Slečny v erotických službách

08.06.2016 |
Slečny v erotických službách

Aké ženy sú obľúbené pri erotických službách?

 

O tom, ktoré ženy najviac rezonujú mužom, ktorí vyhľadávajú sex na jednu noc by sa dalo popísať mnoho. Existuje však pár ideálov, ktoré muži vyhľadávajú neustále a patria medzi akýsi ideál krásy v tomto erotickom priemysle. Tu je zopár typov, ktoré muži zbožňujú a pri výbere v jednorázovke sexe im rozhodne dávajú prednosť.

 

Plnšie krivky

Aj keď sa to mnohým niekedy nepozdáva, je to tak. Plnšie krivky sú jednoducho to, čo väčšinu mužov rajcuje. Erotické služby na jednu noc si podľa prieskumu užijú muži skôr so ženou s kyprejšími krivkami, než so ženou ktorá je príliš štíhla.

 

Tmavovlásky

Tmavovlásky sú vraj u mužov, ktorí vyhľadávajú sex na jednu noc preferovanejšie, než ženy so svetlými vlasmi. Áno obľúbené sú aj hrdzovlásky, avšak nie až v takom počte, ako tmavovlásky. Navyše, ak majú teplejší odtieň pokožky o to viac.

 

Malé alebo veľké prsia?

Ak ste čakali odpoveď, že mužom ktorí vyhľadávajú sex služby viac lichotia veľké prsia, vyvedieme vás z omylu. Nehovoríme, že muži preferujú len malé prsia. Samozrejme nájdu sa nadšenci malých aj veľkých pŕs. Čo sa ale týka jednorazoviek, ženy s menšími prsiami sú vraj v erotických službách o čosi viac istejšie, než ženy s bujným poprsím.

Erotické služby si muži môžu užiť naozaj kdekoľvek. Inak tomu nie je ani u nás na Slovensku. Okrem nášho hlavného mesta tieto služby využívajú aj muži v iných mestách. Napríklad aj sex v Trnave si môžu užiť muži na jednom z kvalitných erotických privátov.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.