Sexuálne role a hry

11.05.2018 |
Sexuálne role a hry

 

Asi ste to aj vy už počuli, videli, skúšali, prípadne aspoň chceli vyskúšať. Pri sexe je niekedy možno až nutné začať vymýšľať nové a nové veci, ktoré zaujmú a dovedú vás k naozaj dobrým orgazmom. Hrať nejakú rolu v sexe a vlastne aj chvíľku pred ním je veľmi náročné. Nemôžete toho druhého rozosmiať, pretože to úplne stratí svoje čaro, takže by partner aj partnerka mali byť naozaj sexi oblečení a vyzerať dostatočne vierohodne k svojej roli. Nie je naozaj nič zlé na tom keď niekoho prepadne myšlienka, že by bolo skvelé prežiť vášnivú noc s hasičom, modelkou, Santa Clausom alebo napríklad s nejakou okúzľujúcou Catwoman. Sexuálne predstavy vedia byť niekedy veľmi dotieravé a jednoducho sa naozaj nedá pred týmito fantáziami nič iné robiť, len podľahnúť. Môžete hľadať nejaké tie inšpirácie kľudne aj v tomto článku a ktovie, možno už dnes večer si vyrobíte kostým podľa nejakej myšlienky, ktorá o vás v tomto článku zakopne a užijete si sex ako ešte nikdy. Hlavne sa nebojte to svojmu partnerovi navrhnúť, ak nie je rovnaký v milostnom živote ako vy, tak to asi nebude úplne dobre fungovať v nasledujúcich rokoch.
Ak napríklad dámy, ktoré čítajú tento článok vzrušuje predstava, že by si na jeden večer zahrali neslušné a nadržané dievča, prípadne prostitútku a partner bude zákazník, ktorý si vás naloží do svojho auta alebo si vás odvedie na izbu, tak sa do toho ponorte. Môžete sa zahrať aj na to, že prežívate svoj prvý sex alebo hocičo iné. Práve sex scénky môžu byť pre vás ako stvorené. Princíp je väčšinou jednoduchý. Dvaja, alebo aj viac ľudí, sa dohovoria, prezlečú sa do svojich kostýmov a zahrajú si divadlo, ktoré je prístupné len pre dospelých. Samozrejme bez publika, ak to nechcete inak, s improvizáciou alebo kľudne aj pripraveným dejom, no musíte nasadiť maximálne vzrušenie a prežívať každú jednu sekundu tejto vášne. Na začiatok by napríklad prostitútka musela robiť presne to čo si povie zákazník a teda prezlečený partner. Rovnako tak zlodej s putami na rukách, ktorému robí zlá policajtka naozaj dôkladnú kontrolu. Nejde ale samozrejme len o dominanciu, ktorú si tu môžete ešte aj natrénovať, zakomponujte do toho všetko čo vás baví, vynechajte to čo sa vám nepáči, nemusíte ísť podľa priamych rád vašich známych, alebo internetových diskusií. Ste predsa slobodní ľudia s určitou dávkou fantázie.

 


Rola pracujúcej ženy

 


Základná myšlienka je taká, že budete zarábať peniaze u svojho partnera. Nejde ale o obyčajnú prácu, ale o splnenie jeho prianí. Aké priania mám na mysli? Už som ich aj spomínal, najčastejšie ide o rolu osobnej striptérky, ženy na zavolanie alebo sekretárky. Hra môže prerásť až do takých výšin, že pôjdete niekam do baru, partner si objedná drink a zavolá vám. Takto sa do svojej role dostanete naozaj dobre, ale samozrejme sa vám nemusí chcieť vychádzať pri vašich erotických hrách von z domu. Môžete teda všetko nafilmovať aj u vás a keď si vás priateľ alebo partner objedná, môžete mu „ponúknuť“ svoje služby a možno za špeciálny „príplatok“ aj niečo extra. Samozrejme vám nemusí naozaj platiť, ale vylúčne pre atmosféru to nie je potrebné, ale nemôžete sa ani uraziť za to koľko peňazí vám dá. Buďte rada, že nevie aké peniaze tieto ženy naozaj dostávajú. To platí aj pre ženy, ktoré si môžu objednať muža na sex po akom túžia.

