Stalo sa mi cestou s páce.

02.07.2016 |
Stalo sa mi cestou s páce.

S príchuťou jahody

Podvečer sa začínal, ako inak, klasicky. Vracal som sa z poobednej šichty v automobilke. Unavený a zbitý ako pes. Mizerné myšlienky, ktoré ma prepadli sediac cestou domov preťalo zvonenie môjho mobilu: I am sexy and I know it....Neznáme číslo.

,,Tu Braňo. " zdvíham. Ticho. Jedna sekunda, dve sekundy, tri.....

,,Braňo?" v momente, keď chcem už-už jedným dotykom hovor zrušiť, ozve sa zamatový hlboký ženský hlas. Popravde, takto sexy moje meno ešte nikto nikdy nepovedal.

,,Áno, Braňo. Vy ste kto a čo potrebujete?" kladiem otázku neznámej ženskej na opačnom konci siete.

,,Ty si ma nepamätáš. Že?"

,,Hmmmm, no nie. By som sa nepýtal keby áno. Kto si a ako to, že mi tykáš?"

,,Peťa a tykáme si už nejaký ten polrok. Teda, nie normálne, iba na čete. Ešte sme sa nestretli, ale včera večer si mi napísal, že by sme sa mohli konečne spoznať aj osobne. Tak ti volám, že ... "

,,Aha, ok. To je síce pekné, ale ja si..." chcel som dokončiť vetu, že nepamätám, ale vtom som si uvedomil, že včera sa pivečko s kamošmi akosi pretiahlo a domov som sa vrátil trochu viac pod parou ako obvykle, zapol notebook a prihlásil sa na malý pokecík s netovou kamoškou. Ty kokos, vôbec si to nepamätám: ,, To ja som ti dal moje číslo?"

,,Áno a napísal si, že ti môžem kedykoľvek zavolať, keď budem potrebovať mužskú spoločnosť. Blízku spoločnosť, ...veď vieš, čo myslím. " v jej hlase zaznel mierny dievčenský úškrn. Popravde nemám tušenie o žiadnej blízkosti, ale ta baba ma začína zaujímať.

,, No a teraz ju potrebuješ?" pýtam sa

,,Áno. Stretnime sa."

Stretnúť sa s neznámou babou? Čo ak to bude nejaká škrata alebo osamelá chuderka? Alebo, čo ak to bude, ... . Som unavený na premýšľanie, naberám dych a do telefónu jasne odpovedám: ,,Dobre, kedy a kde?"

,,Tak, ako sme sa bavili. Dnes večer v Bare u Jeleňa. Spomínal si, že tam rád chodíš. Poznám to tam."

,,A kedy presne?"

,,O pol deviatej, " ozýva sa teraz už mierne roztraseným hlasom z reproduktoru môjho smartfónu, ,,dobre, dohodnuté Braňo. Už sa teším."

Zdá sa mi, že Peťa sa chystá položiť, ale mne ešte chýbajú informácie: ,,Hej, počuj a ako ťa spoznám?" pýtam sa.

,,Neboj sa frajer. Ja si ťa nájdem. Len tam buď." rázne zakončí našu konverzácia moja nová známosť.

Autobus pomaly prichádza k zástavke, kde vystupujem. Podmanivý hlas zhypnotizoval moju myseľ natoľko, že jediné nad čím premýšľam je, o čom sme si asi tak mohli písať včera a čo ma dnes večer ešte čaká. Ufff.

U jeleňa

Dopíjam 12-tku, ktorú som si objednal. Bohovsky ma chladí dole krkom. Pol deviatej a päť minút a Peťa nikde. Sledujem veľké sklenené dvere ošumelého podniku a čakám na ňu.

,,Frajer?", ozve sa vedľa mňa mužský hlas. Myslí mi to dobre? Mužsky hlas? Obzriem sa smerom k nemu a pozerám na mladého, chvalabohu čašníka, ktorý sa ma opätovne pýta: ,,Ste frajer?"

,,Asi áno, prečo?" váhavo mu odpovedám a snažím sa zachovať chladnú hlavu. Ten nádherný vzrušujúci hlas určite patril žene. Stopercentne.

,,Akurát nám tu volala jedna kočka, že sa tu má stretnúť s chlapíkom, ale príde o chvíľu neskôr, nech na ňu počká. Mám mu to odkázať. Si teda frajer? V bare už nik iný nie je. " pozrie na mňa spýtavým pohľadom.

