naozaj môže byť panic? Mám byť jeho prvá? Prečo to robí? A prečo doteraz nie? Vírilo mi hlavou zatiaľ čo ma Michal zbavoval podprsenky. Keď sa však ústami prisal na moje bradavky, bolo mi razom všetko jedno. Vychutnávala som si jeho horúce pery na tých najcitlivejších miestach a oddávala sa sladkej rozkoši. Padli sme do postele vo vášnivom objatí. On podo mnou už bez košele a nohavíc. Využila som to a šikovne som mu stiahla aj posledný zvyšok oblečenia. Jeho stuhnutý penis som zľahka poláskala v rukách a potom v ústach. S potešením som ho oblizovala presne cielenými pohybmi a Michal sa im slastne oddával. Keď som zacítila vo svojom lone explóziu túžby, bolo mi celkom jedno, čo tento chlapec zažil alebo nezažil. Stiahla som si nohavičky a sadla som si priamo na jeho pevný penis. Moja vagína bola premočená vzrušením a jeho penis do nej vnikol ako nôž do masla, rýchlo a hladko. Celým mojim telom prešla explózia rozkoše a ja som chcela viac. Jazdila som na ňom ako na mladom neosedlanom žrebcovi, rýchlo a divoko. Nevnímajúc jeho neskúsenosť som sa rozhodla ukojiť svoju potrebu a moje pohyby odrážali neskrotnú túžbu. Michalove telo so mnou rytmicky pulzovalo slastne sa prehýbajúc v kŕči vzrušenia. V posledných minútach som sa na ňom pohybovala tak divoko až posteľ prudko narážala o stenu susednej izby. Bolo mi to však jedno až kým som uspokojená nepadla do jeho náručia. Michal tiež hlasno vydýchol v návale orgazmu.

Moju izbu opúšťal až nadránom s úsmevom na tvári a so slovami: „Si bezpochyby tá najlepšia... trénerka.“ Od tej noci sa na každej porade, keď ho vidím veselo žartovať s kolegyňami, zamýšľam, či som bola naozaj jeho prvá a čo mal na mysli svojou poslednou vetou. Bola som pre neho sextrénerkou, ktorá ho zasvätila do tajomstiev vášnivého "športu" alebo len narážal na náš posledný rozhovor? To sa už pravdepodobne nedozviem. Iba ak... nasledujúci teambuilding plánujeme na koniec augusta.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.