Sexuálne praktiky pre odvážnych

26.08.2016 |
Sexuálne praktiky pre odvážnych

Erotika nezačína a nekončí pohlavným stykom. Jej príchute sa plynule menia na kontinuu začínajúcom sladkou romantikou a končiacom tvrdým sadizmom. Nie, do týchto extrémov dnes zachádzať nebudeme. Hoci ani praktiky, ktoré sa vám chystáme predstaviť, nie sú ničím pre konzervatívnych milovníkov starej dobrej misionárskej polohy. V skutočnosti dokážu celkom kvalitne otriasť heterosexuálnym egom nejedného muža.

Glory hole

 

Alebo anonymita na druhú. O erotický zážitok, ktorý nechá chladného len máloktorého muža sa v tomto prípade postará diera v stene. Áno, páni, mali by ste nabrať odvahu a strčiť do nej svoj najcennejší nástroj. Glory hole alebo otvor blaženosti zabezpečuje možnosť sexuálneho kontaktu bez toho, aby sa dvaja ľudia vôbec videli. Jednoducho strčíte a čakáte, čo sa bude diať. Najčastejšie využívanou praktikou je orálne uspokojenie. Nezriedka sa však stretnete aj so zavedením do vagíny alebo konečníka. Adrenalín pramení z nevedomosti. V skutočnosti netušíte, kto je na druhej strane a čo s vašou mužskou pýchou spraví. Hoci existujú aj varianty, pri ktorých svoje prianie napíšete na papierik a prestrčíte na opačnú stranu. Po akte vytiahnete nohavice, odídete a už nikdy sa nedozviete, kto bol za zástenou. Možno suseda, bývalá spolužiačka alebo najlepší kamarát. Má to svoje čaro, čo poviete? Ak však chcete mať aspoň akú - takú istotu, že si okrem vzrušujúceho zážitku neodnesiete aj nejakú tú pohlavnú chorobu, neoplatí sa strčiť penis do každej diery na to určenej. Spoľahlivejšou voľbou je nájsť erotický klub alebo sexprivát, ktorý takúto službu poskytuje.

Pegging

 

Páni premasírujte si otvory, začíname! Áno, penis môžete tento krát pokojne nechať v nohaviciach. Pri peggingu ho totiž nebudete potrebovať. Na rad prichádza ďalšie, nemenej citlivé miesto vášho tela, konečník. Pochopili ste správne, bude sa vnikať dnu. Akokoľvek zvrhlo to znie, táto technika si našla svojich milovníkov. Tisíce heterosexuálnych párov na celom svete si vymieňajú roly, aby si muž mohol užiť rozkoš z dráždenia konečníka. Neoceniteľnou pomôckou je pri tejto zábavke takzvaný strapon alebo pripínací penis. Žena si ho popruhmi upevní na panvu a ide sa na vec. Samozrejme po náležitej predohre a za použitia lubrikantu. Tak čo milí páni, naberiete odvahu?

Masáž prostaty

 

Konečníku dnes dáme zabrať. Jeden zo spôsobov masáže prostaty je totiž prienik práve týmto otvorom. Druhá možnosť, pre drvivú väčšinu mužov tá schodnejšia, je stimulácia prostaty cez hrádzu. To je priestor medzi konečníkom a semenníkmi. A prečo vôbec masírovať prostatu? Pretože to spôsobuje nekonečnú rozkoš. Prostata sa nie náhodou nazýva aj mužským bodom G. jej cielenou stimuláciou je možné u muža vyvolať orgazmus bez akejkoľvek účasti penisu. Muži, ktorí našli v tejto praktike zaľúbenie, popisujú skutočné orgie. A čerešnička na záver: masáž prostaty je prevenciou mnohých zdravotných komplikácií, rakovinu prostaty nevynímajúc. Takže spojte príjemné s užitočným, kúpte partnerke rukavičku a choďte na vec.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.