,,Hej, som. Vravela koľko bude meškať?"

,,Asi 10 minút."

,,Ok. Počkám. Máte cigarety?"

,,Áno."

"Doneste mi jedny a zápalky. "

Čašník odchádza za pult a vracia sa s krabičkou. Pomaličky ale isto sa mi začínajú triasť kolená. Takže, je skutočná a príde. Minúty ubiehajú a jediné, čo ma dokáže upokojiť je ciga. Idem si zapáliť.

Vtom ju zbadám. Asi 170-cm vysoká hnedovláska rázne kráča vo svetle noci smerom ku mne. Jej dobre stavané telo obopínajú tmavé legíny a biele jednoduché tielko. V ničom inom by viac nevynikli jej pevné boky a okrúhle prsia. Blíži sa. Už dokážem rozoznať pohľad veľkých hnedých očí, ktoré pozerajú z pod dlhých mihalníc. Priamo na mňa. Červené šťavnaté pery sa ku mne priblížili už natoľko, že by rozfúkali aj dym z mojej cigaretky.

,,Ahoj. Braňo, však?"nečujne zavelí v tme.

,,Áno, ty si ..?"

,,Ja som." pohotovo ma doplňuje.

Naťahujem ruku smerom k nej, že sa pozdravíme, zoznámime ako normálni ľudia. Hoci, v tom sa stane niečo nečakané. Svoju ľavú ruku mi letmo priloží na pery, aby ma zastavila a druhou mi z ničoho nič siahne do rozkroku. Som zaskočený, neviem premýšľať , nedokážem sa sústrediť. Mladá dáma pokračuje. Vôbec nejde o žiaden stisk amatérky. Tá baba veľmi dobre vie, čo robí. Dráždi ma. Dlaňou ma začne dole masírovať. Krúživé pohyby mi prenikajú cez rifľovinu priamo do žíl. Cítim, ako tvrdnem.

Nepoznám ju vôbec. Toto nie je normálne. Chcem ju zastaviť, chcem, ale ona pokračuje ďalej. Ruku z mojich úst mi presunie na chrbát a privinie sa k mojim perám. Jej jazyk ma prekvapí tak rýchlo, ako prišlo naše zoznámenie. Cigareta mi vypadá z ruky, keď mi jazykom prejde po perách a vyzve ma, aby som sa zapojil. Premýšľam, ale nie dlho. Zajtra ma čaká zase dlhý deň v práci, ktorá ma nebaví a s ľuďmi, ktorí ma majú na háku. Prečo si neužiť?

Mojej novej kamarátke zovriem oboma rukami pevne boky a ústami sa pritlačím na jej. Jazykom jej roztvorím pery a vniknem do útrob jej malých úst. Jej jazyk nemusím dlho hľadať. Je tu , pripravený bojovať a láskať sa. Točíme sa v kolotoči. Chutí výborne. Cítim, ako sa môj cigaretový dym mieša s chuťou, ktorá mi pripomína nejaké ovocie, ale nedokážem si vybaviť jeho meno.

Kto to je? Začína mi byť príjemne horúco, ale nepríjemne na verejnosti. Jej jazyk je neústupčivý. Zrazu ma jemne uhryzne do hornej pery. To ma nachvíľu prebudí. Pozriem sa do jej hlbokých hnedých očí a potom navôkol. Nikto iný tu nie je, ale aj tak. Stále stojíme pri popolníku pred barom. To nie.

,,Nepoznáme sa, toto nie je dobrý nápad." poviem jej.

,,Nerieš. Cítim, že ma chceš, " pozerá mi uprene do očí a pritom jedným pohladením zovrie môj penis, ktorý cez látku nohavíc demonštruje svoju veľkosť, ,,nerieš, ... dobre...?"

,,Dobre, " ešte raz sa obzriem okolo a rýchlo zmapujem situáciu. Vzadu za barom je terasa, ktorá je o tomto čase už dávno opustená. Chytím ju za ruku a ťahám ju so sebou: ,,Poď."

Nenamieta. Pohybom zacítim jej vôňu. Opäť to ovocie.

Ťahám ju do kúta, kde preniká iba tenký lúč svetla neďalekej pouličnej lampy. Zdvihnem ju do rúk, posadím na stôl, roztiahnem jej stehná a postavím sa medzi ne. Popritom ju objímam a prisávam sa na opäť na jej žiadostivé pery.

