Šokujúce sexuálne rekordy, ktoré vás dostanú!

16.04.2017 |
Šokujúce sexuálne rekordy, ktoré vás dostanú!

 

O Guinessovej knihe rekordov ste už určite počuli. Rôzne rekordy, ktoré sa do nej zapisujú v nej majú aj svoje miesto. Existujú však potom aj iné rekordy, ktoré však v tejto knihe nenájdete a asi tam ani nikdy nebudú. Počuli ste už o rôznych sexuálnych rekordoch, ktoré ľudia dokázali? Z niektorých budete možno naozaj veľmi prekvapení!

To, že okrem svetových rekordov, o ktorých vie skoro každý existujú aj iné, trochu menšie, asi viete. Niektoré krajiny si robia svoje knihy rekordov, do ktorých si zapisujú zvláštnosti, ktoré ich občania dokážu spraviť alebo klasické rekordy sa na ich území stali. Nerozmýšľali ste však aj vy niekedy nad svojou knihou rekordov? Čo tak sexuálna kniha rekordov?

 

Najviac orgazmov za hodinu

 

Niektorí ľudia, či už ženy alebo muži, sú šťastní, že majú aspoň jeden orgazmus za sex alebo za dlhšiu dobu, no niektorým sa darí mať ho aj niekoľko za jednu hodinu. S orgazmom je to niekedy naozaj ťažké a ak nemáte správnu konšteláciu hviezd, môže sa stať, že k nemu ani neprídete. V Kalifornií však žije žena, ktorá vydržala neskutočných 134 orgazmov za 60 minút, za čo jej je udelené naozaj prvenstvo v sexuálnom živote. Musela to byť pre ňu skutočne hodinka rozkoše, ktorú si buď naozaj skvelo užila. Rekord drží však ešte jedna žena, ktorá prežila najdlhší orgazmus. Ten trval dlhých 45 sekúnd a to je už čo povedať, že? Možno by ste si mysleli, že tieto rekordy držia skôr muži, no opak je pravdou.

 

Malý či veľký?

 

Porovnávanie penisov je vždy zaujímavosť číslo jeden a zaujíma to snáď každého muža. Predsa len, ich prirodzenie je jednou z tém, o ktorej sa neradi bavia a najradšej by túto tému zaryli niekam pod čiernu zem. Keď sa však bavíme o najväčšom penise sveta, je ním jeden muž, ktorý má úctyhodných 34 cm. Partnerka s ním musí mať teda naozaj veľmi zaujímavý a poriadne výživný sex. Presným opakom je zas najmenší penis planéty, ktorý má len 1 cm. Nuž, príroda vie byť niekedy naozaj veľmi krutá.

 

Najväčšie poprsie

 

Keď už hovoríme o tom, čo majú muži navyše od žien, prejdime na opak. Čo majú ženy navyše, od mužov? Presne tak, poprsie. Tým väčšina žien, ktorá ho má aspoň trochu väčšie vie zaujať nejedného muža. Mnohé ženy sú s ním nespokojné, a práve preto chodia veľmi často na rôzne plastické operácie. Iné majú zas opačný problém. Prsia majú až príliš veľké a zavadzajú im aj v bežnom pohybe, ktorý vykonávajú. Američanke Annie Hawkins-Turner, ktorú mnohí poznajú aj pod názvom Norma Stits, nadelila príroda naozaj veľký obvod hrudníka. Táto dáma je dokonca zapísaná aj v Guinessovej knihe rekordov, ako žena s najväčším poprsím, samozrejme bez toho, aby si ho dala urobiť plastickou operáciou. Jej obvod hrudníka je neuveriteľných 177,8 cm. Veľkosť jej podprsenky je 48V, ktorá sa ani nevyrába a musí si ju dať špeciálne vyrábať.

 

Najdlhšia masturbácia

 

O tom, že je masturbácia prospešná sa hovorí už naozaj dlho. Každý mladý človek sa so svojím telom nejako spoznáva a zisťuje novinky v sexuálnom svete. Predsa len, predtým ako si to rozdáte priateľkou či partnerom, musíte poznať čo najlepšie seba samých. Najčastejšie túto aktivitu robia ľudia v súkromí, aby ich nevidel nikto a mohli si užiť sami, bez zbytočných pohľadov. Predsa len, je to súkromná vec. Niektorí sa však radi ukazujú aj na verejnosti. Na jednom sexuálnom maratóne sa jeden Japonec naozaj ukázal. Masturboval neskutočných 9 hodín a 58 minút. To je naozaj neskutočná výdrž!

 

Najplodnejšia žena

 

Máte doma štyri deti a zdá sa vám to neskutočne veľa? Potom asi nepoznáte ženu, ktorá svojmu manželovi porodila 69 detí, z ktorých bolo 16 párov dvojičiek, 7 trojičiek a štyrikrát mala štvorčatá. Nesmieme zabudnúť však ani na tých, ktorých porodila po jednom. Žeby nové hobby?

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.