 


Polonahá chyžná

 


Tu záleží na tom, či chcete mať chyžnú v hoteli alebo chyžnú, ktorá pacuje a upratuje pre vás doma. Obe varianty môžu byť skvelé. Čo sa týka hotelovej chyžnej, šlo by o pocit prekvapenia a adrenalínu. Predsa len tá predstava vás musí mierne rozpáliť. Pocit spánku v hotelovej izbe, kde sa z ničoho nič objaví mladá a krásna chyžná, ktorá vám chcela len upratať, ale nevedela, že ste na izbe, pretože bolo ticho je skvelá. Vy budete nahý v posteli, ona príde, uvidí vás a poriadne ju to vzruší, tak sa s vami začne hrať a vy sa s prekvapením zobudíte. Rovno pochopíte o koho ide a pocit prekvapenia a pochopenia čo sa to vlastne deje sa pomaly vytratí a začnete si to užívať. Začnete ju taktiež vyzliekať a robiť s ňou veci, ktoré len chcete. Naozaj skvelá predstava aj pre naozajstnú príhodu, nie len ako rola v hre s vašou partnerkou.
Ak by sa jednalo o váš dom, prípadne vyslovené vzniknutú situáciu pre hrane tejto sexuálnej hry, môžete svojej partnerke zaobstarať aj sexi oblečenie typickej erotickej chyžnej, ktorá by niečo také v hoteli asi oblečené nemala, ale u vás kľudne môže. Mini sukňa, nejaká tá prachovka pre efekt a zvodné erotické pohyby, ktoré vás nenechajú chladným. Môžete si zaimprovizovať alebo mať aj niečo pripravené, nič vás neobmedzuje a môžete si užiť kvalitný sex, ktorý sa len tak opakovať znova nemusí. Ak chcete byť oblečená ešte menej ako v erotickom kostýme chyžnej, ktorá pod sebou samozrejme nemá spodné prádlo, tak je tu aj lacnejšie riešenie obyčajnej zástery. Niečo poupratujete pre efekt a ešte si potom aj užijete.

 


Zločinecká hra

 


Toto môže byť veľmi zábavná hra, pretože sa ocitnete v pozícií policajta alebo zločinca, opäť je tu rola, kde si môžete strihnúť postavu, ktorá sa vám viac páči. V prípade policajta môžete svoju ženu zatknúť z vecí, ktoré vám len napadnú. Napríklad, že chodila málo sexi oblečená alebo vôbec oblečená. Vymyslieť si môžete vážne, vtipné či reálne veci, pre ktoré by zatknutie prišlo vhod. Napríklad môžete mať podozrenie na niečo a preto musíte spraviť naozaj dôkladnú prehliadku. Môžete do toho pustiť aj trochu dominancie alebo zneužite právomoci verejného činiteľa vo svoj prospech.

 


Predstierať spánok

 


Vcelku obľúbená hra, ktorá je viac a viac populárna aj v porne. Nie je to ale pre každého, ale nakoniec zistíte, že to zábavné je. Predstavte si to, že spíte zatiaľ čo partner sa pokúsi robiť možné aj nemožné len aby vás prebudil. Cieľom aktívneho partnera je snaha o to, aby spiaci človek aspoň zastonal. Takže sa s ním alebo s ňou môžete naozaj pekne zahrať a skúšať všeličo.
Hier a rolí existuje celá hromada, ale je dôležité, aby ste dbali na určitú bezpečnosť a aby ste sa niekedy do svojej role nedali natoľko, že skončíte v nemocnici alebo na polícií. Robiť by ste ich hlavne mali s ľuďmi, ktorých poznáte a nie s náhodnou známosťou, ktorú stretnete opitú v bare v ten večer a ráno zdesene pozrie do postele keď uvidí čo má na sebe oblečené. Zásady sú všade aspoň nejaké, ale rozhodne nie sú prísne. Nebudú vám v ničom brániť a nezabudnite si ich naďalej vylepšovať.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.