Opätuje moje vášnivé bozky. Jej jazyk cítim až v hrdle a v ušiach mi zaznie hlboký ston: ,,Ach", ktorý sa zas a znova opakuje. Už to nemôžem vydržať. Rukami jej zablúdim pod tričko. Smerujem k podprsenke. Rozopínanie hľadám márne na chrbte. Peťa mi chytí ruky a sama si narýchlo uvoľní podprsenku Zareagujem rýchlo, pretiahnem jej tielko cez hlavu a podprsenku stiahnem z pliec.

Mojím očiam sa naskytne nádherný výhľad na smotanovobiele okrúhle prsia. V slabom svetle vidím, ako jej naskočila husia koža. Rozpoznávam jej tmavé bradavky, ktoré vo večernom chládku už stihli mierne stuhnúť. Provokujú ma. Nie dlho. Dotknem sa pravého prsníka , pohladím ho dlaňou a ukazovákom prejdem po vrcholci bradavky. Pripojím palec a začnem ju hnietiť pokým nestvrdne a z jej úst sa nezačnú hrnúť slastné stony. Hlavu si zaborím do jej hustých hnedých vlasov.

Vdychujem ich vôňu. Postupne hladkaním premiestnim ruku na druhú bradavku a opäť ju dráždim. Hlavu si vložím do jamky pri krku a pomaly ju presúvam smerom medzi prsia. Ústami si brázdim cestu k jej bradavkám rovnako ako prstami. Jazykom krúžim po dvorcoch a kde-tu ich jemne uhryznem. Slasť.

Cítim, ako ruky mojej vzrušenej neznámej, tentokrát už nie tak ráznej baby, ako na začiatku, ale skôr amatérky dávno zablúdili pod moje tričko a dychtivo mi prechádzajú po svaloch. Pravou rukou skĺznem pod jej legíny a nohavičky až k jej najtajnejšiemu miestu. Cítim , ako zvlhla. Krásne pripravená. Musím ju mať. Hneď tu a teraz. Moje ruky opustia jej nádherné prsia, pozriem sa jej do roztúžených očí a chrapľavo sa opýtam: ,,Si si istá, že to chceš?...Nemám tu gumu. "

S úsmevom mi začne rozopínať zips na nohaviciach: ,,Áno, chcem. "

Pomaly si ľahne na stôl a nechá ma stiahnuť jej hladké nohavice. Aj nohavičky. Odhodím ich nabok a pritom pozorujem, ako ma so zaklonenou hlavou a s privretými očami sleduje. Už chcem len jedno. Dokončiť, čo začala.

Stiahnem si rifle, tak, aby som sa mohol hýbať, chytím ju za stehná, pritiahnem si ju bližšie, rukami prejdem smerom nižšie ku kolenám a mierne ich nadvihnem. Svoj ztoporený penis zasuniem do jej rozhorúčenej hladko vyholenej mušličky. Pomaly a isto vnikám, čo najhlbšie. Opäť a znova.

Jej vzdychy naberajú na intenzite s mojím zrýchľujúcim sa tempom.

,,Ach, áno! To je ono." hovorím si v duchu.

Pokračujeme vo vášnivom tempe Rukami ju chytím za prsia a pozerám jej priamo do očí. Svojimi bokmi sa prispôsobuje môjmu rytmu. Priráža smerom k môjmu telu, ktoré zúfalo túži po uvoľnení. Vzrušenie je už neudržateľné.

Hojdáme sa v rytme našej vášne. Jej hlasité stony zrazu preruší slabý výkrik a telo jej uviazne v kŕči rozkoše. Prestávam sa ovládať. Môj vzrušený malý bojovník ešte niekoľko krát vpadne do útrob jej rozpáleného tela. ,,Aaaach!"

Cítim, ako sa mojim telom rozlieva teplo. Ešte stihnem penis vytiahnuť zvnútra posledný krát a vystreknem na jej ploché a hebké bruško. Dôkaz tejto prekvapivej a neočakávanej súlože. A potom už vôbec nemyslím. Pudy môjho tela ma ovládli.

Lakťami sa opriem o stôl a časť svoje váhy zvalím na jej bezvládne odfukujúce telo. Nasávam ju a opäť mi do nosa okrem vône našich spotených tiel, letného vzduchu zavíta známe ovocie. Áno. Už viem. Jahody. Cítim jahody. S radosťou sa ponorím do ich omamnej vône: ,,Peťa, čo piješ?"

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.